Не знам какво става

• 7 625
  • 61
  •   1
Отговори
# 45
:Подкрепям за бебето! Но трябва да е съпътствано с дива ревност, ограничения и поне един скандал седмично, за да се чувства обичана. Relaxed
смяташ ли че ограниченията и тези работи няма да я накарат да си помисли че съм побъркан по нея а тя да не иска чак такова нещо още и да се отдръпне .. а ако направи бебе и я вържи помагаше нямаше да има толкова разбити връзки и самотни майки или бащи 😃😃

# 46
Ама тя точно това трябва да си мисли! Ако не я ревнуваш, как ще разбере, че я обичаш? Flushed

# 47
Ама тя точно това трябва да си мисли! Ако не я ревнуваш, как ще разбере, че я обичаш? Flushed
е показах и го вече много пъти със ревнуст и то голяма но да не вземе да каже омръзна ми вече от твойте глупости

# 48
Не се ли сещаш, че бгмамите те лигавят?
Вас двамата гръмнало, че ви събрало.

# 49
мисля че ако не държи на мен няма да ми се обяснява всеки път когато реша че искам да приключа с нея не е да кажеш че има полза от мен да и давам пари или нещо друго аз даже кола нямам а тя се вижда с мен всеки ден и ми казва че ако иска да спи с някой друг или да излиза с него няма да ми го спестява а ще ми го каже което попринцип е вярно

# 50
Какъв ти е проблема в крайна сметка?

# 51
На колко години сте? От колко време имате отношения? Системно ли са и флиртовете с други мъже,... а готвенето и слагането на софри за теб?

# 52
В началото се бяхме разбрали отоншенията ни да са само сексуални и нищо повече и така 2 седмици докато тя не ми каза че не може да продължава да се вижда с мен само за секс защото има чувства към мен и така започнахме да се виждаме по често обаче събереме ли се с компанията на нейните приятели и приятелки и напие ли се започва да ми казва приключваме вече край с нас и говори за бившите си все едно ако са те сега там ще ме остави мен и ще си легне с него така го усещам или пък флиртува с уж приятел на следващия ден ми се обяснява че го е направила нарочно защото мислела че пиша с други жени и е било яд обяснява ми че държи много на мен и не иска да бъде с друг правиме си всеки ден секс (не съм надарен) за да е това ползата но не знам вече какво се случва аз много я ревнувам вече откакто си позволих да имам чувства кън нея

# 53
Жената явно се дразни, че "нямаш бъдеще с нея". Оттам и различните опити за провокации. И при двама ви поведението е непоследователно, но явно ти си причината, защото ти си почнал нещо, като си заявил, че е безперспективно.
Други жени няма ли, като тази не отговаря на изискванията ти (има дете)?

# 54
В началото се бяхме разбрали отоншенията ни да са само сексуални и нищо повече и така 2 седмици докато тя не ми каза че не може да продължава да се вижда с мен само за секс защото има чувства към мен и така започнахме да се виждаме по често обаче събереме ли се с компанията на нейните приятели и приятелки и напие ли се започва да ми казва приключваме вече край с нас и говори за бившите си все едно ако са те сега там ще ме остави мен и ще си легне с него така го усещам или пък флиртува с уж приятел на следващия ден ми се обяснява че го е направила нарочно защото мислела че пиша с други жени и е било яд обяснява ми че държи много на мен и не иска да бъде с друг правиме си всеки ден секс (не съм надарен) за да е това ползата но не знам вече какво се случва аз много я ревнувам вече откакто си позволих да имам чувства кън нея
Кой клас си, нямате ли домашни и за учене.

# 55
Съветвам ви да учите, че съдейки по правописа ще имате нужда от цялата помощ на матурите Май месец.

# 56
Хем всеки ден се виждате за секс, хем си пишете по 10-15 реда, а ти искаш до зори да си пишете? Хора, вие нямате ли си други занимания, освен да се занимавате един с друг? Наистина, или се женете и тогава ще имате 100 на 100 гаранция кой къде ходи, или ако сте още непълнолетни... тогава сядайте над учебниците, защото с тази неграмостност кой ще ви вземе на работа, като завършите!

# 57
За малините и ягодите няма да им искат ЛИС върху Хайтов, немай грижи.

# 58
Не разбирам автора, защо се занимава с нея. Явно е несериозна, ОБАЧЕ подозирам, че си същия, предвид написаното от теб. Защо се вкарваш в такива драми, както е това поведение, което не отговаря на годините..горе-долу на каква възраст сте? Не е нужно да посочваш точната възраст, ако не искаш, приблизително?
Виж как ми звучи на мен:
Виждахме се само за секс (добре), тя каза че има чувства към мен, решихме да изградим отношения.
Тя всеки път ми готви и ме посреща, казва че няма нужда от нищо допълнително, което да взема.
Като излезем с нейните приятели, тя се напива и залива по други мъже, аз ревнувам.
Това ли е общото, което искаш да кажеш?
 Не ми се обиждай, приличаш ми на консуматор, а тя е иделната за това, неориентирана жена, която само дава и дава и дава. Това не говори добре и за нея.
Ако искаш нещо повече, седни говорете, кажи и че не се чувстваш добре, само тя да дава, включи се и ти. Не чакай позволение.
Сега ти ще кажеш как е, от изказаното от теб, това коментирам.
Надявам се да ми отговориш на горните въпроси. Simple Smile

# 59
Т. е. авторът е попаднал на дашна жена, казваш? Grinning
Е, затова Шишо Бакшишо казва, че животът е радост и тъга. Като дава на него добре, ама на другите?!

Общи условия

Активация на акаунт