В ноемврийската леха ще поникнат сто цветя!!!

• 11 787
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Пак разглеждах бебешкия албум. Много са хубави малките мишки. И аз искам вече да гушкам моето мишле, но знам, че има още време.
Днес май нямаме бебенца, а newsm78

# 76
Жени, Ран много се радва на сестричката си- чак да не повярваш- гави я по главата, държи я за ръчичка , слага си главата до нейната кагато съм я гушнала и й вика "бича"- т.е. обича- знае й името и само ми казва- неда нани, неда паче - а когато започва да реве като й сменям памперса и той страда и плаче с нея - големи са ми сладури  Simple Smile много си ги обичам дечицата

# 77
Мда, май днес няма бебчета...
А знаете ли че най-много бебета се раждат по пълнолуние ? Не помня къде го бях чела. Тук имам един календар според който следващото пълнолуние е сега в неделя. А родените в неделя били големи късметлии, според астролигията. Дано тoгава имаме дъжд от бебчета.

А защо в подфорум Родени през 2006 няма темичка на Ноемврийските бебоци? Вече станаха доста, май е време.

# 78
  Ха,кой ви каза,че няма бебенца днес?!? Wink Laughing
  Аз,като едно гордо и радостно щъркелче/заради оказаната ми чест bowuu/ искам да заявя:
  RALIAR, ДНЕС , В 7.00ч. Е РОДИЛА Г-ЖИЦА СОФИЯ  Wink- 3.600, 51 см.- със секцио.И двете се чувстват много добре Peace ЧЕСТИТО newsm44 ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА МОМАТА, А НА МОЯТА СЪГРАЖДАНКА ПОЖЕЛАВАМ БЪРЗО ПРИБИРАНЕ У ДОМА!Праща ви поздрави  bouquet
   П.П. За сега втората София Wink се е кротнала/ и по-добре,че ме беше притеснила вчера/,а в понеделник ще вървя на зъболекар,че тая болка не се трае ConfusedАко сега не го оправя пустия му зъб,не виждам как ще съчетая умора,безсъние и зъбобол след раждането Crazy

# 79
Добър вечер, мами!
Дачи били сме по едно и също време в Шейново... Доки ми направи запис на тонове - добри са; преглед - туширане- който показа че шийката не ми е мръднала Sickкато за пред раждане. После и ЕХО на бебо, който се оказа 3700 грама, на ден е наддавал по 80 грама, ако продължава така до термина ще е 4500 #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
И нали се сещате как ще "цъфне кукуряка" ....Та затова е по-добре да индуцираме раждане, т.е. да поускорим срока..В понеделник ще се чуем, за да се разберем за деня. Каза, че е добре да се движа, да чистя, да правя секс без гумичка, да чистя прозорци и пера....абе изобщо да не заставам на едно място, та белким се раздвижи кюфтето малко.Макар, че аз мисля, ако носи гените на баща си  Laughingима да си стои до предучилищна вътре. Що му е  hahaha? -Топло, влажно, безгрижно, широко. Ама на мен ми е едно кофтейшън на душата, че ще е изкуствено...как да избереш дата, за която отговаря САМО Господ???Моля, кажете си мнението????  Ако чакам до термин и е едър пък, може да се стигне до секцио макар че съм с нормален таз newsm78 newsm78 newsm78или пък ще е доста травмиращо за родовия канал и за бебко..

# 80
  • София
Ура! ЧЕСТИТО НА МАМА РАЛИАР!!!  bouquet

Карил аз не че съм раждала и не претендирам да разбирам, но май е по-добре да родиш преди термин, защото иначе бебето ще е много голямо и е опасно и за теб и за него. Успех каквото и да решиш! Hug

# 81
  Карил,ти ме разсмя... Laughing-за кюфтачето/то,да не се смея,че и моето се очертава такова Embarassed/-но аз ако бях на твое място,бих предпочела по-скорошно раждане Peaceвъпреки,че и на тези прогнозирани килограми бих се замислила за секцио Thinking-мисля,че ще е по-лесно за теб и бебчо Peace
  Цвети,големи сладурчета са дечицата ти-да ги намачкаш и нацелуваш Heart Eyes А да те питам-каква биба има Неда?Питам,защото аз ОЩЕ не съм купила Rolling Eyes

# 82
Честито на мама Raliar за мома София.   bouquet
Мишенце, то няма кой освен нас да открие тема за ноемврийски бебенца в "родени през 2006г", а ако има две теми - ще се разкъсаме на две - родили и неродили.... може би след тема-две ще се прехвърлим дружно, и няма да има повече тема в сегашния подфорум. Simple Smile

# 83
Честита дъщеричка на RALIAR!!! Да е жива и здрава и много да ги радва, а мама бързо да се възстановява!   bouquet
Цвети и Веси благодаря ви за успокоителните думи!  Hug
Аз си мислех че излишно се инатя с тази добавка, ама явно и вие мислите като мен, че кърмата си е най-доброто! Веси, и моя малък мъж ме ползва за биберон - нощно време му давам доста на честичко да си похапва. Просто сърце не ми дава да го държа гладно милото и да чакам определен час  Heart Eyes А и не реве по този начин  Crazy
Ей, друго си е като чувам и вашите мнения за кърменето - стана ми много по-добре. Все си мислех че не правя нещата както трябва...  ooooh!
Цветиии, ама много хубави тези слънчица!
Ха! Карил сега ти е паднало - секс със специално разрешение! На повечето бременни им викат - не прави секс, пък на теб обратното! Мале ама верно големшко ще дойде това бебоче!
Моя бебок преди да го родя го измериха че е 2800, а се роди 2740. Според мен не е голямо отклонението, но може би точноста на измерването си зависи и от ехографа...
Наистина ще се разпокъсаме много ако отворим "родени през...", аз едва смогвам сега да изчета всичко пък иначе ще ми е още посложно  Shocked
Лека вечер от мен момичета! Да спинкате спокойно!

# 84
  • Пловдив
Честита дъщеричка на мама Raliar! newsm51
Да е жива и здрава!Бързо  връщане в къщи! Hug

# 85
Честита дъщеричка на Raliar!!! Да е кротко бебе, а на мама - бързо възстановяване!!!

Karil - да ти кажа, отклоненията в теглото не са за пренебрегване. Моята приятелка Биляна предишната седмица преди да я "резне" (мед. жаргон) Богословова и беше казала, че бебка ще е пак около 3800 - т.е. кюфтаче (1-та и щерка се роди 3800 гр, 51 см- нормално) - но виж какво излезе вчера - 3300 гр... А половин килограм отклонение не си е за подценяване. Но - наистина - мнооого труден избор ти предстои - направи го както го усещаш, т.е. осланяй се на майчиния си инстинкт!  Peace

# 86
Хайде, момичета .. аз след малко се запътвам към болницата. Дано разкритието ми да се е увеличило и още тази нощ да се запознаем очи в очи с малката госпожица Дарина!  Praynig
Стискайте палци всичко да мине нормално и без проблеми и най-вече бебка да е добре!  Praynig

Нямам време да чета какво се писали и ако има нови мами днес, да са им честити рожбите!   bouquet

Целувки на всички!  Hug

# 87
  • Пловдив
AngelEyes СТИСКАМЕ ТИ ПАЛЦИ!Мисли си само хубави неща.
   PraynigКЪСМЕТ

# 88
AngelEyes - УСПЕХ!!!   Praynig Очакваме хубави новини и от теб!!!

# 89
Честито бебче  на RALIAR ! Hug

Angel Eyes, стискам палци да мине всичко като по мед и масло и скоро да си бъдете в къщи и да пишеш Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт