💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 12 (14.11. - 21.11. 2021)

• 90 080
  • 1 990
  •   1
Отговори
# 1 020
  • London
Ми Симеон си седи просто човека. Как да гледа за да е удогно на драгия зрител, в земята?

Колкото за Поли, тя сама каза пред камера, че не вярва на Симеон.... това беше след сдобряването. Нямам идея защо си изми ръцете с Мани и тя. Явно проблемът беше, че идат номинации и не искаше това да повлияе на вота на капитана....Bowtie

# 1 021
И поведението на Симеон вчера, извадено от поста на Мари, за труда на която благодаря. Класически заслон на Морунов, много долна постъпка, като се има предвид колко сили им коства на всички състезатели на арената играта.

@La Catrala - завитата устна на Симеон говори, че просто си седи, да Simple Smile

# 1 022
  • Където морето целува небето...
Ако гласят Андрушка за победител, не биха дали нищо по-подробно за отношенията му с Джуджето. Все пак няма как победителя да ходи по голи дупари пред цяла България, а жената и детето да го чакат кротко. А че там е имало още нещо, което е скрито за нас - е имало е. Красима и другите няма да тръднат да ги обсъждат, че правят нещо, ако те не са дали повод. Може и да е нямало секс, а може и да е имало. Не помня кой в някакви сторита беше споменавал също нещо за секс, но тогава мислих, че може да са Полинови... А може да са Мишочкови... Каквото и да е ставало обаче, ако един от двамата е победителят, то ние няма да разберем.

# 1 023
Какво мислим ние? Всеки има различни мисли.

Да, точно така.  Имам в предвид, че показаното по тв не е цялата истина.  И не бива да се правят генерални заключения. Още повече пълна характеристика на човек, жена му, приятелката му, семейството и т н до девето коляно.

# 1 024
  • London
Дреме им на продукцията зад коя дупара ходи победителя. Аз сериозно изобщо не вярвам, че държат да е рицар на бял кон победителя....

Иначе аз чак като видя играта на финал мога да кажа за кой е била продукцията. Ако е пък нещо уравновесено.... има вероятност да е бил финал оставен на съдбата. Ще видим.

# 1 025
# 1 026
Чета, че не било честно да канят професионален спортист.
А честно ли е да канят човек, който не е стъпвал във фитнес зала и дърпа цял отбор назад всеки път?

# 1 027
  • Испания
Ха, Марешка и Елизабет са напърдели грънците. Преди се обясняваха в любов една на друга, а ето какво пише Марешка сега:

Елизабет, явно, не може с никого да мели брашно.

# 1 028
Чета, че не било честно да канят професионален спортист.
А честно ли е да канят човек, който не е стъпвал във фитнес зала и дърпа цял отбор назад всеки път?

Странно - близо половината са именно професионални спортисти.
Другата половина - любители. На фитнес, на маса, на клюки, ама любители.

Грозна беше снощната игра, защото беше единствено и само за Андрей.

# 1 029
  • London
На мен почва да ми дожалява за Елизабет, според мен дните й напоследък са доста тежки..... 

# 1 030
Нали Марешка и Елизабет бяха големи дружки? Или и Марешка е осъзнала, че малката лигла се интересува само и единствено от себе си?
Мъчно ми става за Елизабет. Такъв характер е и трудно би се променила. Не я виждам лесно да завързва стабилни приятелства.

# 1 031
  • Испания
Който на каквото си постеле, на това ще легне.

# 1 032
Смайли, ако е нямало съвсем нищо очаквам скоро включване на Симеон и Красима да разяснят въпроса.....

Красима вече каза, че не е имало нищо, обясни защо ѝ е дал сърцето /по-горе писаха/ и в момента не поддържат никаква връзка.

За разлика от Андрей, който публикуваше снимки с приятелката си Елизабет след предаването, слагаха си сърца приятелите до... момента, в който не започнаха всички да се възмущават, след като видяха как го храни, че го нарича "мишленце", в темата дори не повярваха, та ги записах, че се прегърнаха в гората след племенен съвет и т. н. Спряха общите снимки и сърцата, Ксения направи изявление, че я обича, досега нямаха общи снимки с Андрей нито в неговия профил, нито в нейния /бях писала/, но сега започна друга политика:

Отдолу пише: Мисията "целунеш татко" е почти невъзможна.

На Андрей жена му е много яка, не знам кой ще тръгне да й изневерява с Елизабет. Grinning

# 1 033
  • London
И Андрей го споделя това. Явно ни показва, че и той е приключил с Елизабет.

Той за мен е хитър, видя, че покрай нея никой не го харесва и сега обърна палачинката. Сега очаквам да се извини публично политкоректно и на Красима....Bowtie

# 1 034
  • София
Вчера като даваха Симеон забелязах, че сърцето е с перфектна форма и супер гладко. Много се съмнявам Симеон да е толкова сръчен и да го е издялкал с кухненския нож ..

Да, твърде гладко беше, все едно е шлайфано с шкурка дълго време, освен симетрията. Да речем, че е много сръчен и го е направил симетрично, но как го е изшлайфал толкова добре?

На Мани ролята й беше да ни осведоми за паралелната кореспонденция. Ясно е, че продукцията има камери навсякъде и няма начин да не е заснето. Но чак цели листове, Мани вече много преувеличи.

Общи условия

Активация на акаунт