💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 12 (14.11. - 21.11. 2021)

• 90 287
  • 1 990
  •   1
Отговори
# 270
Андрей ако победи Мани ще стане национален герой за феновете на Бойците през сезона.

# 271
Скрит текст:
Но да не забравяме, че не се знае за Неделчо и Валентин. Елизабет ще е в обединеното племе, най-вероятно и Стратимир.

# 272
Мани няма да напусне играта.
При разговора между Борис и Симеон, Монката каза че сега не му се ходи на битка. Така, че най-вероятно Боби да иде.

# 273
Колко пъти ще повторят думата люлям Grinning за пръв път чувам някой да го казва така
Ползва се в шопския край. И аз го ползвам.Joy
Хаха ясно. Интересно звучи, като люляк малко.

# 274
Ей на това се казва да ядеш бой на собствен терен. Игра направена специално за Бойците , без силови елементи , идеална за гимнастици и за финал дълъг пъзел , като застраховка. Но бойците така се оляха , че и продукцията не можа им помогне .
Неделчо и Елизабет са ми като близначки , абсолютно един дол дренки , забавно ми е как си правят мръсотийки .
Може ли някой да ми разясни защо се скараха Симеон и поли , той си говореше нещо за светлото бъдеще и не разбрах какво каза против Полина.

Коментар за спойлера, няма връзка със скандала:
Прекъсваше го докато говореше за светлото бъдеще, защото той направи препратка към нейна неизлъчена работа, че в Австрия (или Германия беше?) изкарвал милиони.
Скрит текст:
Ако утре отпадне Рабухчиев, в петък все трябва да отпадне някой. Ако се водим по спойлера - Елизабет, Неделчо или Валентин.

# 275
Мани няма да напусне играта.
При разговора между Борис и Симеон, Монката каза че сега не му се ходи на битка. Така, че най-вероятно Боби да иде.
И аз така го виждам.
Така като гледам май утре ще изписват Борис Simple Smile

# 276
  • София
Хаха, и аз казвам "люлям", от София съм си. Знам как е правилно де Grinning

Ако имаше още няколко минути, Неделчо като нищо щеше да задмине Вальо. Поне е за отбелязване, че Наполеон призна приноса си за загубата.
Милена доста ме дразни с вечното си измъкване от въпроси, поставени ребром, но в игрите се справя прекрасно, заслужава да е в обединеното племе.

Браво на Паулинови, те направиха победата на сините.

Симеон все се бие в гърдите как ще ходи да смачка Андрей (а уж Андрей бил имал сметки за уреждане), а като опре яйцето до д-то, се изнизва. Надявам се все пак утре той да е капитан и да се реши веднъж завинаги тоя въпрос!

Мани си заминава според мен.

# 277
И аз искам инфо, но на лично, за да няма спойлери. Кой кога отпада и кой е победителят.
Утре искам Андрей да смачка главата на който и да е от Приключенците, че хич не ме кефят.
И аз съм така. Приключенците вече не ми харесват с новите попълнения.
И тази вечер Мани се контузи и чудесно. Силен играч заема позиция. Те точно това искаха.

# 278
Аз искам Симеон да се изправи срещу Андрей, ама Симеон е хитра лисица и може да е измислил нещо да се спаси от директна елиминационна. Манито не ми се вярва да я пуснат лекарите да играе, тя изглеждаше да има много болки.

# 279
Ама вие не чухте ли драматичната музика при изнасянето на Мани на носилка? Това за мен си беше край на главната героиня.

# 280
Скрит текст:
Ей на това се казва да ядеш бой на собствен терен. Игра направена специално за Бойците , без силови елементи , идеална за гимнастици и за финал дълъг пъзел , като застраховка. Но бойците така се оляха , че и продукцията не можа им помогне .
Неделчо и Елизабет са ми като близначки , абсолютно един дол дренки , забавно ми е как си правят мръсотийки .
Може ли някой да ми разясни защо се скараха Симеон и поли , той си говореше нещо за светлото бъдеще и не разбрах какво каза против Полина.

Коментар за спойлера, няма връзка със скандала:
Прекъсваше го докато говореше за светлото бъдеще, защото той направи препратка към нейна неизлъчена работа, че в Австрия (или Германия беше?) изкарвал милиони.
Симеон се състезава професионално в Бундеслигата по борба в категория до 130кг.
В този клуб KSV-Witten

# 281
Как е правилното на люлям?

# 282
Аз го знам като "люлея се".

# 283
  • София
Люлея.

# 284
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ех този Симеон - страхотен лъжец.
На терена преди битката казва,че той искал да бъде капитан,но не можел сам са се избира,а преди това Паулина в разговор с Мани каза,че Симеон въобще не си е направил думата,че иска да е капитан тази седмица и беше много изненадана от думите му на масата.

В анонса за утре,същия пък казва,че не иска тази седмица да е капитан при дадена възможност за нов капитан. Какво стана,бе Монка? Нали уж много си искал да ходиш,та да се биеш с Андрей?
Май,май само на приказки е голям мъж и не го е страх да се изправи срещу него..  Laughing

Елизабет си каза,че тя е провалила днешната битка.Не знам какво повече искате от нея.Призна си момичето и наистина тя е причината,просто защото е дребна с къси крака и ръце.Не беше добра идея да я сложат на люлката.

Общи условия

Активация на акаунт