Не знам какво става

• 7 618
  • 61
  •   1
Отговори
# 30
Мартине, в кой клас си? Сериозно питам. Или поне се върни да научиш, че се ползват точки и главни букви.

Частта как тя пазарува, готви и ти пуска, а ти се правиш на бей ("не давам една стотинка") ще ти изяде главата.
Или започвай да участваш активно я с пазаруване, я с готвене, я да я водиш навън или на нея ще ѝ писне и ще ти бие шута.
Аз също мисля, че има интерес към другия мъж.

# 31
Няма повод за грижи. Когато Мара от слагане и вдигане на софрата забрави да го нае*е, тогава трябва да се тревожи.

# 32
А ти какво правиш за нея? Как я ухажваш? Или си като пиле на хранилка Laughing
Тя пазарува, готви, плаща, прави секс с теб. Късметлия. От какво се оплакваш?

# 33
  • Агент под прикритие
Казва ми че ми прави напук тези работи с другия защото си мисли че аз си пиша с други жени въпреки че и казвам че не го правя и съм постоянно с нея всеки път когато се скараме на другия ден тя ми се извинява и ми казва че иска да сме заедно а отначалото се запознахме уж само за секс после тя ми каза че вече има чувства и не иска да се виждаме за секса само
Колко време според теб трябва да мине, за да почне да прави такива работи, ей така, напук, с теб? Искрено се надявам да не си чак толкова глупав...

И някой спомена, но и аз да кажа: малко на тийнпроблем ми бият подобни "отношения". И двамата!

Последна редакция: сб, 13 ное 2021, 13:35 от Хитър Потър

# 34
Малко на необоснована ревност ми прилича тая работа, малко остава до патологична такава. Ще береш ядове ако не може да се владее. Иначе са прави другите писали преди мене, прави неща и жестове за нея, щото ще прецакаш нещата ако не е толкова зле положението с ревността и.

# 35
Това, че тя прави всичките тези неща за теб трябва да го оценяваш и отвръщаш със същото, защото в един момент ще й писне и ще намери друг, който й ги дава.

# 36
И танцува добре. Relieved

# 37
Може героинята да е ловкиня и героят, който не плаща, да ù е интересен Blush

# 38
Вие на колко сте години???
Жена да се напива системно и "бута" на друг е грозно, образование някъде ниво 8-ми клас вероятно.
Ти пък се чудиш и маеш какво се случва. Казваш директно, че това поведение е грозно, неприятно и ако се повтори пак, се разделяте и си държиш на думата. Или я търпиш пияна, бутаща се в други, но пък слагаща масата и секс всеки ден.

# 39
Първо, не знам на колко си години, но това 933 в името ти, ако подсказва набора ти и си на 28 години...да не знаеш какво да правиш с една жена извън това да правите секс...лошо.
Иначе по това, което обясняваш ми се струва, че тази жена има много ниска самооценка. Не е нужно да споменаваш години, но по-възрастна ли е от теб?
А ти какво може да направиш за нея - ами хиляди неща. Просто по някакъв начин и покажи, че ти пука за нея и не ти е просто за единия секс. Направи нещо романтично, дори и да не си от този тип мъже.

# 40
Каква богата душевност имат някои.

# 41
Слагала ти, дигала ти, пари не щяла, секс прайла...
Ние не разбрахме - ти какво правиш за нея?
Дай съвет какво да направя за нея не знам
Примерно, може да я поканиш на вечеря? Или за разнообразие ти да напазаруваш и сготвиш? Ако не ги умееш тез неща, следващия път миже да и купиш една китка, пак примерно. Абе...хората, дето харесват партньора, обикновено знаят как да го зараздват, а не питат по форуми " Какво да направя за нея?". Ами, има разни неща, които човек прави за партньора си с идеята да го накара да се почувства специален.
Но от човек, който не поставя точки и запетаи, вероятно очакваме твърде много, отвъд нуждите му да се наяде, напие и ....(тез трите работи).

# 42
Готино момче съм на външен вид обаче нали знаете че ако почнеш да се виждаш с момичето всеки ден интереса след време малко по малко изчезва в началото си пишехме до 3 4 часа нощта сега си пишеме по 10 15 реда и това е виждаме се правим секс всеки ден но не искам да губи интереса към мен какво да направя

# 43
Олеее, секси, ми.....направи и едно дете и я вържи🤭

# 44
:Подкрепям за бебето! Но трябва да е съпътствано с дива ревност, ограничения и поне един скандал седмично, за да се чувства обичана. Relaxed

Общи условия

Активация на акаунт