💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 78 097
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 810
  • London

А това е пълен смях. Наистина ли това е доказателството? Картите са 30 с 15 пиктограми. Какво точно е записал Борис? Някой твърди, че бил записвал картите и на противниците и знаел какво ще отворят.

Сериозно???

Две букви виждам.....наистина е комична ситуацията.Joy

Добре де....аз не схващам защо на победителя образа трябва да се пази? Все пак тук печелиш в битка и наистина ако човек си спечели битките и най-големия боклук да е това е положението.  Тук говоря за битки в които зрителя не се налага да подлага под съмнение тяхната честност.....с луди предимства и тем подобни извращения.
Защото сме яли попарата на ТЪпарев Simple Smile
Винаги победител е хрисим човек и "добър", "положителен" герой.
Ми то може да се окаже,че в сезона няма такъв човек с физически данни например. И какво правим тогава?

# 811
  • София
Ако искаха жена да е победител, миналата година щяха да направят Ваня - тя си имаше всичко необходимо. А не сега да се чудят от не толкова добрия женски каст коя да хванат, че да не е толкова трагична.
Нямаше как да се случи /за съжаление!/... Ковид вълната изнесе към победата "героят" д-р, макар че нито беше лекар като хората, нито пък на първа линия. Но тези на първата линия, бяха в болниците, а не в реалити формати.

# 812
Ми то може да се окаже,че в сезона няма такъв човек с физически данни например. И какво правим тогава?
Подготвяме линейка и повече кислородни маски, като миналата година за Боби.
През този сезон също има такъв типаж Simple Smile
Шегата настрана, Андрей и Морунов са основните фаворити за победа при мен, очаквам изненади от Симеон и Рабухчиев. Жена няма шанс да спечели и този сезон. Евентуално виждам жена в топ3 или топ4 макс.

# 813
  • Испания
Скрит текст:

А това е пълен смях. Наистина ли това е доказателството? Картите са 30 с 15 пиктограми. Какво точно е записал Борис? Някой твърди, че бил записвал картите и на противниците и знаел какво ще отворят.

Сериозно???

Две букви виждам.....наистина е комична ситуацията.Joy

Не е комична, трагична е, защото се опитват да ни побутат това като доказателство, а хората и се хващат на въдицата. При това без да сме видели кулата на НИделчо, който си остави там пръстите.

# 814
Милен не е виждал пациент на живо, какъв лекар като се е ориентирал където са парите - медицински представител. Трябваше Ваня да е победител.

А ако няма играч добър в игрите просто ще променят игрите. Аз не разбирам какъв им е зорът или ползата на продукцията кой ще спечели? Какво значение има за тях, освен ако не е някой роднина или приятел?

# 815
Ако тези драсканици бяха направени от Елизабет каква щеше да е реакцията ? Риторичен въпрос, няма нужда от отговор.

# 816
  • Испания
Милен не е виждал пациент на живо, какъв лекар като се е ориентирал където са парите - медицински представител. Трябваше Ваня да е победител.

От продукцията не различават лекар от първа линия /който няма как и да е там/ от медицински представител.

# 817
А как си обясняват това, че Неделчо на кулата беше факир на плочките, а като ги свалиха рязко даде задна? Реално играта се обърна като ги свалиха. Неделчо горе ги обръщаше от раз.
Аз вече обясних по назад как се играят такива игри.
При Борис и Вальо се бяха натрупали достатъчно "запомнени " отваряния- от един момент нататък става бързо особено ,ако си ги фотографирал.,,😄
Неделчо не играеше така, той просто отваряше диагонали и т.н.Помнеше, но и налучкваше.А когато ги свалиха долу напълно възможно е да се е объркал, все пак няма фотографска памет и дъска,която да фотографира..

# 818
  • London
За Милен не мога нищо да кажа.....реално гледах сезона от средата. Първата битка, която му гледах обаче май беше една срещу Джералдин където го би юнашката. И тогава си казах ....Абе как е възможно.Joy Но беше едър играч, по трасето набираше скорост с крачки и тн. На финала си би мъжката Борислав, помня че дори не го догледах финала. Беше ми скучно и предвидимо.

# 819
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Какво значение има дали са 5 букви или 10 букви?
 Казано е,че е игра на памет.
Пак питам - Каква памет е това да напишеш къде,каква картинка има?

Дори имаше момент,в който Вальо пита какво да отваря и Бори се подпира с ръка,уж замислен(много елементарно изиграно),а погледа му търси отговора на дъската.Още тогава е знаел,че е в нарушение,обаче се е надявал да му се размине.
Димо също така апелира да играят честно,обаче Борисчо се направи,че не го чува.Колко удобно.

Апропо,надписи имаше по цялата дъска,снимката,която показвате е част от нея.Другото,за нас може да са някакви си там драсканици,но за Борис да е абсолютен пищов.

Възмутена съм как може да толерирате измама,само защото човека е от вашите.

# 820
  • София
Ако тези драсканици бяха направени от Елизабет каква щеше да е реакцията ? Риторичен въпрос, няма нужда от отговор.
Моята щеше да е каквато беше и за цигарите на непушещата Паулина. Weary Че аз повече се възмутих, когато продукцията обяви Тодор за победител в игра с грешно нареден пъзел и той се радваше милият. Smile

За Милен не мога нищо да кажа.....реално гледах сезона от средата. Първата битка, която му гледах обаче май беше една срещу Джералдин където го би юнашката. И тогава си казах ....Абе как е възможно.Joy Но беше едър играч, по трасето набираше скорост с крачки и тн. На финала си би мъжката Борислав, помня че дори не го догледах финала. Беше ми скучно и предвидимо.
Тази битка, която си гледала е единствената индивидуална битка на Милен, с изключение на финала, в който трябваше да играе за себе си, все пак. Smile

# 821
  • Испания
Няма да го гледам, но ако има желаещи, заповядайте!

# 822
  • Germany
Мани е типичен пример за поговорката “С какъвто се събереш, такъв ставаш” 😉 Една по-обрана е при приключенците, опитва се да изглежда като Паулина ( Така лекичко надменно да гледа. Разбира се няма как да настигне Принцесата с козичките). Чак и една идея по-интелигентно се опитва да звучи, е от време на време се изцепва в неин стил, но няма как.  Ако постои още малко при тях ще вземе и спортистка да стане 😆

# 823
  • London
Няма да го гледам, но ако има желаещи, заповядайте!

Какво е това ....Дава ми невалиден код? Сега се вижда...мерси. И аз ще го пропусна. Joy

# 824
Голямо нищене на измамата на Борис, голямо чудо. Изобщо не го оправдавам, според мен трябваше просто да прекъснат играта. Но тук го изкарахте все едно е краят на света. Предвид всички глупости на продукцията този сезон, очевидно бутане и толериране на дадени играчи, липса на правила или такива според зависи - грам не се впечатлявам от шмекеруването на играчите. Изгорете Борис на клада и да се приключва.

Общи условия

Активация на акаунт