🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 11 (14.11 - 21.11) 🐄

• 61 627
  • 1 213
  •   1
Отговори
# 555
Да се измайтапя, но не се сдържам Smiley
Нормално за Пламен. Живето и тя е омъжена Smile
Дали е от тази тема или от възрастта не знам, но като видях пръста на Пламен на гърба на Живка, веднага си помислих същото. Smile
Никоя омъжена жена не е в безопасност покрай него.

За женените мъже в Ябланица идват неспокойни времена. Joy
Току-виж някой тихомълком им опънал половинките.

# 556
Е, ще му излезе име на скромното момче, значи.
Не го ли виждате, стои си кротко и плетки плете, а вие с всички любови ще му измислите.
Не е хубаво така, от мен да го зна'йтИ. 🤣
Потупването по Живка и аз го разбрах, "спазвам си уговорката, Живе" .

# 557
Мисля, че е крайно време Пацо да оплете един терлик с тайно лИбовно послание и за Живето! Trollface

# 558
Абе какво плетат тези?
 То виси едно черно и дълго.
А Теодора е мега дразнеща, не се трае и с това ръкомахане.

Плетат чорапи и шалове за монасите. Затова са черни плетките.

# 559
Възможно е Пламен и Живка да имат някаква договорка, която отново не са излъчили. Те принципно са заявили, че се харесват, но реално не си говорят много. Ако са наредили някоя схема за отиване на финал, ще ги призная. Grinning

Иначе, и аз съм на мнение, че тази година много важни неща не са излъчени. Остава усещане у зрителя, че много неща не са му показани. През другите сезони не съм имала такова усещане.

# 560
След като мине омъжените жени, Пламен ще се заеме с женените мъже. Доста е игрив Пламенчо.

# 561
След като мине омъжените жени, Пламен ще се заеме с женените мъже. Доста е игрив Пламенчо.
Не думай!
Според мен, първо ще оправи единия джендър (с другия май не му се е получило).

Иначе това, че някой е тих и спокоен, не значи, че е безобиден.

Седяли един млад и един стар бик на върха на хълма и гледали надолу към кравите.
Младият казал: Давай да тичаме надолу и да опънем по някоя крава!
Старият отговорил: Не, ще слезем долу бавно и спокойно и ще ги оправим всичките.

# 562
Нови клюки! Мариян беше на живо с Цвети и там се разбра, че Мариян е гадже с Деса. Слушах и не вярвах... Утре дори отива в Холандия при нея!

# 563
Нови клюки! Мариян беше на живо с Цвети и там се разбра, че Мариян е гадже с Деса. Слушах и не вярвах... Утре дори отива в Холандия при нея!
Стига бе!
Dizzy Face

# 564
Това си е направо спойлер, че няма да има връщане този сезон Joy

# 565
Стига бе!
Dizzy Face
Господ е събирач Grinning

# 566
Опааааа. Изведнъж Мартина пак я боляла ръката.

Последна редакция: чт, 18 ное 2021, 22:04 от cardhu

# 567
Ми, то друг Деси не може да изтърпи, чудна двойка...
Ванчето вече хем е толкова елементарна, хем не мога да и гледам мазното и бозаво лице, но си играе  играта.
Ужас, защо изобщо мъчат животните в тези игри. Лора направо как не го обеси.

Последна редакция: чт, 18 ное 2021, 21:20 от wiwala75

# 568
Мале, как ме нервира Лора с това дърпане…. По какъв ли начин не я хвана тази козичка, вместо просто да я вдигне. И накрая падна миличкото. 😢 Такива неща не мога да простя аз, дано да си ходи в събота.

# 569
  • София
Шооок, евала, Ваня 😀

Общи условия

Активация на акаунт