В ноемврийската леха ще поникнат сто цветя!!!

• 11 782
  • 290
  •   1
Отговори
# 45
след малко отивам да се видя с Карил на по тортичка Mr. Green и после на лекар-да видим с тая престаряла плацента какво ще правим-уфффф направо тайничко се надявам да ми кажат да ходя да ми предизвикат раждане-ама да видим какво е най-добре за бебка-вече имам чуството че е 100 кила-с тоя огромен корем и като й напипвам гърба-пак един такъв огромен Crazyне ми обръщайте внимание на глупостите-луднала съм Crazy
а за приспадфането на данъци...не знам що Роси реши че съм компетентна-(на мого умна ли давам вид Mr. Green newsm78)-но и мен ме интересува как стоят нещата-някоя мама счетоводителка да ни светне по въпроса(да вземем и ние да вземем от тая държава-не само тя от нас Stop Mr. Green)
мен ме хвана срама че само мързелувам и поподредох малко-дори и чиниите измих Joy
айде сладурки-дундички-слънчев ден ви желая-ако не навън-поне в душите ви  Hug Heart Eyes

# 46
София , супер, само да дойдат мъничетата и да са живи и здрави...пък като могат да се закрепват на крачката ги качваме и тях а  Praynig
Аз в края на март ( вече втори месец бременна), в един петък цъфнах на доки със ски екипировка и го питах ама ски може ли да карам, той се засмя и каза, че може ама да внимавам и да карам по-полека..е отказах се, та така живот и здраве март 2007 ще си "начешем крастата"

# 47
охоооо-бройте ме и мен за ските-фенка съм а миналата година само за 3 дни успях да се вредя(не че тая година се очертава повече Crazy)-при мен е проблемч,е таткото не е фен хич та разчитам на приятели Sad-ама от сега ме гласят за Банско-ми...освен с бебка на гърба в раницата newsm78 Joy

# 48
  • София
 Laughing Майка ми ме е носила така на гърба, ама на година и няколко месеца, та без гръб е останала...

Имам приятели със ски-училище, взимат дечурлигата на 4 години, та отсега съм го запланувала Wink

Хубаво е децата да са в планината на чист въздух, лятото - на морето. Ние имаме каравана и мисля следващото лято да го прекараме на морето. Само татко пари да изкарва, че без пари не дават Sad

# 49
МЕРЕЛИН, споко и нашия татко не е фен, той "кара" в механичките на Банско  Joy, докато аз се "мъча" по пистите..ама това не ми пречи, оо и килцата ще свалим по-лесно

# 50
  • София
Здравейте момичета!
Дачи добре дошла отново в нашите редички (а и сме комшийки. И аз живея в Дианабад, а от ноемврийките има още 2 от този квартал, така че живот и здраве ще разхождаме заедно бебоците).

Велинова
дано да си вземеш ангелчето в понеделник (а то скоро има и имен ден и ще е супер да си е вкъщи).

Аз да ви кажа вече почти постоянно ме боли кръста и гърба, ходя като пате и така както мислих, че вече не качвам килца съм качила още 1 кг. Mr. Green

Мами, които вече сте родили, исках да ви питам познаха ли лекарите килограмите на вашите бебчета? Колко ви казаха, че тежат преди раждането и колко наистина ги родихте. Много ми е интересно да видя дали има големи разминавания.

Щях да забравя - Мерелин диска е много хубав. Благодаря ти! Hug

# 51
  ПРИВЕТ МАМИ!!!
 ГАДАМЕР-много да те слушка малката бебушка!!!!!
  Мерилин ,мила много ми се ще да дойда в неделя ама мъж ми ми подряза крилцата и каза ,че който ходи гол и се разболява няма да ходи никаде в неделя,но ще дам своя глас и вече съм препретила линка на всички познати!!!Да пишеш веднага какво са ти казали на прегледа ох дано във вторник се видим !!!!
  А за стихчетата 10000000000 благодарности-страхотни са!!! Ама вие сега добре ще се възнаградите-тортичка а:))))))))))))

# 52
За килограмите на бебчетата, аз не съм от родилите мами, но доколкото съм чела имат голямо отклонение, понеже все пак се мерят сенки, има значение и задклавиатурното устройство т.е доки, но по спецификация отклонението е +/-400грама!!! , което на 3 кг бебе е почти 15%.

# 53
Бройте ме и мен за ските  Praynig Simple Smile
Моят мъж ме запали, и на 30 години се качих и аз на двете дъски ... Миналата зима ходихме чак в Швейцарско да караме (наистина си струва всяка стотинка за път, иначе разходите на място са почти като в БГ). И точно на ските разбрах че съм бременна. Въпреки, че 6-7 месеца го чаках тоя цикъл да не дойде - така и не спрях да карам ски, само дето мъжо ми ги носеше до пистата. Та бебо ще е турист, планинар и скиор - по дефолт Simple Smile А първия ден бях предимно по дупе, и голям рев му ударих - само аз падам, а разни швейцарски баби прелитат край мен.. Но до 6-тия ден вече задобрях. Супер преживяване беше, надявам се бебо да го закърмим с тази любов към природата и движението. Simple Smile

# 54
Пазете се борчета идват мами скиорчета  Joy

# 55
  • София
И какво сега тортичка ще хапват някои бравос Mr. Green Да знаеш Мерелин и на мен ми се дояде. Хайде стискам палци на всички, които сега са на прегледи - Карил, Мерелин, Дачи ако забравям някоя мацка да ме извини и после да пишете какво са ви казали.

Щях да забравя вчера една мама ми прати това линкче с книгата на д-р Спок "Грижи за бебето и детето" и ви го пращам ако някой иска да си я свали. По този повод преди време бяхте препоръчали книги за отглеждане на бебенцата (май Мишенце беше това newsm78). Може ли пак да ги напишете Praynig

http://mail05.abv.bg/app/servlet/bg.abv.mail.GetData;jsessionid= … t=Cp1251&ac=s

# 56
Здравейте пак,
 cryмного ми е лошо - повръща ми се, имам разтройство и като се надигна от леглото и ми причернява...незнам какво да пия да не се обезводня...станах за малко да попиша и пак лягам...вчера пих чай но ми стана още по зле...
Да не се тормози бебо...

# 57
И какво сега тортичка ще хапват някои бравос Mr. Green Да знаеш Мерелин и на мен ми се дояде.
Щях да забравя вчера една мама ми прати това линкче с книгата на д-р Спок "Грижи за бебето и детето" и ви го пращам ако някой иска да си я свали. По този повод преди време бяхте препоръчали книги за отглеждане на бебенцата (май Мишенце беше това newsm78). Може ли пак да ги напишете Praynig
http://mail05.abv.bg/app/servlet/bg.abv.mail.GetData;jsessionid= … t=Cp1251&ac=s

Мони, нещо не работи това линкче  newsm78
А за тората - вчера спретнахме с моя любим една бисквитена и вече половината я няма.. ама много хубава стана, с кремчетата на д-р Йоткер и сметанка и канелка, и нескафе и кокосчета отгоре.... ама айде да не говоря повече, да не се плюнчите много Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

# 58
Жени,нали се разбрахме-който обяснява нещо за хапване-после прави и носи Peace-та вторник ли викаш ша ни черпиш с тая тортичка Mr. Green(ей -сега да не се напънеш да родиш та да имаш извинение за вторник Joy)
Мони,книжките,които препоръча Мишенце бяха
http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=58_116&products_id=1006
и  http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=58_116&products_id=996
и двете си ги купих и много ми харесаха-препоръчам ги и аз! Peace
айде-вече наистина изчезвам,че закъснях Embarassed

# 59
  АМА ВИЕ НЯМАТЕ СЪРЦЕ-какви торти бе хорааааа леле как ми се яде сегааааа!!!!
Пепипетя мила сигурно е някакъв вирус обади се на доки да ти каже какво да се вземеш
 А във вторник след лекцията сме на ТОРТА

Общи условия

Активация на акаунт