💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 12 (14.11. - 21.11. 2021)

• 90 175
  • 1 990
  •   1
Отговори
# 870
В анкетата гласувах за Боби и Валентин. Не ме вълнуват другите.
Дано утре Бойците са на съвет.

# 871
Сценариста е на нещо лошо!

# 872
Липсват ми Март, Георгиус и Веско. Ангели са пред Симеон и Борис

# 873
На Мани вълшебната катерица Беатрис й ги говори. Как знае какво са си "писали" Симеон и Красима Laughing и Красима чак 4 страници изписала.. Grin

Как ги е дала тия фермани - 4 листа? Толко жените не са си писали на мъжете на фронта по време на война.
Как ги е дала на Симеон не знам, но явно преди това ги е дала на Мани да ги прегледа Grinning

# 874
Триото ако бяха умни можеха да се коалират с Вальо и спокойно да отстрелят един силен играч в лицето на Симеон или Боби. Пък дали щеше да се спаси или отпадне щеше да е някакъв плюс. Сливането ще е скоро и един силен играч по-малко, би било добре дошло за мен.
Симеон пък все ги номинира, за да се върнат.. дам, сигурна съм! Еми номинирай Стратимир или Рабухчиев, ще се върнат и те.

# 875
  • Испания
Браво и на Симеон!

# 876
Гласове от мен за Поли, Стратимир и Валентин в анкетата.
Суперска игра отново утре.
Дали и през този сезон ще я играят два пъти Simple Smile

# 877
Триото ако бяха умни можеха да се коалират с Вальо и спокойно да отстрелят един силен играч в лицето на Симеон или Боби. Пък дали щеше да се спаси или отпадне щеше да е някакъв плюс. Сливането ще е скоро и един силен играч по-малко, би било добре дошло за мен.
Симеон пък все ги номинира, за да се върнат.. дам, сигурна съм! Еми номинирай Стратимир или Рабухчиев, ще се върнат и те.
Точно, така стават 4 гласа дори срещу 2-а капитански на Симеон.

В анкетата гласувах за Поли.

# 878
Харесаха ми номинациите на Боби и Симеон. Хем пращат Паулина да се бие, хем не я ядосват. Хитро играят и двамата.

# 879
Оффф длъжен ли е всеки да я пази Полито като писано яйце?!
Да, длъжни са Simple Smile
Даа,сигурно,щото ти е любимка...
Е явно не са. 😆

# 880
  • София
Гласувах за Стратимир (най-добрия този сезон от мъжете според мен), Рабухчиев и Вальо.

# 881
Номинацията на Паулина е правилна! Ако падне, ония горили остават без мозък!

# 882
Харесаха ми номинациите на Боби и Симеон. Хем пращат Паулина да се бие, хем не я ядосват. Хитро играят и двамата.
Тя никога не се е ядосвала на самата номинация, всеки има право да я номинира. Ядосваше се на лъжливите доводи за слабо звено. И това още в началото на играта, когато отборните битки бяха важни и Семира им ги проваляваше, но заради това че се бяха сдушили с Валентин и Туджаров, а и бяха прикоткали Милена, на която малко й трябваше... Паулина беше най-лесната мишена. Това е силно демотивиращо, когато се биеш за тези хора, все пак в началото отборната игра е по-силно застъпена, чак на по-късен идва индивидуалната.

# 883
Аз гласувам за Вальо, понеже ми е фаворит от сините, Борис като най-комплексният играч от мъжете и Стратимир, защото ми е кеф да го гледам в битките. Чисто игрово и Поли и Симеон заслужават места на финала, но като хора никак не ми допадат.

# 884
  • София
Утре любимото ми колело на смъртта.
Една от най-любимите ми битки. 😎

Общи условия

Активация на акаунт