🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 11 (14.11 - 21.11) 🐄

• 61 508
  • 1 213
  •   1
Отговори
# 855
Аз нямам претенции към това кой какво слуша, но мога да кажа с окойно аз какво не слушам, нали. Ми не слушаме чалга вкъщи, не ходим по заведения с чалга и приятелите ни не слушат такава музика. Не слушам и всеки ден класическа музика, нито пък припадам по всяко такова произведение, но има такава, която слушам с удоволствие. Както щете го разбирайте, но е неоспорим факт, че таргета на чалгата масово са нискоинтелигентни, алкохолизирани индивиди и жени с поведение, и вид, каквито не искате дъщеря ви да има.
Не съм и метъл фен с дълга мръсна коса и мърляви черни дрехи, но харесвам доста песни на Ози Озбърн, какво да направя. Не мога и да се определя каква съм точно музикално, но за да слушам чалга и да участвам в подобна вечеринка, мнооооооого компромиси трябва да направя и последно ми се случи през 2018-та на сбирка на випуска. И, съжалявам, но не уважавам лудите фенове на подобни певачки.
   Всеки може да си каже каквото иска, и аз това направих.Но генералните заключения не са ми ок.

# 856
  • Бургас
И аз съм за Ваня, страхотно се справи и наистина не се отказа до края, затова се иска сила и воля !

Аз имам чувството че Мартина е недосегаема, какъв респект към нея имат, сякаш е минала през 10 дуела и през нейното фермерство са спечелили 3 кошници?!

Лора пък забелязвате ли как ги подкрепя с цели имена, викайки : "Давай Теодора, Давай Пламене "... Няма Теди, Пацо,супер много ме дразни. Е не колкото Дишай и едно две на Тедка, ама пак дразни. Grinning

# 857
На мен гласа на Лора ми е мн противен! Не би ме мотивирал а изнервил…Нещо си мисля,че Теда ще остане…😕

# 858
Наистина Теодора е много лабилна. Каква злоба проявява, когато губи, излиза тотално извън контрол. Ако дуелът беше в един ден, не знам дали щеше да се събере и да продължи.
Днес ще бъде много интересно.
Стискам палци на Ваня!

# 859
Аз нямам претенции към това кой какво слуша, но мога да кажа с окойно аз какво не слушам, нали. Ми не слушаме чалга вкъщи, не ходим по заведения с чалга и приятелите ни не слушат такава музика. Не слушам и всеки ден класическа музика, нито пък припадам по всяко такова произведение, но има такава, която слушам с удоволствие. Както щете го разбирайте, но е неоспорим факт, че таргета на чалгата масово са нискоинтелигентни, алкохолизирани индивиди и жени с поведение, и вид, каквито не искате дъщеря ви да има.
Не съм и метъл фен с дълга мръсна коса и мърляви черни дрехи, но харесвам доста песни на Ози Озбърн, какво да направя. Не мога и да се определя каква съм точно музикално, но за да слушам чалга и да участвам в подобна вечеринка, мнооооооого компромиси трябва да направя и последно ми се случи през 2018-та на сбирка на випуска. И, съжалявам, но не уважавам лудите фенове на подобни певачки.
   Всеки може да си каже каквото иска, и аз това направих.Но генералните заключения не са ми ок.
Не знам, защо смяташ, че с горното съм се обърнала към теб. Просто си разсъждавах на тема музикални предпочитания и  обясних своите. Казвай си каквото си намериш за добре, аз претенции към никого нямам.

# 860
Теда- Феята на бубата…изключително злобна, завистлива, лош човек. То и човек не ѝ приляга да я наречеш.

# 861
  • София
Понятия като “чисти сърца” и “добри намерения” вече са натоварени с много различно съдържание, явно…..

# 862
  • София
Този букет май се връчва на всеки курбан, който дават...

# 863
Точно на тази снимка като я гледаш, тръпки да те побият. Много е страховита. Крие се зад големи думи, но ето на…всички я усетиха, що за лошотия е. Очите не лъжат, ама никога!

# 864
  • София
Оф, точно натам отиват нещата, както писах вчера, че не ми хареса подредбата на точките от страна на Теди. Така е когато не слушаш себе си, а Любо и Пламен. Уж най-много подсказваше Теди, уж все знае какъв съвет да даде, а накрая остави мъжете да и наредят точките. Хем се изтъкна, че Ваня няма никаква техника и тя слага 1 точка?! Не гледаш само себе си, гледаш и нивото на съперника срещу теб. Нямам думи просто за чутовнната и глупост. 😣
Иначе много напрегнат дуел, явно така ще е и днес до последно. Вчера писах, че Ваня направи голяма грешка, че я хвана шубето от онова недоразумение Лора и сега нищо чудно да си изпати. Двете са супер равностойни, Теди е по-сръчна и по-добра в координация, баланс и точност, а Ваня е по-млада, издръжлива и бърза. 55 на 45 за Ваня само заради годините. А, Лора най-много една игра да и беше взела.
Много се дразня на това надменно самочувствие което лъха от Ваня. Как все щяла да мачка и да гази с лекота и как нямало никакво напрежение, че даже и стресира психологически опонентите си преди това, все едно е на боксовия ринг. Само дето не и вярвам грам. Но има моите кредити, че се владее отлично и умее да дразни по един много специфичен начин съперниците си. Това не се учи, или го имаш отвътре или го нямаш. Другото и последно положително нещо, което ще кажа за нея е, че Ваня е още един пример как в една битка никога не трябва да се отказваш, защото не знаеш какво може да се случи буквално в последната секунда. Аз такъв обрат в битка във Фермата не съм виждал досега. Това 5 пъти да го бяха повторили, Теди щеше да направи 5 от 5. Съдба!

И как може Ваня и Ралица да са толкова нагли относно Кирил. Не бил доил, ахаха. Безочие! Ама как ще го видят като едната гледа само дърветата в градината, а другата само грънците.
Киро съм го виждал да дои поне 5 пъти от началото на формата и то без да е бил нито веднъж ратай. А двете прими бяха дори ратайки и тогава цели 4/5 дена не са доили нито веднъж?!?! Без коментар. Жалко за мъжете с тях, защото кравата се дои два пъти, сутрин и вечер и отнема много време. А те нито веднъж не са отменили мъжете. Това казва всичко за тях. Специално Ралица я виждам като нагла жена и завършен егоист.

# 865
Точно на тази снимка като я гледаш, тръпки да те побият. Много е страховита. Крие се зад големи думи, но ето на…всички я усетиха, що за лошотия е. Очите не лъжат, ама никога!
Когато загуби втората битка,беше истинската Теди.Високомерно подмина Ванчето.После се усети и се върна да я прегърне.Но тя е лъжлива и прикрита!

# 866
Снощи гледахме състезанието с приятели и коментирахме, то как иначе и мъжът, който е един от най-спокойните и възпитани хора, които познавам, шеф, успял човек, когото подчинените му го гледат в очите и го слушат като хипнотизирани, защото освен за себе си, работи и за тяхното благополучие, винаги с точни аргументи и изключително прям, и директен човек, каза: аз, ако съм вътре при тая сбирщина от идиоти, сигурно също няма да издържа и ще почна да ги обиждам. Един читав няма вътре, как успяха да ги съберат толкова плява на едно място?!

Много точен коментар. Симпатизирам до известна степен на Живка и бих желала тя да спечели формата. От мъжете никой не ми харесва.

Пламен е толкова тъп. Как можа по този арогантен начин да се изрази снощи относно филма "Троя", в който Брад Пит играеше главната роля.

Съмнявам се, че Любо е някакъв собственик и предприемач. Със сигурност лъже във визитката си.

За Ралица - също не ми харесва. Тази жена има голям проблем с алкохола.

# 867
Изгледах визитките, защото не ги бях гледала всички. Аз си мислех, че Ивайло има хубава работа в Англия, образование и тн, а се оказа, че 10 години там бил барман. Rolling EyesИ последните две се бил издигнал до управител. А самочувствието му е на ниво все едно притежава верига елитни ресторанти в Лондон. Joy
Кирил и той бил играл в 100тици представления, ама хич не сме го чували. Дори в нета няма инфо за представленията му. Визитката му беше една от най-скучните, единственото, което научих, че бил тежък характер и жена му го мислела за най-голямото мрънкало на света. Права е жената! Joy
Общо взето и двамата са въздух под налягане, но за сметка на това със самочувствие до небето. Смятат се за някакви капацитети да дават акъл на другите и аз не знам на какво основание. Какво толкова са постигнали в живота. На фона на Стефан направо изглеждат нелепи.

# 868
Ахахах, снимката. Теда гушнала букета, дано тази вечер го гушне повяхнал и на хербарий да го отнесе в Чикаго!
Тоя Пламен съвсем изтрещя, Теда не можело да отпадне, тя била за него част от магията на Фермата 7. Smiley
По-слабите дуелисти само с агитката си се гордеят. Колко хора вярвали в тях...вярвай в себе си.

Ако чухте в снощния епизод след вечерното доене на кравата от Ралица като говореха със Стефан и Кирил, се разбра, че вечерта на купона Кирил е питал някой има ли желание да стане рано да помогне за кравата и не се намерил доброволец, а теглили чоп. Паднала се е Ралица, може би е казала, че не иска (предположение) и някъде оттам включиха "обвиненията" на Пламен и Ивайло, че никога не са я е виждал да дои. Ралица започна да се оправдава, че не е нейното, не искала да стане рано...Вярно си е в зоната на комфорт, но мисля, че и много грънчарска работа се наема да свърши, а това е пак от невъзможност да опонира и да откаже. И накрая я гледаме на колелото, а в почивките с цигарата кръстосала крака. Георги и за пиенето ѝ намекна да се ограничава, снощи и за фермерските задължения също ѝ каза да се включи.

# 869
Щом мъжът ми е забелязал, че Ралица става друга като пие 3 ракии, сигурно или са започнали да го внушават на зрителите или наистина си личи.
Пък ние не сме от тези, които ближат една чаша вино цяла вечер, ама ето- впечатлил се е от чашките на Ралица.
Жалко, ако е така. Харесвам я и не искам да си/ѝ изгражда/т такъв образ.

Общи условия

Активация на акаунт