💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 12 (14.11. - 21.11. 2021)

• 90 101
  • 1 990
  •   1
Отговори
# 510
DiDi§
и ти ли оприличаваш Мани на Бонка ?

# 511
  • Варна
Наистина няма такава комедия! Представям си Андрей се връща- радост в племето ииииии наградата- Мани!!! Simple Smile

# 512
Чудно как може някой да предпочита Манка пред Андрей. Явно и затова гледаме такава пародия на състезание. Каквото сме зрителите такива са и участниците...
За мен участието на такива Манки и грАнични са подигравка със зрителите.
Заради това чучело спрях да гледам още преди 3-4 седмици и само чета тук за някой сигурен спойлер, кога ще отпадне. Изобщо не ме забавлява гаврата с хора подготвили се физически за участие в игрите да бъдат "мачкани" от една торба, която не може да се набере и да повдигне собствения си гъз.
Прешъс,
Скрит текст:
Другата седмица отпада Мани. Точно преди обединеното племе.

# 513
  • София
12-годишната ми дъщеря:
То Андрей и да спечели, то му е загуба като взима Мани

# 514
Не знам за вас но със сълзи се смея . Даже вече не се и ядосвам на Манка симуланка . Халал да им е на червените . Всъщност ще имат едно допълнително месо за отстрелване . Предвиждам Мани и Поли на дуел

# 515
  • Испания
12-годишната ми дъщеря:
То Андрей и да спечели, то му е загуба като взима Мани

Сладурче! И децата преценяват правилно.

Изобщо не може да ми е смешно това чучело.

# 516
Не искам и да си помислям , че Мани може да победи Андрей … бях казала , че ще се гръмна , ако победи Стоян … не го направих тогава , ама сега ще е със сигурност 🤦♀ ще е мега подигравка 🔫

# 517
Чудя се Мани нарочно ли се бави или толкова си може?!

# 518
Приключенците както спечелиха Мани, така и ще я загубят. Grinning

Късметлии

И не си знаят късмета дори.

# 519
Победата на Андрей и пленяването на Мани дават още един живот на Неделчо реално. Защото той е мишената в племето на Бойците през тази седмица. Но ако загубят и двете битки Бойците тази седмица като нищо ще гледаме Неделчо срещу Мани в петък.

# 520
  • Испания
Може и да не ѝ дават междукрачието, като слиза по стълбата.

Тя може да има самочувствие, че ще нареди пъзела, ако са ѝ показали предварително как става.

Алексиев още колко пъти ще повтори тази тъпотия? Като някой с деменция е.

# 521
Струва ми се,че в Мани няма адреналин.Това на кръстоската ли се дължи,не знам.А виетнамците са си като китайците-малко кръвожадни.Това спокойствие много й помага,а мъжете /и някои жени/адреналина ги скапва и не могат да бъдат прецизни.

# 522
Дам Димо е пиян Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

# 523
Аз не разбрах, защо Мани трябва "само да стигне до пъзела"? Някакво предимство ли има пак?
Ами явно го е редила преди това .. с Димо !!
Няма да се учудя ако са сложили някое грешно парче от пъзела на Андрей.

# 524
Дано и поне по 1 филия хляб им дадат освен месото мани, дето не става за ядене...

Общи условия

Активация на акаунт