💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 11 (07.11. - 14.11.2021)

• 77 892
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 1 725
Александър вече го гонят от лайфовете понякога, защото само глупости излизат от него.
Имам чувство, че перманентно е на някакви забранени субстанции, много неадекватни и просташки намеси има.

# 1 726
  • Варна
Скрит текст:
В понеделник една от любимите ми игри ( люлките). Мани явно ще опъва ластика да достига до торбичките. Като си спомня, че Пламен от първи сезон едва дишаше след тази битка не мога да си представя Мани колко опъвания ще направи преди да даде фира. Гледам и Милена ще опъва , а Паулина и Елизабет ще се люлеят. Simple Smile
Опъването на ластика е най-трудната позиция в играта, не знам как и защо Мани се е озовала там.
Иначе на люлките и тази година не мисля, че ще видим двойка със синхрона на торнадото от първи Simple Smile

Предполагам е изискване на продукцията 2-те жени на приключенците задължително да играят. Мани ако е отказала категорично да се люлее и ето я да " опъва каиша". И на мен ми е интересно, ще видим в понеделник. Simple Smile

Иначе синхрона на сестрите предполагам ще остане пример и занапред. Simple Smile

# 1 727
  • London
Смейте се вие! Фенове, фанелки, рисунки... Е, хееееееееееее! Къде е тя! Къде сме ние!

Поне 15 кг са ѝ свалили.
Тука го е докарал на Орнела Мути художника.

Елизабет ще е добра на люлките, предполагам уменията на успоредка ще са й от полза.

Александър вече го гонят от лайфовете понякога, защото само глупости излизат от него.
Имам чувство, че перманентно е на някакви забранени субстанции, много неадекватни и просташки намеси има.
Дай пример? Аз понеже не гледам лайфове и дори не знам къде се излъчват ще ми е интересно да чуя нещо забавно.

# 1 728
  • Испания
Пропуснах да видя дали Милена взе грошовете и на Кремена. Ако е така на следващия съвет ще си купи имунитет. Да се стяга Неделчо за следващия дуел.

Взе ги. Има 200 гроша сега.

# 1 729
  • Sunshine state
Пореден просташки изблик на Александър от ИВ 2

😳 Божее, този човек наистина има нужда от лечение..

# 1 730
  • София
Изпуснах последните минути и не разбрах, дадоха ли как Милена се връща в племето или за пореден път ни спестиха този момент?

# 1 731
  • София
За играта от промото за другата седмица, да не би да са теглили жребий кой да не играе,  за да изравнят бройката. Не знам как иначе ще е това разпределение, при което Мани да е на възлова позиция.

# 1 732
  • London
А не мислите ли, че предимството е толкова голямо, колко усилие е коствало в играта?  Между  Милена и Елизабет битката беше много тежка. Следва голямо предимство. Андрей и Елизабит трябваше да помнят цветове и играта продължи много кратко. Съответно и малко предимство.
Няма логика, защото тук потърпевшия е трети човек. По тази логика на спечелена битка с пъзел следва да има по малки награди при победа....ама уви не е така.

# 1 733
Дай пример? Аз понеже не гледам лайфове и дори не знам къде се излъчват ще ми е интересно да чуя нещо забавно.
Понякога го включват Неделчо и Туджаров, един път съм го засичал и с Морунов и Андрей, доколкото знам се включва и при Мани. Последно изгони Джералдин от лайфа на Валентин и Туджаров. Но повярвай ми, няма да чуеш нищо интересно от него.

Само да уточним - става дума за Александър от ИВ2, не за Алекс.

# 1 734
  • Испания
Изпуснах последните минути и не разбрах, дадоха ли как Милена се връща в племето или за пореден път ни спестиха този момент?

Не, оставиха го за понеделник, предполагам.

# 1 735
  • София
Става въпрос за Александър от втори сезон, не от този. Той и в самото предаване се държеше така.

https://vm.tiktok.com/ZM89JTEmM
https://vm.tiktok.com/ZM89JVgJ3
https://www.tiktok.com/@zagg999/video/6895799992150281474

Последна редакция: пт, 12 ное 2021, 23:25 от La Vikinga

# 1 736
Елизабет няма капацитета да осъзнае, че си съсипва имиджа със злобата която демонстрира и това, че "доброто" винаги побеждава в този формат. Тя се закопа в момента, в който показа що за стока е. Участник, който прекарва цял сезон плюейки по съотборниците си в синхроните няма никакъв шанс за победа. Да не говорим, че също така не е комплексен играч и дори Мани ще я отстрани в битка с един елементарен пъзел.

Стратегията й е жалка и неподходяща за Тупарева продукция.

# 1 737
Липсваше ми Мани, камерата забрави тази жена. Simple Smile
Да и веднага удари няколко гребена на Полито на синхрон😜
И на масата с лютеницата със Зелени чушки не я пропусна! Черешката на момента  беше, че Полимир не извади меча да я защитава.
И да не пиша друг пост.Неделчо стратега много наивен милия,заедно с косата май ще отиде и главата.

Кремена много  се спича на игри иначе  сигурно има възможности във всеки не елемент.
Браво на Милена!!!
Жалко,че не дадоха безценната физиономия на страТежката, при връщането й!
Ама приключенците какъв късмет извадиха с Мани не е истина.Представям си Елизабет там-не само козите и приматите щяха да хванат гората,а и стопанина щеше да обяви ранчото за продажба и да хлопне кепенците.
Жалко, че утре има и минимална възможност Мани  да ни напусне.

# 1 738
  • earth
Някой подсказа ли им как да държат прашките? В началото Милена не държеше правилно ластика с камъка и не уцелваше. Накрая видях, че го държи правилно и целеше много. (Средата на дуела прескочих).

# 1 739
  • София

Игри на волята: България (12.11.2021)
Сезон 3 Епизод 52

Мани ХРАНИ Поли, не само с думи.

Линковете са без реклами
отварят се и в чужбина.

Скрит текст:
За МОБИЛНИТЕ, не са нужни добавки,
но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър
.

за Хром

за Мозила -

В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

Общи условия

Активация на акаунт