💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 12 (14.11. - 21.11. 2021)

• 90 283
  • 1 990
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Симеон е кибритлия, личи му..... не мисля, че с лошо го направи, просто има къс фитил. Колкото за Поли ми направи лошо впечатление, че уж се извинили един на друг пък после пред камерата и пред Мани друга песен пееше.... не му вярвала, ала бала. Напълно ненужно беше това да го споделя, каквото мислиш си го дръж в себе си пък пред камерата кажи ''Оправихме се и за мен няма проблем оттук насетне''.Grin
Паулина пита Мани дали вярва на Симеон относно желанието му да е капитан, защото той когато гласува за Мани, каза, че и на него му се иска. Не я пита дали вярва на извинението му, защото Мани не присъства, когато Симеон се извини на Паулина. Монтажът беше доста некадърен и затова изглежда, че говорят за друго.

# 391
ако беше счупила пръст още щеше да куцука, което не прави, но вероятно този път продукцията ще я накаже . Достатъчно пъти и опрощаваха , а и стана скучна

# 392
  • London
Да де, но Андрей не е наясно срещу Боец ли ще се изправя, срещу Приключенец ли. Съдейки по статистиката в скоро време, по-вероятно е да срещне Неделчо или Милена на елиминационна от Стратимир или Горилата. Може да си дава сметка, че му трябват лични грошове за обединеното племе.....

# 393
Хаха новият ми аватар е от Hawkeye, а актрисата е Вера Фармига (обожавам я ❤). Май държи вино.

Надявам се днес да се случи нещо интересно. Време е да почнат да отпадат повече участници.

FireWithin666, като ти видя новия аватар на мига се сещам да си отворя бира.

Стигнах до заветния момент с Мани.... аз не знам, но нещо не й повярвах много. Нито се препъна нещо? Така може ли да си потрошиш кост? Питам, защото най-сериозната ми травма е изкълчена ръка и то в детската градина що се касае до костна система.....

# 394
  • London
Актрисата я знам, защото мисля, пресъздава любим образ от книгите Ловци на духове в екранизацията по тях, с тези книги израстнах. Simple Smile)) Не бъркам нали?

Поли знам, че говореха с Мани относно капитанството, но тя пред камера каза, че не вярвала Симеон да е искрен относно въпроса с нея също....

# 395
Участва в The Conjuring, Bates Motel, The Commuter, Up in the air.

Аз се чудя нещо. Защо масово се говори за пленяване на участник/капитан? Това досега случвало ли се е?

Актрисата я знам, защото мисля, пресъздава любим образ от книгите Ловци на духове в екранизацията по тях, с тези книги израстнах. Simple Smile)) Не бъркам нали?

Поли знам, че говореха с Мани относно капитанството, но тя пред камера каза, че не вярвала Симеон да е искрен относно въпроса с нея също....

# 396
Аз и първия път не разбрах как се контузи Мани?
Не беше по време на игри.

# 397
Току-що изгледах епизода и разбрах, че пак Неделчо е виновен за загубата. Много го мрази тази Ралица, ей. Чуди се как да го заяде след всяка битка. Нищо, че Елизабет беше супер зле на тая игра.

# 398
  • London
И аз го гледам и за мен Елизабет е резил за спортната гимнастика. Това е несериозно наистина.  Не мислех, че чак така се е осрала като четях, но то направо плачевно. Много е хаотична, липсва и идея за пространство.... нямало е как да станат нещата в този спорт с тия проблеми.

# 399
При бягането на Мани и с ластик е възможно да скъсаш ахилес, ако си кекав, възможно е и да си и се размести костичка в пръста, но знае ли се. Толкова е некадърна, че защо да не си счупи пръста така.

# 400
Според мен във вчерашната игра най-добре се представиха Поли, Стратимир, Милена и Валентин. Ако Ралица трябва да се кара на някого, то това е Елизабет, а не Андрей. Комбинацията Андрей-Милена щеше да е по-добра. Дори ако Красима беше все още в предаването, очаквах тя да се сработи с Андрей на този елемент.

# 401
Според мен във вчерашната игра най-добре се представиха Поли, Стратимир, Милена и Валентин. Ако Ралица трябва да се кара на някого, то това е Елизабет, а не Андрей. Комбинацията Андрей-Милена щеше да е по-добра. Дори ако Красима беше все още в предаването, очаквах тя да се сработи с Андрей на този елемент.

Хмм, на мен пък ми се стори, че погна Неделчо като първите й думи бяха за стратегията за пореден път. Иначе да, и Андрей критикува, ама на мен не ми прозвуча много като критика.

# 402
Може да си счупи кост Мани като нищо, ако наистина е била със стрес-фрактура преди това, както се говореше. Това тичане ударно и дойде.
Като цяло тя изобщо не е за този формат. Като я гледах на фона на Миленка чак ми дожаля за нея. И да има желание няма никакви умения. Дори тичаше странно - все едно никога не го е правила в живота си.

# 403
Тази вечер дали капитанската битка ще е елиминационна … Димо каза нещо каза, че глава ще се взима ?!

# 404
  • London
Аз мисля, че Симеон ще иде в Бойци.... или Андрей в Прилюченци при загуба. Не за друго ми заради спойлърите.... не вярвам някой от тях да си иде днес. То е ясно....

Общи условия

Активация на акаунт