💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 78 090
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 1 380
Трябва да имаш и акъл, за да ти сработи тази стратегия. При Елизабет има злоба и много приказки. Кое да оценя по-точно? Че Елизабет смята, че е над продукцията ли? Моля ви се...

# 1 381
Аз съм слабоумен и оценям Елизабет... като леко бавна в главата. Като си прави женска коалиция на толкова ранен етап, какво си мисли, че ще се играе до етапа в който всеки играч е за себе си - само статични игри и да балансират ли на всяка елиминационна. Андрей си има едно на ум за нея вече, от племето и няма човек, който да и вярва. Не е истина, колко ограничен е капацитета на това момиче. Стратегия било да е с Андрей. Видя как първата седмица ги размаза и искаше като совалка да е мъкне до финал. Не знам тя на какво си въобразява, че може да го победи. Освен ако не висят, той ще обърше пода с нея.

# 1 382
Най-после се появи истински играч в Игри на волята...със стратегия, играе така, както трябва да се играе тази игра. Такива играчи съм гледала само в чуждите продукции....при нас все някакви първични, удрящи на чест  субекти.... Говоря за Елизабет. Браво момиче...който има интелект, ще те оцени...
Прави сте- победа, чест и Елизабет не могат да се слагат в едно изречение. А човешките ценности никой не ги е отменял. Още повече някой с претенции на спортист. Винаги има как да се изкарат едни 100 Хил лв. Без чест. Например като си свалиш гащите. Ама то интелект трябва за това- напълно Ви подкрепям. Възгласът на Горилата следва .

# 1 383
Най-после се появи истински играч в Игри на волята...със стратегия, играе така, както трябва да се играе тази игра. Такива играчи съм гледала само в чуждите продукции....при нас все някакви първични, удрящи на чест  субекти.... Говоря за Елизабет. Браво момиче...който има интелект, ще те оцени...
е и такива без също я оценяват Sweat Smile

# 1 384
  • Испания
Докато Елизабет говори за стратегията си. 

# 1 385
  • Варна
Нищо не разбрах от стратегията на Елизабет и как обоснова привличането на Милена. Точно в този момент децата решиха да се стрелят с пушки. Nerd

Браво на Борис за показаното в играта, но той и миналия път се справи идеално при гушкането на дирека. Simple Smile

# 1 386
Елизабет си играе играта, единствената и грешка е че много дрънка пред камерите. Никой играч не дължи нищо на друг и никой не може да ме убеди, че за един месец реално време е станал тоооолкова близък с някой друг. Аз предпочитам да гледам биткаджии и стратези, отколкото добродушковци, които стигат и печелят без една индивидуална битка и без борба.

# 1 387
Да, браво ! 👏🏻🤧Умница , стратег, визионер е Елизабет! Само дето един пъзел не може да подреди, една картинка да сглоби, няколко думички в изречение да разгадае, а може би капацитет за стратегии явно й се дава от звездите?! Тя е спортист, свикнал да изпълнява треньорски нареждания, да следва програми и да се ръководи от режими , та в този смисъл намеквам за “Звездите ми подсказват”, а всички се сещаме кои звезди…

# 1 388
Най-после се появи истински играч в Игри на волята...със стратегия, играе така, както трябва да се играе тази игра. Такива играчи съм гледала само в чуждите продукции....при нас все някакви първични, удрящи на чест  субекти.... Говоря за Елизабет. Браво момиче...който има интелект, ще те оцени...
Би ли споделила какво си гледала? Искам да прочета повече. Не се бъзикам, наистина сподели.

Стратегията ѝ е доста елементарна и немалко сме се досетили за нея. Това че някои мъжки субекти се захласват по задните ѝ части или че самотната Милена се хвана като удавник за човек, който първо я взе като чорапи систър, а после се опита да ѝ смачка достойнството...
Горката Милена. На нейно място щях да имам тотално различни реакции и да ги тровя нон-стоп на тия съвети. Можеше и днеска да ги нахрани какви са. По-номинирана нямаше да стане, но и тя таи надежди утре да се завърне.
Кремена се усети твърде бързо, а нямаше смисъл

Честно казано очаквах повече от племето. Очаквах два гласа за Елизабет от Милена и Андрей.

Няма никаква гордост в това да кажеш, че лъжеш и мажеш. Всичко това можеш да го направиш и без мазане с миризма на фекалии. Така го оценя моят интелект : )

# 1 389
СМайли, моля обясни за тези без интелект какво има на картинката на Братоев?

# 1 390
Ако Елизабет беше в Сървайвър или друго нормално предаване, а не в тази посредствена и нагласена продукция. Ако Елизабет беше поне малко умна, въздържана, хладнокръвна и хитра. Ако Елизабет беше по-комплексна в игрите. Ако Елизабет беше симпатична на повечето играчи. И тогава да прилага стратегии - тогава щях да й кажа евала.

# 1 391
СМайли, моля обясни за тези без интелект какво има на картинката на Братоев?
Емотиконка на човече пляскащо се по челото.

# 1 392
Надявам се да има поне 1 интелигентен възрастен близо до Елизабет сега след предаването, за да седне с нея и да й обясни някои важни неща в живота.

# 1 393
оппа струва ми се че скоро Симеон ще бъде елиминиран от Мани на някое редене на кубчета 😆
Тц, звездата на Манка вече залезе. Доказателство - преместването й при Приключенците. Следващата бързо угасваща звезда ще е Елизабет. Продукцията действа на принципа прилъстен, употребен и изоставен.

Какво доказателство е това?От както я преместиха,  такива игри дават от продукцията,  че да няма никаква опасност Манимда се озове на елиминация.И това ако не е пазене,  не знам какво е.

# 1 394
Не гледах играта, но се докопах до съвета.
Жал ми е за Неделчо, добра душичка носи, но не знае с какво се е захванал.
Единствен той не е подплатен със грошове, саби и куп други атрибути.Е, ще се измъква както може. И сълзи пуснах, като се знам каква съм ливада неокосена , сигурно  и по-трагично от него щях да изглеждам.
Елизабет,  оф . Ако й я беше родил нейния мозък  тази стратегия   щях да я призная.Жалко , че не си изпуснаха листата със сценария тази година..
Единственият човек със стратегия, която не ни я навират през две минути в синхроните според мен е Милена.Дано обаче и Тупарев е заблудила, че ако не се връзва с неговата яка й гърбина.
И пак не разбрах за Мани, как ще я карат да работи?Кой си го е позволил?Още една среща с мотиката и направо куцук куцук до обединеното племе , ама на следващия сезон.

Общи условия

Активация на акаунт