🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - сезон 3, тема 6 - и по света

• 29 071
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
Надявам се изненадата да е при Носорога и да не е Миро (не за друго, а защото всички очакват и мислят, че е той, лично аз все още имам известни съмнения).
За Гъбарко предположението ми е Крисия, но не съм на 100 % сигурна. По-интересно ми е дали все пак няма да е Сантра Госпожицата, маската не ми харесва, изпълнителят - в някои епизоди да, в други -не. Искам на финала Камъка и Самурая, защото са ми любопитни, но тази година няма кой да ми хареса така, както миналата година Баба Яга.
Аз мисля по същия начин. За мен Носорога от ден 1 е Орлин, който от както започна да се говори, че е Миро, адски се старае да го имитира и то много успешно. Уликите нарочно ги правят и те да се отнасят за Миро. Абе същото нещо като миналата година с бебето. От както масово предположиха, че е Криско и изведнъж всички улики водеха към Криско, а се оказа Къци. Моите предположения са:
Носорога - Орлин 100%
Гъбарко от ден едно за мен е Крисия.
Камъка - винаги чувам Криско и уликите са 1към1 за него.
Самурая ми звучи и като Милица и като Рафи
Гизпожицата ми е най- безинтересна никога не я слушам нито нея нито уликите и. Вие казвате, че е Санта.Адски противна маска. Искам тя да отпадне следващия път.
Аз искам да спечели или Носорога или Гъбарко.

# 376
Ами всъщност онова с двете калинки може да се отнася за Орлин и Яна 👀

# 377
Гъбарко, Камъкът и Самураят са ми най - интересните маски. И се радвам, че със сигурност поне един от тримата ще е на финал.
Човекът под маската на Камъкът не е нисък, следователно не може да е Криско, Гъмов и Рафи.

# 378
Аз пък искам да зададат въпрос на Носорога "Професионален певец ли си?" и той да отговори с "Не", ама едва ли...
Ако Камъкът в действителност не е нисък, то и Тото трябва да отпадне като предложение и кой остана?

# 379
Някой във Фейсбук, беше написал, че шоуто трябва да се прекръсти на "Познай под коя маска е Къци?!".

# 380
  • Wonderland
Моите маски фаворити за финала - Носорогът, Гъбарко и Самураят.
Носорогът вече съм писала - смятам, че е Миро и много му се радвам! Ако е той - ще се радвам да продължи и дори да спечели. Ако някои от вас са прави и това не е Миро, но го имитира добре - също ще се радвам да спечели Hug Защото ако някой го имитира... УОУ Frowning Просто... УОУ!
Самураят за мен ту е мъж, ту жена. Чух Милица Гладнишка в един от лайфовете и от тогава за мен е тя.
Гъбарко е тооолкова сладка маска Heart Нямам идея кой е под маскатa, но никой от спряганите имена не ми се струва достатъчно готин да е под маската... Много ми е сладка Heart Трябва като видя човека под маската да ми е "УОУ!" От всички предположения, които прочетох бих приела Крисия Heart Eyes
Камъкът - нямам идея кой е. Водя се по вашите предположения. Нито Криско, нито Тото, нито Дичо ми харесват (Извинявам се предварително на почитателите им). Предпочитам да си ходи Cry
Същото и за Госпожицата - маската не ми харесва. Масово предполагат Сантра - ми съжалявам бих предпочела да не е тя - не съм ѝ фен...никак! (В нея чух Нина Николина веднъж по незнайни причини, но аз обикновено така предполагам маски...по незнайни причини Joy)

Това са моите предположения и предпочитания. Който и да продължи ще ми е интересно, когато си свали маската Hug

# 381
Носорогът вече съм писала - смятам, че е Миро и много му се радвам! Ако е той - ще се радвам да продължи и дори да спечели. Ако някои от вас са прави и това не е Миро, но го имитира добре - също ще се радвам да спечели Hug Защото ако някой го имитира... УОУ Frowning Просто... УОУ!
Самураят за мен ту е мъж, ту жена. Чух Милица Гладнишка в един от лайфовете и от тогава за мен е тя.
Гъбарко е тооолкова сладка маска Heart Нямам идея кой е под маскатa, но никой от спряганите имена не ми се струва достатъчно готин да е под маската... Много ми е сладка Heart Трябва като видя човека под маската да ми е "УОУ!" От всички предположения, които прочетох бих приела Крисия Heart Eyes
Камъкът - нямам идея кой е. Водя се по вашите предположения. Нито Криско, нито Тото, нито Дичо ми харесват (Извинявам се предварително на почитателите им). Предпочитам да си ходи Cry
Същото и за Госпожицата - маската не ми харесва. Масово предполагат Сантра - ми съжалявам бих предпочела да не е тя - не съм ѝ фен...никак! (В нея чух Нина Николина веднъж по незнайни причини, но аз обикновено така предполагам маски...по незнайни причини Joy)

Това са моите предположения и предпочитания. Който и да продължи ще ми е интересно, когато си свали маската Hug
[/quot

Аз съм за тези тримата във финала. Надявам се сега да си тръгнат Госпожицата и Камъкът. Останалите трима са ми най интересни, въпреки че знам кой е Носорога

# 382
Някой във Фейсбук, беше написал, че шоуто трябва да се прекръсти на "Познай под коя маска е Къци?!".

Нали знаете, още от ден 1 съм казала  че той е Гъбарко и уликите и гласа и жестовете го издават!
Така както и в сезон 1, казах че той е шапката и Димо го разпознах също. Wink

# 383
  • Ню Йорк

И за мен това са маските на финалистите.

# 384
  • Пловдив
Надявам се Гъбарко да не е Поли Генова, хич не я обичам, дори нямам обяснение защо.

# 385
  • Испания
Поли е много бременна. Тази снимка е от август.

# 386
Поли май вече трябва да ражда, ако не е и родила. Тя беше бременна още в капките май, така че едва ли е тя. Иначе и аз по едно време си го мислех ама ще е изненада толкова бременна да участва, точно преди термин.

# 387
  • Испания
Битки

Гости

# 388
  • Пловдив
Аз продължавам да мисля, че Гъбарко е Деси Добрева, а Камъкът - Криско. Носорогът най-вероятно е Миро.

# 389

И за мен това са маските на финалистите.
И според мен.

Общи условия

Активация на акаунт