Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Разумът или сърцето ?

 • 4 505
 • 75
 •   1
Отговори
# 30
 • Мнения: 2 617
Темата по - подхожда да се казва " Между любовта и глупостта." Разум не видях, хеле пък толкова години. Правила си доста компромиси и щом нищо не се променя....беж със 200.
От мъж женкар и пияница, хубаво няма да видиш.

Ма то, няма място за дилема ,бе.

# 31
 • Мнения: 205
Няма защо да питаш, за съвет. Докато човек сам не си счупи главата не слуша НИКОГО. Иначе баща ти, ти е дал съвета, единственният мъж, който ще те обича винаги.

# 32
 • Мнения: 1 718
Искам да съм с него, искам да се боря за него, заради него.
"
"

Знаеш ли по-какво се различава истинската любов от "драма Куин"? За нея няма нужда да се бориш, не и с човека когото обичаш. С другите може, но с него просто няма за какво. Върни се при този като искаш, и за мен женкар е по-добре от избухлив турчин пияница, но не прави деца. Защото ще им съсипеш живота. Изживей си страстта и като ти мине сърбежа, си намери човек, който наистина ще те обича и уважава. По разсъжденията ти още вятър те вее на бял кон, в което няма нищо лошо, носи се по вятъра, но остави сериозните решения за други времена. И не подписвай брак, ходенето е много скъпо хоби и рискуваш да се окажеш овъртолена в заеми, които ти ще трябва да плащаш.

# 33
 • Мнения: 16
Добре де, ако съдя по написаното, изглежда да си интелигентна жена най-малкото.

Майтапиш се, нали?

Защо? Нискоинтелигентна ти изглеждам ли? Защото сега навлизам в живота и се опитвам да взема правилното решение? Знаех си,  че тук ще има нападки и все пак реших да чуя мнения на различни хора,  обидите и тези иронизиращи въпроси - " Майтапиш се,  нали? " Може да  ги използвате вкъщи. Със здраве😘

# 34
 • онче бонче бонбонче
 • Мнения: 3 287
Има изблици на ярост и пиенето му е МНОГО, МНОГО лошо. Но не ми изневерява и не ме предава.
Изневерите са временни и намаляват с времето, но пиянството е за цял живот и става все по-зле ¯\_(ツ)_/¯ От друга страна гледам че основното ти изискване е мъж, който да ти вдига адреналина, ами съберете се пак с онзи първия, в един момент ще свършат мераклийките в обкръжението му и няма да има с кого да изневерява. Пък и като го обичаш толкова много остави го да си има неговите забежки, щом го правят щастлив, пък за тебе каквото остане. Явно той е голям мъж, има по малко за всички желаещи 😁А и да ти изневерява е по-малка болка от това да те бие този дето имал изблици на ярост и много, много лошо пиянство.

# 35
 • Мнения: 2 617
Ефибуш,  кажи че се майтапиш. Ша се гръмна, честно.
Авторке  за теб нормален мъж няма ли? Поне една идея по - нормален и поносим., щото аз твоя да съм го закопала в градината отдавна.
Камо ли да обичам такъв.

# 36
 • Мнения: 360
Една жена трябва да се уважава. Изборите й трябва да се вземат на база уважението към себе си. Това е една от причините да съм против да се правят деца без взаимни любов и уважение между двамата родители. Това е основата върху която ще се гради личността. Но никой не си избира родителите. Нищо против твоите, авторке, не ги познавам. Принципно говоря. Млада си, живота ще те ошлайфа. Не се гневи на бг мамите. Всяка говори изхождайки от опита си. С гняв и агресия нищо добро няма да постигнеш. А и ще те изяде отвътре.
Аз не бих била с никой от тези двамата. Мъж, който пие, ще започне да бие, особено ако алкохола изкарва агресията от него. Детството ми мина така, ами не е най-приятното изживяване на света. Носи много травми, които трудно се лекуват. Влияе на живота и решенията. Мъж, който ми изневерява не ме уважава и няма място в живота ми.
Поучи се от опита на по-големите и на препатилите.

# 37
 • Мнения: 15 510
Аз гласувам за М.
Някак ми се вижда по -безобидно да ходи с миндили, отколкото яростен пияница.

А най добре, авторке, да се опиташ да излезеш от тази среда, в която е обичайно от девети клас да въртите любов с разни боклуци.
.

# 38
 • Мнения: 10 452
Имаш ниски критерии при избор на мъж.
Вдигни летвата.
Покажи достойнство и себеуважение.

# 39
 • Мнения: 20 818
Защо? Нискоинтелигентна ти изглеждам ли? Защото сега навлизам в живота и се опитвам да взема правилното решение? Знаех си,  че тук ще има нападки и все пак реших да чуя мнения на различни хора,  обидите и тези иронизиращи въпроси - " Майтапиш се,  нали? " Може да  ги използвате вкъщи. Със здраве😘

Не съм те виждала и не мога да коментирам как изглеждаш. Но чета какво и как пишеш, също и тона ти, с който комуникираш с непознати хора, които се опитват да ти помогнат.

А по въпроса за интелигентността – интелигентният човек не настъпва два пъти една и съща мотика. А ти не само я настъпваш много пъти, но и се чудиш дали да не настъпиш още една, за разнообразие.
Ами... Изводите си ги направи сама.
А това, че едната я наричаш сърце, а другата – разум, не променя факта, че и от двете много ще те боли. Но пък щом болката ти харесва... Твоя си работа.

# 40
 • Мнения: 142
Позволявам си да отговоря на авторката, защото ми направи впечатление, че на 25 "сега прохожда в живота". Авторке, аз съм на 24- по-малка съм с една година, но вече поне от няколко години съм наясно какво търся от живота. Имам сериозна връзка с човек, с когото за 2 години сме се карали 3/4 пъти, имаме си доверие, имаме ЕДНАКВИ приоритети в живота, ценим едни и същи неща. Той е по-малък от мен Simple Smile)), тоест и при мъжете възрастта не е фактор за изграждане на адекватен характер. Ако момчето е свястно, няма значение на колко години е, от кога се познавате и прочие. Стабилните връзки не се основават на "пламенна любов", а на доверие, взаимно уважение и разбирателство, не че любов няма. Но ти май бъркаш любов и страст/желание. Ти нямаш такава нито с единия, нито с втория. Това, което "М" сега се опитва да направи, е да те привика обратно, защото знае, че ти ще се вържеш отново. На теб ти се иска той да се е променил, да е осъзнал стойността ти и прочие. Но това няма как да се случи, при положение че ти не си я осъзнала, щом още се занимаваш с такива типове. Иска ти се да живееш в приказка, в която принцът след всичките "премеждия"/ с другите жени/ накрая е осъзнал, че ти си единствената.Съжалявам, но в това може и да вярваш на 16/и аз вярвах тогава/, но на 25 -цяло десетилетие след това на първо място трябва да имаш  лично достойнство и да не позволяваш на разни типове да те третират като вещ/резервен вариант. Моите размисли по темата, ако искаш не ги приемай Simple Smile

# 41
 • Мнения: 17
Ясна случка, доста жени са я изживели и само да кажа слушай разума,защото сърцето е до време..... мани ги и двамата,живота е кратък времето минава бързо. И двамата са грешка. Ако искаш счупи си хубаво главата ама незабравимо, после станала си на 30... нищо няма да е същото

# 42
 • Сф
 • Мнения: 7 513
Ще бъда кратка без да коментирам нивото ти. С курвар се живее, с насилник и пияница- не!

# 43
 • Мнения: 2 461
Не знам до колко такива потресаващи избори в личния живот са показател за интелигентност, щото съм виждал подобно положение при изключително интелигентни момичета. А и ако беше показател това, програмистите щяха да са най оправните в отношенията с жените. Обаче всички знаем това дали е така. По скоро проблема е в липсата на воля и трезва оценка на ситуацията плюс самозаблуди, че всичко е така, както им се иска. Демек той ще се промени като му родя едно две деца и подобни.

# 44
 • София
 • Мнения: 21 279
Емоционална интелигентност се нарича и липсва, да.

Общи условия

Активация на акаунт