Лакове за нокти - 156

• 39 849
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, моята поръчка дойде 😃
Мнооого съм щастлива, нямах търпение...

# 91
  • Варна
Честито, много са хубави! Ще им напишеш ли имената? Черният Никол ли е?
Моята поръчка май още не е тръгнала, поне няма инфо в сайта.

# 92
Катерина, честито! Разкошни са! ❤ И аз искам имената 🙂 Това розовкото с шимърче ли е?
Тина, мисля, че е Никол черното 😃🖤
И моята поръчка май не е тръгнала още...

# 93
  • Стара Загора
Олее, прекрасни цветове! Моята поръчка още я няма.
А лилавият долу Кирил ли е?

# 94
На мен на Звезделин ми прилича черния Simple Smile Днес трябва да дойдат и моите лакове.

# 95
Лилавият ми прилича на Зоя...сега чакаме Катерина да каже дали някой е познал! 😄

# 96
Хаха, момичета, опасни сте 😘😘😘
Има и познали, и не познали 😘

# 97
  • Стара Загора
Еее, Зоя е много красива. Яд ме е сега, че не я поръчах!

# 98
  • София
Катерина, честито! Виждам, че си поръчала Десислава - страхотен цвят, но за мен, доста разочароващ като консистенция и покритие. Надявам се да имаш по-добър опит с него от мен Simple Smile
Аз днес си взех поръчката с двете Есита от Нотино и знам какво ще правя довечера Grinning Разкошотия са, ще ги снимам по-късно и ще ъпдейтна поста.

# 99
Я, познала съм и Цветелина ☺ Чудя се сега защо не я поръчах, както и Зоя (нали и "Зоя е от Пловдив" като мен😄), но може би догодина...😊
Катерина, не разбрах, Цветелина с шимър ли е? Много ми допада името на Джесиката 💅
Раче, сподели малко по-подробно за Десислава, че и нея поръчах?🙂 Наистина много ми хареса като цвят, а и мисля, че някоя от вас го беше показвала това жълто преди време. Дали не си била ти...😉
Много се изненадах, че Аделина я нямаше в сайта, но пък имаше Аделайн и поръчах от нея. Пише, че е корал, дано да е хубав, ярък цвят и на живо!❤

Някъде като че ли видях, че Старнейлз имат пловдивски адрес. Дали имат и физически магазин откъдето може да се пазарува (на дребно), да се видят лакове и др. неща?

Последна редакция: чт, 18 ное 2021, 15:52 от dolce miele

# 100
  • София
Някъде като че ли видях, че Старнейлз имат пловдивски адрес. Дали имат и физически магазин откъдето може да се пазарува (на дребно), да се видят лакове и др. неща?
https://starnails.bg/bg-bg/contacts/

# 101
  • София
Долче, аз поръчах Десислава основно заради името Grinning Но и като цвят много ми харесва - наистина си съвпада с описанието в сайта. За жалост, никога не съм имала успех с нанасянето и. Самият лак е доста рядък, ако мога така да кажа, и или трябва да има някаква основа (бял или друг лак - аз съм пробвала с  тиквения на Катрис), или да се нанесе на доста пластове. Аз не съм успявала да постигна хубав резултат с този лак, но ако успея, веднага ще споделя Simple Smile

# 102
Раче, а ако го оставиш за малко отворен...дали няма да се сгъсти? 🙂 Ще го видя моят какъв ще се окаже...🤔

# 103
  • Варна
О, то и аз поръчах 2 лака само заради имената им Grinning
Сега съжалявам за Никол, на снимката в сайта не ме впечатли. Ще ми е интересно да видя снимки и другите, които сте поръчали, че да се знае за догодина Blush. За съжаление за повечето лакове не се намират други снимки, освен студийните, а те доста често лъжат. Аз затова се въздържах от някои цветове.

# 104
  • София
Нови придобивки

Скрит текст:

И маникюр с тях.

Общи условия

Активация на акаунт