The Wheel of Time / Колелото на времето

• 29 598
  • 785
  •   1
Отговори
# 645
Не знаех за сцената и ме изненада леко неприятно, но явно амазон продължават с тази си политика.

# 646
Аха,
Скрит текст:
лезбийки ли ги направиха
Scream

# 647
Ами в Книгите нали Ранд накрая има 3 жени - Авиенда, Елейн и Мин. Явно по модерен шведски начин булките трябва да се опознаят така интимно преди да станат жени на Ранд.. не знам какви ги мисля сценаристите, Мин нещо не ми се връзва в тази схема.

# 648
Модерни времена. Мен ме отвращава. По Нетфликс гледах един сериал "Бриджертън" -  ми хубаво направен, костюми, декори, игра... Ама тези черни английски лордове, барабар с черната кралица много трудно се преглъщаха. А за гейове, лесбийки и прочее даже няма какво да говорим. Сега обаче почнах един друг сериал - Короната. За кралица Елизабет II и ... какво да видя - всичко си е точно, нито един негър няма. Направо се изумих как са се отпуснали така Simple Smile И лесбийки и гейове няма.

Последна редакция: чт, 13 мар 2025, 21:10 от Черна станция

# 649
Единствените, които не се отвращават са обратните, джендърите и онези нормалните толерасти Joy

Значи нещата си падат все надолу.

С тия глупости съсипаха и Доктор Кой.
Беше велик сериал.

# 650
  • Berlin
Короната и Бриджъртън са два много различни сериала. Единият е много повлиян от реалните  случки и събития, а вторият е правен от Шонда Раймс, а кралица Шарлот м/у другото може би наистина е имала африкански корени, тъй че точно това не е съвсем измислица.

# 651
Тoва, което работеше донякъде добре в книгата, тук е голям проблем - многото странични сюжетни линии. Въвеждането на нови герои и събития в сериала прави темпото тромаво и разкъсано. Положението не се подобрява с допълнителните интерпретации и пълни измислици. Може би имам някакви мазохистични наклонности, защото отново съм тук и го гледам. Ще се опитам този път да го гледам от смешната страна. Хахаха
Донякъде разбирам, защо е това между Авиенда и Елейн. Искам да кажа, че с цялата политика на Холивуд няма начин да оставят Ранд да има три жени. Това да не е 13 век в някой халифат???Сигурно са си блъскали главите и са се чудили как Джордан е измислил подобно нещо и решават да тръгнат по-най лесния път…хаха това е пародия. Знаех си.

# 652
Ами аз смятам, че съм доста толерантен човек относно различните (имам и близки гей приятели и от различни раси), но това, което ме дразни много са именно прекалено големите различия между героите от книгите и тези от филмите. И ни само в Колелото. Сега бледият бял Снейп ще го правят черен в сериала Хари Потър. Мин я описват стройна, красива и с ГОЛЕМИ черни очи, а какво получаваме... Нищо общо с оригинала.
Гледах малко и честно казано не е толкова страшно. Сякаш се опитват да оправят нещата и да върнат историята по-близо до оригинала. Естествено има разминавания, но има и попадения. Елайда я намразих още след като проговори Joy . Сцената с Ави и Елейн не е нищо особено - пияни жени се натискат и т.н. Е, Руидиън (не очаквах, че така се произнася) ще е преди Тийр, но и Каландор мисля, че ще го има, явно в 4 сезон.
Може би очакванията ми са много малки, но е по-добре от предишните сезони.

# 653
Моля да ми кажете къде мога да гледам трети сезон с български субтитри. Не го откривам по сайтовете.

# 654
Аз от торенти съм изтеглила, но чакам превод.
Вече за официалните телевизии дали го има, някой друг да сподели.

# 655
Здравейте! В руските торенти го има. На 20 март ще пуснат 4 серия. На мен ми харесва сериала. Чела съм книгите. Като почна 2 сезон пак ги четох. Зарибяващо ми е. Мога да кача линг!

# 656
Много ми се гледа, но искам да е с български субтитри, ще си разваля удоволствието на руски. Моля, пуснете линк, когато има.

# 657
Аз даже с английски предпочитам, всичко гледам така, ама да е с добро качество.

# 658
  • Варна
Предполагам че ще се забавят, понеже имат три епизода за превод. Освен това сайта, дето качват български субтитри не работеше няколко дни.

# 659
Малко инфо за превода.
Не е ясно кога ще има. Така че си чакаме.
Преводачката е възпрепятствана и не е ясно кога ще започне превода.
Други хора няма да го правят.
Така че чакаме.
Аз предпочитам с хубави субтитри да изгледам.
Чета отзиви, че имало добри епизоди.

Общи условия

Активация на акаунт