💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 78 047
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 690
Поне актьорите да са добри 😃
Чувалът с храна е долу-горе същото като камъчето на кулата.
Абе, щом продължаваш да го гледаш, значи не са толкова зле.
Рейтингът щом върви и влизат пари от реклами, всичко е точно, другото са подробности.

# 691
Аз съм си казала - този сезон ще си го догледам. Тестват ме, изпитват ми търпението, но няма почти на финала да го зарежа. Няма обаче да има следващ сезон за мен, нямам нерви 😃

# 692
Аз съм си казала - този сезон ще си го догледам. Тестват ме, изпитват ми търпението, но няма почти на финала да го зарежа. Няма обаче да има следващ сезон за мен, нямам нерви 😃

И аз така - този съм почнала, ще гледам. Но догодина ще си гледам други неща.

# 693
А бях останал без играч в червено в класацията ми .. Е .. вече се появи един Simple Smile

# 694
Неделчо също пишеше и затова като слезе долу и играта им закъса, но това удобно се прикри от продукцията. Не стига , че 3 дни ни подготвяха за падението на Борис, ами сега трябва да слушам вещерския писклив глас на Елизабет как обяснява за спортсменско поведение, даже Валентин обвини, че мънкал и застанал зад Боби. Милена много ме дразни напоследък!

# 695
  • В светлината на слънцето
Бе и Неделчо дращеше нещо в началото, не бяха само пръсти. Ама на неговата кула що така никой не се качи, не знам. Тоест сещам се защо.
Смятам най-отговорно, че продукцията е време да получи “голямата” награда от 100 хиляди, щото тя си се състезава наравно с участниците, че даже и печели. В повечето случаи. Така че: продукцията - победител, оле!

# 696
Аз не разбирам къде е голямата драма. В началото на играта не съм чула да казват, че не може да си помагат. Той Борис толкова открито и очевидно си дращеше по дъските, че ако е имало такова условие най-малкото щеше да се крие повече.

Неделчо и да не е преписвал като не ни показаха неговата кула остава едно съмнение. Продукцията така си е постлала, че докато не видя не вярвам.

Като започнат да говорят за еднаквите по значение уважение и респект ми става неловко да ги слушам. В случая го каза Елизабет, но почти всеки използва тези две думички една след друга.

# 697
Неделчо също пишеше и затова като слезе долу и играта им закъса, но това удобно се прикри от продукцията. Не стига , че 3 дни ни подготвяха за падението на Борис, ами сега трябва да слушам вещерския писклив глас на Елизабет как обяснява за спортсменско поведение, даже Валентин обвини, че мънкал и застанал зад Боби. Милена много ме дразни напоследък!
Абсолютно съм съгласна. Милена само се чуди за кой да се закачи. И ми е твърде тиха и скромна за танцьорка в дискотека.

# 698
Ако наистина е било толкова нечестно и против правилата, трябваше веднага да направят забележка на Борис и след повторно мамене  от негова страна  да го санкционират ,или да дадат победата  на Хаяско и Неделчо. Така без победител  се чудим кое е по правилата, кое не е...

Правилата са, че няма правила или са "според зависи".

Ако бяха прекратили, нямаше да има с какво да запълнят епизода днес. Миналата година Майонезата не искаше да играе срещу Катя, но го принудиха по същата причина

# 699
  • София
Моля, някоя добра душа ако може да направи скрийншот, струва ми се, че в началото Неделчо също държеше нещо и си драскаше.

# 700
Това, че не харесвам/те  Елизабет не трябва да ни криви душата.
Ама пък виж слезнал бил долу и ги наредил.
Уважаеми на тези "пъзели" се помнят картите на един ред(няма как да запомниш всички) и след определен брой чистки,после се редят една след друга (има подобни игри , свалете си и вижте).
Тук се надявам продукцията да  забави, но да не забравя.И според мен Борис си трупа сам  "-", не са му виновни ни наденицата , ни чувалите..
Неделчо помнеше по китайски  доколкото можеше, но не пишеше.А и там май Елизабет не го послуша  при отварянето, ако не се лъжа..
Гледах промото , оставят ги отново да играят без последствия...Но...

# 701

Разбираемо ще е да се откажеш от следващ сезон, но темата ще загуби. Винаги си с много точни коментари Flowers Rose

# 702
  • София
Няма драма. Неделчо също си пишеше нещо в пясъка по дъските. Ползваше си пръстите също... И като слезе издъхна, провали се. А другия, Боби май беше, извинете ме ако греша, го разби след като слязоха. Браво на тях!

Много "драматична" беше частта с водещия, който говореше за чест и спортментство, направо ме изби на смях Simple Smile

Хей, момичета, а Елизабет не беше ли в племето дето имаше схема с ятак който да им доставя храна на дивата река? И май тогава не я беше срам от неспортсменското и поведение, а беше "защо да не се възползвам като така или иначе има храна" Simple Smile

# 703
В момента има лайф на Валентин и Неделчо. Казаха, че всичко е преувеличено, Боби не се е и крил, записал е няколко букви само и е знаел, чи снимат. Неделчо си призна, че Боби го е бил по памет и е страхотен играч.

# 704
  • София
Заглавията на епизодите във vbox7 винаги са... един път.

Escandalo.

Общи условия

Активация на акаунт