💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 78 320
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 330
Аз си мисля за друг сценарий, ако има пъзел. Елизабет губи (защото няма акъл да победи на логическа задача или пъзел), но тъй като е Елизабет и продукцията я обича, ще измислят някое тъпо провинение на Валентин. Ако тя преписва от Валентин, продукцията ще се направи на приятно разсеяна.

# 331
[quote author=Precious girl link=topic=1383959.msg43772485#msg43772485 date=1636404252]
Елизабет си намери нова жертва, с основен мотив женска злоба - Паулина. Ми кой ще хареса това ярко червено червило. И Милена пък веднага суфлира - "... и тя си слага". Паулина с подобно червило не съм я виждала.
Елизабет и Андрей правят всичко възможно да принизят племето на Шампионите и да унизят бившите си съотборници. Много гнусно. Ще има да взема, но са много далеч от това, което бяха Шампионите в самото начало. Много правилно й каза Борис - имат един коз- Неделчо...
И трите бяха потресаващи с това червило, и много неподходящо да отидеш на битка с такова червило, все едно си на дискотека.. Елизабет как събра толкова злоба в това малко тяло. Отвратителна е.
[/quote]
На последната битка чуха и видяха много неща бойците. Това беше ответна реакция.

# 332
# 333
ХАХАХАХАХАХХА ДАААААА JoyJoyJoy

# 334
  • Испания
Ще му се.

# 335
Елизабет и Милена грозно коментираха Паулина накрая. Милена още от началото не я харесвам, прави се и тя на миличка, но си е нагаждачка и хитрушана, скрито зад маската на ревла.

Какво червило очаквате от момичета отгледани от чалга културата? Едната се снима в чалгарски клипове и си захапва боксерките като прашки, другата танцува в чалгарски заведения ...

# 336
Ако Милена продължава да ходи по акъла на Елизабет, ще я задраскам и нея от списъка. Валентин и Морунов ще си стоят самотни там.

# 337
Sugar е много далеч от чалга клуб, ама много Simple Smile

# 338
В момента жената, която ме дразни най-малко, е... Мани. Grinning Което говори много зле за останалите. Всъщност и Паулина е поносима, държи се доста по-нормално, отколкото в началото.
Трите червени грации бяха потресаващи с това червило.

# 339
  • София
На мен пък от любим отбор, приключенците вече не ги харесвам, единственото Вальо остана поносим там.

# 340
Елизабет си намери нова жертва, с основен мотив женска злоба - Паулина. Ми кой ще хареса това ярко червено червило. И Милена пък веднага суфлира - "... и тя си слага". Паулина с подобно червило не съм я виждала.
Елизабет и Андрей правят всичко възможно да принизят племето на Шампионите и да унизят бившите си съотборници. Много гнусно. Ще има да взема, но са много далеч от това, което бяха Шампионите в самото начало. Много правилно й каза Борис - имат един коз- Неделчо...

Паулина и без червило е по-хубава от трите

Грозно и злобно коментираха накрая и трите червени

Някой ако има сигурно инфо за преписвача/чката да сподели

# 341
  • София
В момента жената, която ме дразни най-малко, е... Мани. Grinning Което говори много зле за останалите. Всъщност и Паулина е поносима, държи се доста по-нормално, отколкото в началото.
Трите червени грации бяха потресаващи с това червило.
И Мани щеше да е с червило, ако беше с тях. Всъщност от нея и Кремена тръгна тази традиция да ходят гримирани на арената, Мани дори си и изправя косата преди игра с плуване. Blue Heart

# 342
от промото става ясно ..че..Елизабет е преписвала
Оф, дано че малко да и спадне Гарда.....ама надали, тя все се оправдава в неуспеха си. Явно трудно приема загубите и всичко и е на всяка цена. И колкото повече напъва да е номер едно( в игри, за внимание) то все по ниско пада.

# 343
Аз помня Соня на какво се беше направила с червилото един път, така че наистина не е за първи път на жените Бойци да ходят така на битка Simple Smile

# 344
Мани поне знае как да се гримира. Досега не ме е подразнила с грима си. А трите женски бойци бяха неграмотно гримирани.

Общи условия

Активация на акаунт