Образователен Говорилник - 21 - Рецепта за красота

• 27 281
  • 775
  •   1
Отговори
# 315
  • в страната на чудесата
Е Крим не е и украински... всъщност историята явно няма да има значение вече. Та Крим сега така си е преценил. Президентът явно е последователен Simple Smile

# 316
Въобще няма да гласувам в неделя и това ще са първите президентски избори, на които няма да гласувам.

И аз може с виното да си остана, не си спомням кога друг път не съм гласувала, но този балотаж наистина ми е отврат.

Лейка посланието му беше еднозначно относно Крим, никой не си прави илюзии. Както и на другия за Гешев, де Sad

# 317
  • в страната на чудесата
Аз не съм гледала дебата Simple Smile
Вече чета само международни новини, тези тук са много банални вече...
а двамината заедно са ми туу мъч.
Най-страшното е убийството на партиите - първата стъпка към диктатурите...

# 318
То па едни партии …. егати каморите

# 319
  • София
Но пък сегашната хунта ни е перфектна.

# 320
Въобще няма да гласувам в неделя и това ще са първите президентски избори, на които няма да гласувам.

И аз може с виното да си остана, не си спомням кога друг път не съм гласувала, но този балотаж наистина ми е отврат.

Лейка посланието му беше еднозначно относно Крим, никой не си прави илюзии. Както и на другия за Гешев, де Sad

Аз помня кога не съм гласувала - балотажът между Георги Първанов и Волен Сидеров беше култов за дясната ми душа Simple Smile, после претръпнах...

# 321
Аз мисля, че тези дебили на МЗ и на МОН трябва дружно да ги линчуваме.
Кацаров преди да си тръгне е изфабрикувал заповед, с която вкарва в червения списък всички околни държави, към които има вероятност да се насочат хората по празниците. Гърция, Румъния, Сърбия. Отделно, че вътре са Германия и UK. По- червена зона от България всъщност има ли? Абсолютно манипулативна заповед, за да спрат хората да пътуват за НГ. Но нашите курорти няма да спрат да работят. По лифтовете обявиха, че няма да има никакви ограничения.
Заповед от днес, влиза в сила от 23-ти.
https://www.mh.government.bg/media/filer_public/2021/11/19/zapov … D4d3tZ7KcHekcGkGU

# 322
  • в страната на чудесата
Ами въобще не ме учудва, той изпълнява само и единствено поръчки...

# 323
  • София
Фенси, не очаквах такъв оптимизъм точно от теб: “преди да си тръгне”. Ами ако не си тръгне?

# 324
Аз на тоз сбирщайн Парламент му давам 2 до 3 месеца.
Коалиция БСП - Да, България - ПП - Славчо изобщо не я виждам.
Радев не смятам, че ще назначи отново Кацарчето и МОН-стъра.

Последна редакция: сб, 20 ное 2021, 10:14 от Fancy

# 325
  • София
Аз на тоз сбирщайн Парламент му давам 2 до 3 месеца.
Коалиция БСП - Да, България - ПП - Славчо изобщо не я виждам.
Радев не смятам, че ще назначиза отново Кацарчето и МОН-стъра.
Дано не ги назначи. Или поне Стойчо да махне. Денков повтаря като малоумен неговите приказки - как вълната се обърнала, защото децата не ходят на училище. Поне да сложат смислен Здравен министър, та Денков като го цитира, да цитира нещо умно.

# 326
  • Отвъд алеята зад шкафа
Не смеят да пуснат тестване за големите ученици, че току-виж лъсне как не те са разпространителите на вируса, така както и малките не са.

# 327
  • София
Не, просто изобщо не са и помисляли да осигуряват тестове тази година и сега Леле, какво стана! Лежали са на кълката, че родителите ще кажат Не и пей, сърце.
Глупаци и престъпници.

# 328
  • София
Не, просто изобщо не са и помисляли да осигуряват тестове тази година и сега Леле, какво стана! Лежали са на кълката, че родителите ще кажат Не и пей, сърце.
Глупаци и престъпници.
Това си го мисля и аз от самото начало. Цирк просто.

# 329
  • в страната на чудесата
Въпросът е защо не разрешават да си ги купуваме...

Общи условия

Активация на акаунт