💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 12 (14.11. - 21.11. 2021)

• 90 109
  • 1 990
  •   1
Отговори
# 975
Ралица много си позволява в оценките на играчите.

Така й го говорят …. научила си е репликите ?!

# 976

За писмото....не го показаха. Сигурно е имало някаква кореспонденция, аз също като Пинко вярвам, че Мани си играе по сценарий там.

Тотален сценарий. КОй би се вързал на тая плитка измислица че писмата и в двете посоки надлежно са били споделяни с Мани.
Аналогично, имам сериозни съмнения това сърце да е било направено от Симеон. Било е направено от майстор на продукцията и по поръчка на продукцията и вече готово е дадено на Симеон да симулира дялкане.

# 977
Вчера като даваха Симеон забелязах, че сърцето е с перфектна форма и супер гладко. Много се съмнявам Симеон да е толкова сръчен и да го е издялкал с кухненския нож ..

# 978
Айде и моите 5 стотинки: снощи състезанието си беше за Андрей и никой - нито състезатели, нито водещи, го оспори. Очеизвадно трябваше той да извади червените от номинация. Просто щеше да е абсурден друг край.
Както и битката м/у Мани и Андрей - "състезанието" беше сътворено така, че Андрей да плени Мани и да я върне в правата вяра - демек на червените. Даже и пъзела беше като за малоумници.
Андрей ми е абсолютен пухльо и не виждам нито една черта, за която да го харесам като човек. Единственото добро у него е бързината и издържливостта, които качества бих се радвала да използва, за да се отдалечи от очите ми.

Мани си е селташка клюкарка - ако не започне да говори другите какво  правят  /независимо дали е вярно или не/, то тя няма да привлече никакво внимание - нито е хубава, нито е умна, нито е състезател. Ноооо е професионална клюкарка! Братя Грим могат репи да дъвчат пред таланта ѝ да разказва кой на кого какво е казал и направил.

Както вече написаха - когато и да падне, все е късно. Тя е наказание за съотборниците си, за себе си, а и за нас. Направо ми изчерпи търпението!

За Вальо беше ясно, че ще го отстрелят. Той няма "гръб" и е на пангара. Виж, Пуля не мислех, че го отнесе, ама дрязгите със Симеон си имат цена. Ама били се помирили? Айде бе! Симеон е първичен и извиненията не са за него. Хапеш ли го - бой до смърт!

Много искам Симеон и ЕлиЗъбета да се срещнат на тепиха и  ЕлиЗъбета да го "утепе". След което  Мани да затрие ЕлиЗъбета...
Знам, че са мечти, ама поне те са безплатни Simple Smile

# 979
Аз искам Рабухчиев, Симеон и Поля вън. Много са ми противни.

# 980
Аз искам всички вън и предаването да свърши. Много ми писна.

# 981
Мани “внезапно “ се контузва, пръстчето е тоооолкова зле, че налага 24-часов болничен престой, след който Мани се завръща с нови устни, нови мигли и нови скандални разкрития. Ех, тази Продукция, Манини сладки, за толкова прости като приносителката ли ни имат? Или като сценаристите и редакторите си - тъпи , но със самочувствие?
Аз пак да припомня, че това не е първата бомба от когнитивно бедната Мани- тя пусна слуха за дъщерята на Стоян….

# 982
За играта сте се изказали. Изненадата ми е, че Рабухчиев оцеля. Smiley

Егаси дебилната история стана. Маня като селската клюкарка ходи от къща в къща и разнася простотията си. А с Неделчо точно като две тетки обменящи клюки. Мани подхвърля кой какво казал, какво чула, а Неделчо доукрасява и дотъкмява. Иди после се оправдавяй. Disappointed
Морунов по договор мълча, слуша, подпира отегчено глава, накрая им/ни го рекна.
Елизабет и Андрей се почувстваха толкова неудобно. А да говориш за хора които не могат да отвърнат...
Красима в някое интервю беше казала, че сърцето си имало предистория, но не е излъчено. Като се разделили думите ѝ били, че макар и боец си остава с Шампионско Сърце и така е приела "подаръка" като талисман.

# 983
Вчера като даваха Симеон забелязах, че сърцето е с перфектна форма и супер гладко. Много се съмнявам Симеон да е толкова сръчен и да го е издялкал с кухненския нож ..

Дадоха го Симеон да търка с шкурка сърцето.Така, че не издялкано с нож.От къде е намерил шкурка е друг въпрос;)

# 984
Дадоха го Симеон да търка с шкурка сърцето.Така, че не издялкано с нож.От къде е намерил шкурка е друг въпрос;)
Е как от къде я е намерил. Намерил я е на дивия плаж разбира се Simple Smile

# 985
Съгласна съм с доста от изказаните днес мнения.
Гласувах за Валентин и Стратимир.
Играта снощи не беше специално за Андрей, защото редът й дойде доста късно, но факт, той я спечели. За всеки имаше такава игра, за Мани няколко.
Изненадана съм от Рабухчиев, че не извика линейка и не повърна. Браво.
На съвета снощи беше добре да отстрелят Рабухчиев, но....
Иска ми се довечера да загубят сините. Ей така, да гледам съвет или сеир. Колко от тях ще приемат номинациите мъжката.

# 986
Съгласна съм с доста от изказаните днес мнения.
Гласувах за Валентин и Стратимир.
Играта снощи не беше специално за Андрей, защото редът й дойде доста късно, но факт, той я спечели. За всеки имаше такава игра, за Мани няколко.
Изненадана съм от Рабухчиев, че не извика линейка и не повърна. Браво.
На съвета снощи беше добре да отстрелят Рабухчиев, но....
Иска ми се довечера да загубят сините. Ей така, да гледам съвет или сеир. Колко от тях ще приемат номинациите мъжката.

А дано … ама надали.

# 987
  • Испания

Откъде взе шкурка? Дали на плажа не я намери, че там намират всичко?

А химикалки /или маркер, споменаха/ и листа, на които да пишат Симеон и Красима?

Като измислят, поне да измислят нещо правдоподобно! А то и измислиците им като монтажа, т. е. по-куци и от Мигла.

# 988
  • London
За играта сте се изказали. Изненадата ми е, че Рабухчиев оцеля. Smiley

Егаси дебилната история стана. Маня като селската клюкарка ходи от къща в къща и разнася простотията си. А с Неделчо точно като две тетки обменящи клюки. Мани подхвърля кой какво казал, какво чула, а Неделчо доукрасява и дотъкмява. Иди после се оправдавяй. Disappointed
Морунов по договор мълча, слуша, подпира отегчено глава, накрая им/ни го рекна.
Елизабет и Андрей се почувстваха толкова неудобно. А да говориш за хора които не могат да отвърнат...
Красима в някое интервю беше казала, че сърцето си имало предистория, но не е излъчено. Като се разделили думите ѝ били, че макар и боец си остава с Шампионско Сърце и така е приела "подаръка" като талисман.

Тя Красима не е давала никакви надежди на Симеон реално погледнато.  А вчера Мани каза ''Те са си много влюбени''. Satisfied

Аз бая помислих за негативното отношение на Елизабет и Андрей към Красима и почвам да си мисля, че може да е именно, защото ги е сгащила по някакъв начин. Заподозряла им е аферката.Bowtie

Смайли, Неделчо, ако не се лъжа вчера изръси ''Аз съм виждал този син маркер''Satisfied  Но как аджеба се дават 4 листа хартия на плажа..... къде са ги мушнали, как са ги предали и защо камерата не е уловила? За мен е много странно....  Dizzy Face

# 989
Този сезон явно е сезона на находките. Намериха чували с храна, столевки в чорапи, цигари при непушач...колко му е една шкурка и два три листа с маркер да намерят.

Общи условия

Активация на акаунт