💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 78 100
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 1 095
Направо се чудя как някой търпи Елизабет в реалния живот. Сигурна съм, че си няма приятел.

# 1 096
Много бързо забрави сестринската любов. То това беше и плана де. Не е взета Милена за друго.
Само защото махна Мани сега цяло племе и се кланя на тая злобарка.
Била по-силна от Морунов. Искала битка срещу Андрей. Кремена я размаза, а тя с претенции, че е по-силна от мъжете.

# 1 097
Утре на дърпането, Бойците нямат шанс. Сложили Морунов на пъна, като най-силен, ама той кожа и кости. Симеон и Рабухчиев ще му видят "сметката". А момичетата на Бойците, малее Борис ще дърпат. Е, как да стане. Grinning

# 1 098
  • London
Точките, загубени от Милена на дузпите натежават.
Както и служебно загубената точка от Кремена.
Но въпреки тях можеха всички да играят по-добре.
Глупаво е да обвиняват Милена, сами я пратиха на този пост.
Абе сякаш тя се предложи и беше единствената уж играла ....за мен е една от виновните в тази игра специално. Там трябваше да оставят мъж. 🤨

# 1 099
  • София
Това от промото е подлъгващо, може да се заканва на Андрей, но едва ли ще го рискува. Но не изключвам и Андрей да отиде на елиминация. Таман да се бие в равностойна битка с момиче 40 килограма и да покаже колко е силен. Криииндж.
Те двамата с Андрей са като зелени еуглени , не мисля, че вижда конкуренция в него и това е основната причина да не го номинира.

# 1 100
Направо се чудя как някой търпи Елизабет в реалния живот. Сигурна съм, че си няма приятел.
Това не е оправдание за нея, но съм виждала толкова по-гадни, злобни и жлъчни хора, заядливи и т.н. с мъже и деца.
Иначе любовта лекува всичко, а неуспехите озлобяват, като дойде любовта и тя ще се облагороди Simple Smile (ама да не ти е в къщата Grinning )

# 1 101
В началото на днешния съвет Елизабет загатна, че имала стратегия, но няма да я приложи на този съвет и ще си остане за нея.
А според мен тази стратегия е да разкара Неделчо, заради пъзелите и логическите задачи, какво има в третата фаза.
Това беше отговорът на въпроса защо е взела Милена.. Отказа да каже причините защо я е избрала, но щяла да сподели по-натам..

# 1 102
  • София
Бих номинирала Елизабет на база на това, че не я харесвам и така на всеки съвет. Това във връзка с новата анкета. Bowtie

# 1 103
  • София
Хм, ако Елизабет наистина опита да се освободи от Неделчо, като потенциална конкуренция, не виждам кой ще я подкрепи.. Освен Андрей, в случай че са се наговорили. Ще имат 3 гласа и осъават колко. .. 4 май. Значи наистина има реален шанс да се случи така.
Все пак не вярвам да се наговорят, защото досега не с оказвали такова нещо от тях двамата.
Неделчо не е особено полезен, но е забавен, свежа глътка въздух в това странно племе. Не ми се иска да отпадне сега.

# 1 104
  • Варна
И сега, като Елизабет и Ралица и набиха канчето на Милена, от утре Милена ще е рязка, нахална, със самочувствие, с твърда позиция и думата няма да може да и вземем. Как може да мачкаш човек, който просто е такъв- свит и несигурен? Ще го промениш? Едва ли!
Утре пак ще върнат раните на Боби и Морунов по раменете, че много се заличиха.

# 1 105
В момента, в който Елизабет смени Мани за Милена, настъпи рязко падение сред Бойците. Мъж им трябваше на тях да откраднат, особенно след отпадането на Стоян. Сега ще ходят всяка седмица на номинации, докато отсеят плявата или до обединението. Физически игри има и ще има, а те са слабо племе и ще падат.

# 1 106
  • Испания
Чиста проба булинг гледахме.

# 1 107
И аз така. Но не просто не харесвам лиглата - противна е и адски много ме дразни.

Бих номинирала Елизабет на база на това, че не я харесвам и така на всеки съвет. Това във връзка с новата анкета. Bowtie

# 1 108
И сега, като Елизабет и Ралица и набиха канчето на Милена, от утре Милена ще е рязка, нахална, със самочувствие, с твърда позиция и думата няма да може да и вземем. Как може да мачкаш човек, който просто е такъв- свит и несигурен? Ще го промениш? Едва ли!
Утре пак ще върнат раните на Боби и Морунов по раменете, че много се заличиха.
Не харесвам Милена и въобще такива свити или ревливи хора, а и фурнаджийски лопати, но е много гадно да мачкаш такъв човек, който не може/не иска да се защити........ то просто е абсурдно гадно, все едно да удряш беззащитен човек, защо го правят? В един момент или приемаш човека какъвто е или не общуваш с него щом те дразни/не го разбираш, а не го нападаш постоянно защо е такъв!? Ужасно ееееее  И тя гледа като бита.

# 1 109
  • София
Аз гледайки началото на епизода днес (което изпуснах по стечение на обстоятелствата):

Общи условия

Активация на акаунт