Отговори
# 570
Благодаря ви, поотпусна ме и смятам да легна да се наспя. С първата бременност не съм имала точно такова опъване, по-скоро спазми, но явно с всяка бременност е различно.

# 571
Здравейте, момичета.
Няколко дни по-рано бях писала ,че сина ми беше с висока температура.Два дни след това казаха,че има болно дете от Ковид в класа им и ги карантинираха.Поне още 7-8 деца бяха с такива симптоми.Има и други положителни. 
Не сме му правили тест на него.Аз в сряда се събудих с леки болки в гърлото,четвъртък вече  цял ден  и нощ с 37.5 ,от днес зверска кашлица на моменти с отхрачване. Правих ПСР сутринта и излезе положителен 😒 Минах преглед при инфекционист,каза че гърдите са чисти.За сега съм само на Авирон (който го започнах още от сряда) ,сироп Грин Тус и Тавипек за кашлицата.Утре трябва да дам и кръв за да видят какво да ми изпишат за риска от тромб.
Мъжа ми го карантинираха и него,а той следобед вдигна 38 Т.
Изобщо картинката при нас е.....чудо!
Поне детето оздравява, но пак не е сигурно тъй като преди лягане ми сервира, че го боляло леко гърлото 😒😔😥
Стискайте ни палци всичко да е наред ❤

# 572
Здравейте, момичета.
Няколко дни по-рано бях писала ,че сина ми беше с висока температура.Два дни след това казаха,че има болно дете от Ковид в класа им и ги карантинираха.Поне още 7-8 деца бяха с такива симптоми.Има и други положителни. 
Не сме му правили тест на него.Аз в сряда се събудих с леки болки в гърлото,четвъртък вече  цял ден  и нощ с 37.5 ,от днес зверска кашлица на моменти с отхрачване. Правих ПСР сутринта и излезе положителен 😒 Минах преглед при инфекционист,каза че гърдите са чисти.За сега съм само на Авирон (който го започнах още от сряда) ,сироп Грин Тус и Тавипек за кашлицата.Утре трябва да дам и кръв за да видят какво да ми изпишат за риска от тромб.
Мъжа ми го карантинираха и него,а той следобед вдигна 38 Т.
Изобщо картинката при нас е.....чудо!
Поне детето оздравява, но пак не е сигурно тъй като преди лягане ми сервира, че го боляло леко гърлото 😒😔😥
Стискайте ни палци всичко да е наред ❤
Ужас! Да ви минава на всички бързо!
Аз преди няма и седмица приключих с карантината. При мен се влошиха нещата и се наложи антибиотик. Сина ми го изкара най-леко. Надявам се и при твоето дете да е така!
Много хубаво, че ще пуснеш кръв и ще имаш адекватно лечение. Аз хич не успях да си намеря такъв зелен коридор и кръв пуснах чак след изтичане на карантината.
За кръвосъсирване ми изписаха Натаспин. Още го пия.

# 573
Относно протеина за бременни аз не пия, но моя бременна приятелка си го поръчва от интернет, защото само там го намира.

Red rose бързо да минава, ако почувстваш силно неразположение или АГ реши да те приемат в болница, отивай. Дано да няма нужда и всичко да е наред, разбира се. Стискам палци!🍀

# 574
Red, бързо оздравяване! Дано симптомите ви да се успокоят и да го изкарате възможно най-леко! Flowers Four Leaf Clover

# 575
  • sofia
Red*rose, бързо оздравяване! 🤗
И аз с един глупав въпрос - защо и кога е необходим прием на протеин?

# 576
  • sofia
Red, дано бързо оздравеете и без усложнения. Браво за взетите мерки.

Протеин на мен изписаха още в 12та седмица, но пия изолат, не е конкретно за бременни. Казаха ми, че няма значение марката.

# 577
Red*rose, бързо оздравяване! 🤗
И аз с един глупав въпрос - защо и кога е необходим прием на протеин?

Аз пия протеин, заради кръвните изследвания. Показаха, че протеините не са ми достатъчно и приемът чрез храна също не допринася много и трябва допълнително. На мен ми изписаха Персонализиран протеин на прах на Herbalife.

# 578
Ред Роуз само спокойно ! Никакъв стрес! Всичко ще мине , повярвай ми. Преди 20 дни и аз бях така, с двустранна бронхопневмония и Аугментин. Бебо беше активирал неговата имунна система и за 5 дни нямах помен от бронхопневмотията. Само не се панирай и вярвай, че всичко ще е наред. Бързо да минава !

# 579
Благодаря ви от сърце на всички за подкрепата ❤

Фри,опитвам се да мисля позитивно от самото начало и бях подготвена за такова развитие.При положение, че има няколко положителни деца от класа му и това,че и той се разболя.Дори все си мисля,че е по-добре на този етап да го прекарваме  отколкото в близост до термин или след раждането.
Чувствам се по-добре от вчера,включих и инхалации с физиологичен разтвор.

# 580
Есенна, може ли линк за кутията с бебешки съкровища, и аз търся нещо такова? ☺

Ние поръчахме скрин-повивалник онзи ден и сега го чакаме, опитвам се да харесам гардеробче за бебето и обикаляхме по магазините, но нищо не ми хареса наистина, но не е от най-спешните покупки. Иначе сме почти готови с големите неща, останаха по-дребните, но ще гледаме до средата на януари да сме готови и с тях.

Red Rose,пожелавам ви бързо оздравяване на всички! ❤

# 581
Габка, писах ти на лично направо. ❤

# 582
Red_rose, бързо оздравяване, дано да мине леко! За съжаление семействата, които сме с деца в градинска или училищна възраст няма как рано или късно да не се сблъскаме и с това, но дано да минава леко при всички ви.

И аз се интересувам от кутията за съкровища. Със сина ми не съм правила, но сега имам желание, дали ще е много тъпо да направя само за едното ми дете Flushed

# 583
  • София
Момичета имам малко особено питане относно болка.

Втори ден имам болка вътрешна, все едно е натъртено, много ниско в матката да не кажа, че го усещам още по-ниско. Болката е при ходене само. Когато седя или съм по малка нужда не боли и няма никакъв дискомфорт, така че изключвам инфекция за сега.
Малкия ме рита ниско долу, но не чак толкова. Може ли да е от това ? Някоя от сблъсквала ли се е с подобна болка ?

Благодаря предварително.

# 584
Да не би да е в срамната кост?
Аз усещам болка там, когато се въртя в леглото, но има жени които ги боли при ходене.

Общи условия

Активация на акаунт