🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 11 (14.11 - 21.11) 🐄

• 60 066
  • 1 213
  •   1
Отговори
# 1 140
  • София
Не вярвам на Теодора, според мен това е нейният номер в живота да е вечната жертва, за да тръгнат всички да й помагат и да й съчувстват и да й прощават. Видя се на стената и на игрите изобщо как е много издържлива и волева. Ако беше слаб характер нямаш да издържи.

# 1 141
Хубава битка, но до последно мислех че Ванчето си заминава. Теди жалка история , поне имаше последен момент да пореве и да разпери драматично ръце на своеобразната  нейна сцена. Дано има подкрепата на мъжа си и се стабилизира, че след тоя хейт от зрителите съвсем ще рухне. А най -добре да чете само мнения на приятелите си в социалните мрежи, които изцяло одобряват изявите им.
Прогнозите ми са , че следващите седмици обстановката и това, което ще излъчват ще е нетърпимо. Двамата комплексари  Кирил и Ивайло ще се  ожесточат срещу Ваня а Ралица  и така докато не остане една група от по-умерени и разумни играчи.
Точно това беше най хубавото....Много хора си мислехме че Ванчето си заминава.Дори и противната агитка на Теодора. А така най боли.Увисналите им физиономии накрая,бях безценни.

# 1 142
  • Велики Преслав
Тя, физически не  е слаба. Психически според мен е.
Според мен тя и в живота извън фермата е същата ревла.

За съжаление Ванчето сигурно няма да стане фермерка. Голям кеф ще е, ако стане обаче да изпрати Мартина на дуел.

# 1 143
  • Пловдив
Тя, физически не  е слаба. Психически според мен е.
Според мен тя и в живота извън фермата е същата ревла.

За съжаление Ванчето сигурно няма да стане фермерка. Голям кеф ще е, ако стане обаче да изпрати Мартина на дуел.
Абсолютно съм на същото мнение за Теодора.Ванчето дори да стене фермер,може да изпрати Мартина в обора,но не и на дуел.

# 1 144
Голяма наслада!
Браво на Ваня! ✨👍🍾
Аз вече взех да си мисля, че на леля Мартина ѝ се ходи в отбора на ЖивкА👀🥸

# 1 145
Светлината побеждава и не само в битки, в живота, в мислите,... във всичко.
Така е с настъпването на пролетта, когато има светлина. Не го пиша с ирония.
Плужеците Ивайло и Киро няма да се хабя да ги коментирам изобщо.
Джуджетата, дето правят и залаат на шоу са на много ниско ниво, а беше време, когато ги харесвах.
Пада Ваня на главата си и те не викат екип, на всяко падане добре ли си.
Важното е шоу да има.
Е, имаше! Драгият зрител изтръпваше. Но всичко се плаща. Та мисълта ми беше, че трябва по някъкъв начин да компенсират Ваня. Ама само си пиша... Защото си личи как и продукцията е от групата на готините.
Шях да забравя за Жоро да дам моя дан.
Този човек е незаменим.
В началото никак не го харесвах, но все повече се убеждавам, че май вече са рядкост човеците като него.
Дано стигне напред в играта и не само.

# 1 146
  • earth
Колко преимущество има вторият дуелист от това, че реди точките? Това зависи от конкретните игри, но за да добием количествена представа, да вземем следния прост пример:

Дуелист А ще победи със сигурност на една от игрите. На останалите игри шансовете са 50-50.

1. Дуелист А реди точките и поставя 7т на тази игра. Шансовете му за победа са 48/64 = 75%.

2. Другият дуелист реди точките и поставя 1т на тази игра.  Шансовете му за победа са 29/64 = 45%. В този случай той губи само от това, че дава всички възможни 14:14 изхода на А.

В този случй, в зависимост от това дали А е първи или втори дуелист, той може да си увеличи шансовете за победа от 55 до 75%.

# 1 147
Групата на " силните" такива шамари получиха последните 2 дуела , че чак кеф да ти стане.

# 1 148
  • Пловдив
Има огромна вероятност Ваня да стане фермер. Според мен Теодора ще избере Любо за фермер. И двамата не знаят много по история, та всичко е възможно.

Теодора рева най-много, защото ще и липсва да плете чорапи с Пламен и той да и чеше егото.

И аз си го помислих това, че Ванчето на два пъти щеше да се пребие на арената, заради цялата тази отрицателна енергия, която се избълва срещу нея. Дано е добре. Но както знаем идва момент, когато всичко се връща. Иво и Кирил да внимават.

# 1 149
Аз знаех за изхода на дуела, но пак гледах с интерес, защото си мислех, че ще изпитам екстремно задоволство и щастие от победата на Ваня и отпадането на Теодора, но да ви кажа честно, дуелът по-скоро остави горчивина в мен. Беше наистина кулминацията на злобата, на неглижирането на здравето на участниците. Не беше толкова приятно за гледане в края, защото Ваня беше накарана да се чувства зле за собствената си победа, а и видяхме до какви размери се е разраснала злобата на тази групичка. Страшно си е, хора.

Не ми пука колко дразнеща е Ваня с приказките за светлината, или Ралица да е най-голямото досадно пиянде, което честно казано не вярвам. Тая злоба, която групичката изпитва към тях не кореспондира на нищо. Такива ужасни чувства, в които би желал някой да падне, провокираш го това да се случи и не би ти трепнало, ако си падне на врата (потенциално нещо, което може да убие)
, такива чувства на омраза трябва да са запазени за най-ужасните хора, дето бродят сред нас...а не за някакво момиче с по-нестандартни виждания и за друга жена с досадно пиянство. А Кирото имаше и смелостта да каже, че не получавали отговор от другата агитка. Какъв отговор, бе миндил? Всеки нормален човек ще е в ступор, когато става свидетел на подобно изливане на злоба към невинен човек, който нищо толкова лошо не е направил. Аз искам да кажа, че ще съм много силна и вилна да защитя Ваня, ако бях там, но и аз вероятно щях да си глътна граматиката от шок от това, което се случва.

Последна редакция: нд, 21 ное 2021, 10:06 от Oliboo

# 1 150
  • Велики Преслав
Нищо не доставя по-голямо удоволствие от това

Направо мисля дали да не я изпринтирам.
Какво виждам. Лора ли е каква е, не знам, няма вече пред кого да се държи детски. Направо е отчаяна от това
Дъртата скумрия Мартина, пък от викане и молене напразно и се появиха 2 нови бръчки.
Пламен пък гледа все едно гаджето му е избягало ( то кажи речи така стана Joy )

Като цяло обаче, съм възмутен от повечето очастници. 70% са неуравновесени. Не знаят как да се държат. Киро, като един от по-възрастните, се държи като ужасно. Постоянно се мъчи да е някакъв наставник, ама е смешен.
Живка май ще излезе една от най-неподатливите хора. Манипулира ги както си иска, ама те нея не могат.

# 1 151
Включвам се при вас. Следя ви от години, но за пръв път искам и аз да напиша, че много се изкефих на края снощи Heart
Сега, ако Ваня стане фермер, веднага да праща Мартина и Коце в обора. Като ги прати на битка за имунитет срещу Живка и Пламен например, нямат шанс. Да видим тогава готините и сплотени приятелчета кого ще пратят за първи дуелист и ще ли пазят джендърчето, за сметка на пчелата майка.

# 1 152
Киро е един нереализиран неудачник, което го е превърнало в болен от злоба комплексар. Тежко на жена му на тоя подчовек.

# 1 153
  • София
Снощи пропуснах дуела и умишлено не ви четох, за да не си разваля кефа от гледането. Бях сигурна в победата на Ваня. Ревлите с битки не печелят нищо.
Чудесна ще е Фермата без сополите на Теодора.

# 1 154
Време е за мъжки дуел Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт