💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 12 (14.11. - 21.11. 2021)

• 90 109
  • 1 990
  •   1
Отговори
# 960
,😋и финално от мен за тази вечер.
На дяволчето са му хакнали профила последния месец(онзи предишният ми беше идол по обективност и далновидност).
Лелите на Борис и вуйните на Симеон са във финален спринт.
А и забравих :адмирации за Миленка! Беше прекрасна днес , нищо че "я  останаха" незабелязана от продукцията и нас!!!

# 961
  • Sofia
Не знам защо изобщо се мориха тази вечер приключенците.Игра с предизвестен край,в която нямаха печеливша стратегия.

Ралица много манипулира вота на играчите и се меси прекалено. Би трябвало да е по-неутрална.
Би трябвало да е съвсем неутрална.
Най-много се дразня,когато водещите започнат да държат сметка на някой защо така направил,защо така гласувал,колко искрен бил...,или умишлено разкриват нечия стратегия.Играта е И стратегия.А продукцията я обезсмисля.С което се обезсмисля и самата игра.
Вече не искам само да свърши сезона,искам да закрият тотално целия формат.Отвратена съм от пародията,която гледаме.А такъв потенциал можеше да има...Жалко.

Утре искам бойците на съвет.И се надявам тази седмица Вальо и Поли да се спасят.

п.п.Дяволче,това за Елизабет и Андрей Мани не каза,че го е пишело в писмото.Каза,че подозирали,защото само се криели с Андрей по стаите и едната вечер той се прибирал много рано,всички били долу,а тя отишла при него и стояли няколко часа сами.
А с писмото беше много смешна,колко е наясно с цялото му съдържание.Щото тя Красима сигурно първо на нея ѝ го е дала да го прочете,налЕ.Wink
Не спря да дрънка глупости...

Последна редакция: чт, 18 ное 2021, 01:36 от avi10

# 962
  • София
лелееее, ужасТ :о
Ксения какво ще каже по въпроса?

Наистина звучи като инфо спуснато от големия Биг брадър, който както знаем знае всичко.
Но интересно как преди това не са ни показали подобни разговори или шушукания. Явно много неща ни се спестяват.

И въпреки всичко не мога да го повярвам това. Андрей не ми изглежда просто на такъв мъж, който би изневерил.
Сигурно вече са отговорили по-назад, но Мани не го каза като първоизточник, когато тя препредаваше каза директно на Елизабет, че Приключенците се били чудили какво била правила в стаята на Андрей и че липсвали или липсвала (не помня) по някое време. Когато го каза това редакторите ни пуснаха кадри как всъщност Симеон го разказва, та наблюденията са негови от времето му при Шампионите. А за Красима и Симеон директен и единствен източник е Мани, тя била видяла четирите страници, които Красима изписала, говореше от първо число и май кадри не ни показаха.

# 963
  • Мюнхен
Интересно Поли утре колко пъти ще се наложи да играе, след като са 3 срещу 1 жените в племената? Или пак ще се размине на Мани....

# 964
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Цялата теория за евентуален секс се гради на думите на Симеон,на който Красима му казала,че когато тя се прибрала в стаята си,Елизабет я е нямало,пък Андрей бил си легнал по-рано същата нощ.

😀Звучи ми толкова преекспонирано и нагласено,точно от Симеон и Красима,които мило и драго дават да отстранят дуото Ели-Андрей.Апропо,Симеон и свалките му с Красима(и двамата обвързани) са не само спекулации,а реални събития,които видяхме с очите ни.

Симеон е отвратителен.Поредната игра,с която иска да спечели по тарикатски,да направи номер,да заобиколи правилата.Никакъв респект към такива играчи!

# 965
Първо - никой не се връзва и на една дума от Мани вече,бойците пък съвсем.
Второ - Андрей изобщо не е глупак /дурак/, мисля, че много е подценяван. Уважавам хората,  които не говорят много.

# 966
Защо се вярва на глупостите за Андрей и Елизабет,а на тези за Симеон и Красима - не. Не сме видяли нито заключване по стаите, нито четирите листа. Или приемаме че и двете са истина или че и двете са лъжа.
С две ръце съм за прекратяването на това предаване.

# 967
Аз не искам нито Симеон, нито Боби да стигат до финал. И двамата много искаха да ходят на битки, защо не се самопредложиха... Страхливци... По лесно е да пратят Вальо и Поли, щото били много силни и ще могат да се върнат...
Андрей го плюят, но виждат реална заплаха от негова страна да ги елиминира.
Но не знаем какво е решила продукцията...

# 968
Само искам да спомена, че има камери навсякъде и в къща и в резиденция дори и в гората.Те са поставени с цел безопасност и са задължително изискване от притежателите на лиценза снимат 24/7 (това, че не излъчват от тях е по разбираеми причини). (дори в WC и баня където има микрофони по разбираеми причини) Те са за да се гарантира безопасноста на участниците!
Нали Ви е ясно, че гледаме плажен ББ този сезон с редакторА на "Хванати в изневяра", "Острова на изкушението" и ББ и т.н.
Мани/Симеон са хора на същия и им се поставят конкретни задачи.

# 969
Докато се включи тази година и той сезона свърши.................

Снощи Андрей блесна. Не мисля, че той е бил незабележим до сега. Просто в досегашните игри други бяха нарочени като най-добри в нещо и те бяха пускани напред. Обаче никъде не го видяхме и да се изложи - значи си се е справял с всичко и то много добре. Ще му видим възможностите от тук нататък в директни битки - за мен не са малки.
 А дали е било справедливо да е точно такава играта, предвид неговата кариера - ами и други игри имаше, в които края е предначертан- пъзели на Неделчо, силови на яки мъже, такива за самообладание на Мани - няма честно в тази игра - въртят се игрите и все някой е по-добър от останалите. В крайна сметка не беше игра на директна елиминация, за да говорим за побутване от продукцията конкретно на Андрей.
 За хипотетичния "секс" - нещо не ми се вярва, че го е имало. И двамата не прекрачват границата - да, симпатични са си, освен като характер, сигурно и като жена я харесва, обаче той е спортист и много добре си се контролира и няма да си рискува нито играта, нито семейството, заради някакви временни увлечения. Даже не съм сигурна и до колко е увлечен - сравнете поведението на Станимир към Паулина и дори на Симеон към Красима и ще видите, че мъжете определено са си загубили контрола, докато при Андрей няма нищо такова.

И стига вече с този Андрей. Тази година нямам фаворит май. Много хора ми ставаха симпатични в един момент, но после се разочаровах.
Елизабет - в началото ме кефеше -изглеждаше борбена и добре подготвена физически. Сега много си повярва и задълба в интриги, пък нещо не й се отдава чак толкова и почва да дразни.
Боби - беше ми много симпатичен, защото е комплексен играч и много умерен, но го видяхме как злобее като загуби почва под краката си и определено има маска. Не е истински, а това не ми харесва. Иначе е достатъчно интелигентен да се прикрива добре.
Паолина - ами има много положителни качества, обаче тази лигавост - просто разваля всичко. Принцеското поведние й е прекалено. Някак вече всички постижения й се губят на фона на него. За това и продукцията й връчи козите.
Морунов - също го харесвах, но твърде много се скатава. Като поведение ми прилича на Милен от миналите сезони. По тази причина смятам, че няма да го изберат него за победител - вече имаше такъв типаж. Накрая ще намерят начин да бъде елиминиран.
Неделчо - много ми е противоречив, но по-скоро ми е симпатичен. Има възможности като играч и не само в пъзелите - не знам защо са го нарочили, че в други неща не е добър - не веднъж показа, че може много. Отделно много му се играе и всички тези стратегии, дето ги крои - кои добри, кои не чак толкова - показват, че специално за играта е идеален. Забавен е също и някак по детски откровен, обаче смятам, че победата му е на всяка цена и това пак не ме кефи толкова.
Милена също - хем я харесвам, хем не. Много воля има в това момиче, също и физически възможности, а пък на моменти изглежда толкова лабилна и безхарактерна и се чудя как е възможно да е и двете. При нея по-скоро очаквам положителни изненади.
Манито - ми тя си е мани, мани. Голяма издънка, но пак има нещо с което е интересна  - не ми е чак такъв дразнител. Имаше и моменти, в които открито и прямо реагираше и това показва някаква смелост и характер все пак. Определено продукцията я бута, защото е интересна. Отделно смятам, че й връчват някои така да се каже: задачки - да пусне някоя бомбичка и да гледаме сеир и тя си е съгласна с това. Даже си мисля, че има допълнителен договор, в който й е обяснено, че няма да е победител, но трябва да има определено поведение срещу дадена сума и това нея си я устройва идеално.
Станимир - страхотен играч е, а в тази история с Паолина как се набърка не знам. Накрая точно това ще му изяде главата. Ще стигне до края сигурно, но някак не го виждам да е точно той победителя.
Рабухчиев - ами не са ми симпатични толкова напомпани хора. Струва ми се неестествена тази камара от мускули и то се вижда - издъхва непрекъснато. Даже се притеснявам за него - как ще му се отрази всичко това. Ще отпадне скоро, колкото и да се раздава.
Вальо - не го имат за много интересен и май ще направят така, че да си отиди от продукцията. Но иначе е съвсем нормален играч, има възможности и то добри - към комплексните играчи го причислявам.
Симеон също ми се срина в очите - гадняр ми изглежда и вече възможностите му не ми се струват толкова големи. За самотния остров беше идеален, в племената може и да лавира като поведение, но всичко е до време. Неговата игра е мръсна - така я усещам. "Свалката" с Красима беше типичен пример - уж споменава "Хриси" като за пред камерите, а в същото време сваля звезди на Красима и я гали по бедрото.

# 970
Доколкото разбрах от дърдоренето на Мани, бившите Шампиони са коментирали събития от това племе. Много точно между другото са разбрали какъв й е проблемът на Елизабет със старото племе - просто там никой не й обръщаше вниманието, която тя си мислеше, че заслужава. Манията й да е винаги в центъра остана незадоволена и злобата изби. Един Андрей й се върза.
А дали са правили секс ми е все тая, защото това касае само тях и може би жената на Андрей , която каза, че "обича" Елизабет...
Да, Андрей най-накрая блесна в една игра и никой не се е съмнявал в това. На практика снощи играта беше Андрей срещу Приключенците. Видяхме, че единствения път, когато по случайност хванаха Андрей, Бойците изгоряха.
Това обаче не може да го издигне като топ играч в сезона. Боби, Морунов, Стратимир, дори Паулина за мен са се представяли много по-успешно до сега и са блестели в много повече игри.

# 971
  • London
Защо се вярва на глупостите за Андрей и Елизабет,а на тези за Симеон и Красима - не. Не сме видяли нито заключване по стаите, нито четирите листа. Или приемаме че и двете са истина или че и двете са лъжа.
С две ръце съм за прекратяването на това предаване.

На мен някоя наивна душа като ми каже " Не ми се вярва Андрей да е такъв". Свети ли му някой там, че така категорично да говори? Аз лично съм 50 на 50 ....дал ми е поводи да, че не му е чиста работата с Елизабет. Пък ако някой очаква да се замляскат пред камера явно е много наивен.  Мишленце, определен език на тялото, поведение.....тези усамотявания са дали на зрителя определена доза съмнение, както и на съотборниците. Ако е нямало нищо и то се е породило съмнение е заради ненормалното им поведение, несъответствие на такова на женен мъж, баща. Пак казвам защо Морунката не обвиним? Боби? Защо някой съотборник тях не заподозря? Не би мирно седяло не би във филм влезнало.........

За писмото....не го показаха. Сигурно е имало някаква кореспонденция, аз също като Пинко вярвам, че Мани си играе по сценарий там. Продукцията я ползва да дърдори от нейно име и да създава ситуации и едва ли те са измислени от Мани. По-скоро Продукцията използва някакво нейно инфо. Нито един разговор не започна спонтанно ...няма как седне на маса и от нищото. " Абе вие знаете ли, че тук имаше връзка чрез писма " и тн.....😅  Как може някой да повярва, че това почва ей така просто .....Joy

# 972
Някой да пусне спойлер кое племе пада днес.

# 973
И без спойлер като се има предвид общата маса на Приключенците и присъствието на Стратимир в племето им според мен 65-35 те ще спечелят днес. Отделно започват от 1:0, защото Рекламацията няма да може даже да се качи сама на цилиндъра, камо ли да се закрепи на него . Очаквам Бойците на съвет, където ще го отнесат Мани и Неделчо. Неделчо с гласове от Елизабет и Мани, Мани с гласове от Неделчо, Морунов, Милена и Андрей.

# 974
Според мен днес ще загубят червените и ще номинират Мани и Неделчо. Само един ли ще падне на елиминацията или директно двама си заминават от четиримата?

+ 1 съм за всичките последни мнения на La Catrala.

Общи условия

Активация на акаунт