💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 78 258
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 375
От промото май се видя, че не е пъзел, а като че ли игра за запомняне.
Какъв пищов може да имаш на такава игра?
Ако пък е пъзел и единият преписва от другия и му правят забележка, ще е за първи път.
От една страна, не ми се струва вероятно Валентин да преписва, но с тия суперлативи всеки епизод за Елизабет, много ще се изненадам сега да я мъмрят.

По скоро той е направил нещо, което в последствие се е оказало срещу някое правило, измислено в движение. И така, хем той логично бие на игра за редене/запомняне, хем всъщност любимката на продукцията печели капитанската. Всичко очаквам от тях.
Какво мисля аз за пищова.Ако играта е за запомняне,  Елизабет е намерила някакъв начин вместо да помни,  да си записва това което трябва да запомни.За мен това е най-правдоподобното обяснение.
Валентин се връщаше в племето с вид на загубил.Да не би да е спечелил и за награда да са му дали Елизабет и затова толкова да е посърнал;)

# 376
Абсолютни дришльовци. Имам предвид след като гледаха посланието на Красима. Тя им говори свежо и позитивно, ония веднага почват да плюят и подскачат как трябвало тя да се махне.  Възхищавам се на това как Неделчо нареди куба (с отлична асистенция на Морунов), но с тия коментари за Красима ме разочарова.

Другото което запомних - Ралица пита - Отстранихте Красима благодарение на предимството спечелено от Елизабет. По-силно ли е племето сега.  Има си хас - било по-силно отвсякога.
Нещо скарани ли са тия хора с математиката?  От две жени в битката отпада по-силната, тази която през цялото време доминираше и се движеше по-бързо и изводът е, че племето се било засилило. Е това ако не е да викаш на черното бяло, аз не знам кое.

# 377
  • София
Скучна игра, не ми хареса.
Браво на Бойците, имаха по-добър синхрон, а после на пъзела, Неделчо отново се развихри. А и Морунов беше бърз като стрела с ориентирането. Имаше силен вятър и донякъде беше и въпрос на шанс, но се виждаше, че червените имат по-добрия синхрон.
Според мен Борис се ядоса на думите на Елизабет, за стария му отбор и за това не ръкопляскаше. Ами не е много далеч от истината Елизабет. Стария отбор на Шампионите нямаха най-малкото пъзелист като Неделчо. А в този отбор са и Морунов и Андрей. Но за мен приключенците са по-добри и балансирани в момента, но с малко. Със сигурност имат повече физическа сила, но това не винаги е определящото.
Но интересно защо Ралица нарочи Борис, като не ръкопляскаха и Стратимир и Симеон.
Червилото беше твърде ярко, никаква мярка нямат. Толкова много червило не харесвам. Или не разбират грам или нарочно са го направили за да направят някаква демонстрация. За мен и трите жени бяха гротеска така намацани.
Гледах промото. Абсурд е Вальо да тръгне да преписва или мами, това и да го видя няма да го повярвам. А и от кадрите които дадоха Вальо трябва да е много по-добър и бърз от Елизабет щом има някаква логическа задача, дори и само за памет да е.

# 378
  • София
От водещите и на ФБ страницата има само суперлативи за Елизабет. Не ми се вярва да я сринат.
Монтажът със сигурност е подвеждащ, но в каква посока, само гадаем.

В момента са решили да, сринат имиджа на Борис, това и правят. Първо пускат агресивните му изблици да доминират над всички други по време на битката. Дават ефир на Елизабет, ако някой случайно не ги е чул, тя да му обърне внимание колко е разочарована и не е очаквала. И накрая, не ръкопляскал. Ама това, че той обясни защо не пляска, нищо, все тая... Не че ми е любимец, но е очевидно отношението на продукцията.

# 379
Елизабет не показала уважение към старото си племе, той Борис много голямо уважение показа на битката с поясите.

# 380
Браво на Бойците, имаха по-добър синхрон, а после на пъзела, Неделчо отново се развихри.
...
Червилото беше твърде ярко, никаква мярка нямат.

Тука се разминаваме и сближаваме на моменти.
- Това отново не беше игра, нямаше никакъв игрови елемент, ще се обоснова в друго включване, но трябва да кажа че ми хареса много повече от други "битки" поне по следните причини.
  - 1.  Че нямаше нито миг в който да си кажа - аха тази битка е замислена с цел да спечелят тия.
  - 2.  Нямаше непосредствена опасност от претоварвания и контузии.
  - 3.  Нямаше кой знае какви възможности за тълкуване на "правилата"
  - 4.  Нямаше елементи на които някой да запъне, защото просто не може да мине и да се чудим какво да измислим в движение и да подшушнем на Димо в слушалката.

Червилото беше една грозна цапаница. За първи път това което чух от Паулина като коментар ми пасна на 100% Беше кратко, вярно, без подигравка или насмешка, точно отвсякъде. Обратно - коментарите на засегнатите към нейния коментар бяха тотално лишени от смисъл.

Неделчовия подход да работи с един човек беше без съмнение най-добрата тактика. Така не се губи време всеки следващ да научи кое къде е, да научи най-бързо да разбира командите и т.н. А и  Морунов беше този с който най-добре се напаснаха в конкретния случай.

# 381
Вярно, че Валентин имаше вид на загубил, дано не е. То и Красима имаше вид на спечелила , но се оказа, че не е.

# 382
Не коментирате, че и приключенците се бяха нацапали с нещо, което да е бойна окраска. Само се тревожа, че не е било с произход от магазин за козметика, а от двора на Доли и Моли. Не е изключено и продукцията да го е направила. ШОО е все пак. Любопитна съм за "пищова" какво ще излезе. Предполагам, че Неделчо е натворил нещо и ще го номинират служебно. Хубав ден и да сте здрави!

# 383
Браво на Бойците, имаха по-добър синхрон, а после на пъзела, Неделчо отново се развихри.
...
Червилото беше твърде ярко, никаква мярка нямат.

Тука се разминаваме и сближаваме на моменти.
- Това отново не беше игра, нямаше никакъв игрови елемент, ще се обоснова в друго включване, но трябва да кажа че ми хареса много повече от други "битки" поне по следните причини.
  - 1.  Че нямаше нито миг в който да си кажа - аха тази битка е замислена с цел да спечелят тия.

Защо ли за точно тази игра не можем да си кажем че е замислена с цел някой да спечели?Защото от нея не зависи нищо за развитието на играта.Кой къде ще спи не е от голямо значение и затова няма и смисъл да влияят и на тази игра.

# 384
  • София
Soney,
Битката беше доста отборна и равностойна, така е.
Просто ми беше скучно да ги гледам толкова дълго време да правят едно и също. Можеха да я съкратят доста.

# 385
Не коментирате, че и приключенците се бяха нацапали с нещо, което да е бойна окраска. Само се тревожа, че не е било с произход от магазин за козметика, а от двора на Доли и Моли. Не е изключено и продукцията да го е направила. ШОО е все пак. Любопитна съм за "пищова" какво ще излезе. Предполагам, че Неделчо е натворил нещо и ще го номинират служебно. Хубав ден и да сте здрави!

Скрит текст:
Според мен и тази седмица Кремена щеше да бъде номинирана от племето си на редовен съвет. Все пак Неделчо им донесе резиденцията. Затова и аз съм съгласна, че Неделчо може да е направил пищови и да е номиниран служебно. И оттук вече става ясно как той отпада от любимката Мани…

# 386
Елизабет и Милена грозно коментираха Паулина накрая. Милена още от началото не я харесвам, прави се и тя на миличка, но си е нагаждачка и хитрушана, скрито зад маската на ревла.
+ 1 и в крайна сметка длъжна ли е Паулина да харесва червилото на Елизабет?  Паулина е по-красива от двете взети заедно и без червило. Червеното червило не е за всеки.... особено ако не си открил точния нюанс, както и събитие.
Някой беше писал, че Мани се гримира поне добре за разлика от Елизабет. Според мен Мани изглежда 100 пъти по-добре без червило, с много грим е още по-страшна и вещероподобна.

Милена не я харесвам още, когато започна да реве от безсилие, че не може да си каже мнението. И тя като Кремена, който я придърпа е към него, на такива хора никога не може да се разчита, но и не трябва да се очаква, идеални са да им ползваш гласа за стратегия, но да имаш едно на ум. За приятелство навън абсурд!

# 387
И аз вече не харесвам Милена. Уж много близки с Красима, прежали я за секунди и си намери "сестра". Даже чорапите си смениха.
Накрая беше много грозно как си пяха "ние сме на резиденцията, а Паулина в стопанството". Те само срещу нея ли играха? Паулина, каквато и да я изкарват, е честна и не е говорила зад гърба на хората, особено пък зад на Милена.

# 388
Борис ми направи неприятно впечатление снощи, и като гледам във фейса, пак го е заляла всенародната "любов". Защо обаче Ралица пропусна Стратимир.
Елизабет ако е с червило - защо е с червило, ако е без - защо е без, ако е с гащи - защо е с гащи....

# 389
Ама много ми е забавно, когато някой се намеси да направи забележка как остро се критикуват участниците в риалити шоу, като същевременно остро разкритикува съфорумците си...Joy

Общи условия

Активация на акаунт