💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 12 (14.11. - 21.11. 2021)

• 90 067
  • 1 990
  •   1
Отговори
# 585
  • Испания
Може ли спойлер кой е следващият отпаднал и от кого?

Скрит текст:
Мани пада от себе си и си заминава.

# 586
Ехе, игра за бойците утре. Ако и тая оплескат ще умра от смях вече.

# 587

Скрит текст:
Скрит текст:
Знаех си, че никой друг не може да я победи.

# 588
Гоненицата ще гледаме утре. Малко усложнена с това преминаване през водата. Тук кардиото и издръжливостта на Андрей очаквам да е ключ за победа на Бойците.

# 589
  • София
За утре да се подсигури лекарски екип, който да тича с Рабухчиев.....не е нужно лекарите да са атлети, няма да тичат дълго.

# 590
🤣🤣🤣🤣

Скрит текст:
Скрит текст:
Знаех си, че никой друг не може да я победи.

# 591
Ралица каза, че племената ще номинират по двама - тоест четирима на елиминация и отпадат двама?

# 592
  • София
Не й се радва от добра душа....навярно я брои като още един бушон. Доволна е.Joy
Тя не ѝ се зарадва, но когато Неделчо разрева Мани, Елизабет отиде и ѝ каза, че Неделчо се е обидил на думите на Мани за това, че искала отначалото да е при Приключенците и затова сега се държал така с нея. След това я успокои. Иначе, самата Мани, когато видя реакциите на всички им каза да гледат положително на нещата, защото сега поне имат нов "бушон".

# 593
Утре очаквам Андрей да се справи най-добре. Би било срамно, ако се издъни.
Вече по двама номинирани. От Бойците - Мани и Неделчо. От Приключенците - Паулина и Валентин. Според мен така.

# 594
Аз пък харесвам Неделчо, не може човекът да лицемерничи и да се прави на щастлив.

Мани се оказа, че симулира. Голяма е актриса ей. Щом я върнаха в играта, няма счупен пръст. Не беше и гипсирана. А ви миналия епизод на умряло. Пък и си повярвала, че ще е отвее Андрей, не думай.

Мани се прави на много чувствителна е пълно перде. Сълзите са също театър.

# 595
Не познах обаче за Борис аз Simple Smile
Явно Симеон ще стане Боец, а Мани ще се върне и двете племена ще станат с по шест човека днес.
Е колко пък да е явно?

# 596
  • София
Ами честно казано, и аз харесвам нещо в Мани, по-точно жал ми е за нея. Иска ѝ се да е приета от останалите, да я харесват, но с този характер трудно се получава...

Неделчо верно защо пак размаза погледа?! Да няма скрито шишенце?

# 597
Скрит текст:
Имената на Неделчо и Валентин липсваха в списъка от последните спойлери, така че е вероятно и двамата да отпаднат тази седмица.

# 598
Не познах обаче за Борис аз Simple Smile
Явно Симеон ще стане Боец, а Мани ще се върне и двете племена ще станат с по шест човека днес.
Е колко пък да е явно?
Сбърках, да. Помислих, че Симеон има топки, но се оказа, че ги има на думи само.

# 599
Нашите предположения са като социологическите проучвания преди избори - все далеч от реалността 😃

Общи условия

Активация на акаунт