Лакове за нокти - 156

• 39 860
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
И ти на нас, Маме. Hug
Пп.. и чудесна, както винаги. Heart Eyes

# 151
Раче, ще напишеш ли и имената на лаковете СНБ и Джесика? Последните два Биляна и Розалина ли са? 🙂 За ексфолиращите чорапи...мисля, че Агент казваше, че свалят и гел лак...😉
Георгиева, тайничко се надявах да покажеш Никол, чудна е ❤
Маме, безупречни маникюри! ❤
Здравейте, понеже изтървах намалението в старнайлс - лака на cnb Никол дали има дрогериен еквивалент 😄
Може би, ама само донякъде и с по-малки холо частички, ГР Гел шайн 212...Но е със странна консистенция и неприятна четка...и засъхва още докато се лакирам...направо ще го разреждам моя. 😃

# 152
Ексфолиращите чорапи купувам от Алито,излизат 4-5 лв.,но се иска чакане.Относно гел лака,да има поражения по него.Може направо да падне,което не е за препоръчване🤣.Ползвам чорапите веднъж на 2-3 месеца.

# 153
Идвам да изкажа недоволството си от ГР, пък. Пробвах нюд от гел серията им на краката и така и не можа да изъхне. Само ми мръзнаха два часа краката без чорапки и движение. Все повече се разочаровам от бюджетните лакове. Нямам много и не мога да съдя за всички, но само Ллумс засега ми харесват.
Иначе аз от години ползвам ексфолиращи чорапи. За мен са без аналог. И да, пада гел. Една колежка се беше оплакала.

# 154
ГР имат чудни цветове от гел серията, но се въздържам от покупки, защото някои лакове (конкретно от тази им серия) се държат странно- или падат на люспа бързо, или консистенцията е странна, а и тази четка...😬 С брокатените нямам проблеми, както и с Miracle топа (прекрасно се нанася, над него слагам и друг топ обаче).

# 155
За несъхнещи лакове за мен най-доброто решение е Seche Vite, намира се на добри цени онлайн и 5 минути след лакиване мога да правя всичко, без поражения. Ползвам го като редувам с Poshe от поне 8 години и нямам намерение да си правя експентименти с други топове - лакирам вечер, влизам в банята и после лягам.

# 156
И аз не разчитам на лаковете за бързо съхнене и използвам бързосъхнещ топ. H&M имат серия бързосъхнещи лакове.🙂

# 157
Идвам да изкажа недоволството си от ГР, пък. Пробвах нюд от гел серията им на краката и така и не можа да изъхне. Само ми мръзнаха два часа краката без чорапки и движение. Все повече се разочаровам от бюджетните лакове. Нямам много и не мога да съдя за всички, но само Ллумс засега ми харесват.
Иначе аз от години ползвам ексфолиращи чорапи. За мен са без аналог. И да, пада гел. Една колежка се беше оплакала.
Слагай топ лак, аз не съм попадала на бързосъхнещ лак, който да има качествата на цветен + топ. Ако си търсиш топ лак, на първа страница има добра селекция Simple Smile Миналата неделя си оправих педикюра, сложих 2 пласта OPI Visions Of Love, един пласт топ лак и след 2 мин. легнах да спя, на сутринта нямаше никакви поражения и винаги е било така, без значение от марката на лака под топа.

# 158
  • Варна
Мерилин, коя гел серия на ГР визираш? Gel shine или Prodigy gel?
Наскоро пробвах Seche vite, но нещо не ме впечатли. Поръчах го от специализиран английски сайт, така че едва ли е менте, но не ми се стори да съхне бързо. Накрая пак сложих капките на Есънс. Poshe повече ми хареса.

# 159
От серията на H&M наистина съхнат бързо лаковете. Имам само един, но предполагам, че и другите са така. А пък с бързосъхнещ топ отгоре лакът издържаше и на нарочно забит нокът в него- не много време след лакирането. Разбира се, купих си лакът H&M заради цвета, не заради бързосъхнещите му качества. 😉

# 160
Тина, Гел шайн.
Момичета, благодаря! Знам за бързосъхнещите, но ги бойкотирах заради това, че наполовината опаковка и вече не могат да се ползват и досега с Еси, Опи и СНБ, каквито са ми повечето лакове не съм имала чак такъв проблем с изсъхването.

# 161
Започват да се сгъстяват когато четката не е потопена в топа. Точно около средата на шишенцето. Слагам разредител в топа или използвам 2 шишенца топ лак до половината и после ги смесвам.

# 162
  • София
Много съм доволна от бързосъхнещия на Катриз. Нанасям и между двата слоя лак, не мърда цяла седмица. Иначе много бързо ми падат лаковете.

# 163
  • Варна
Хм, това с нанасянето на топ между двата слоя ми се струва интересна идея, ще го пробвам.
И аз разреждам топове, а и самите лакове. Все пак при всяко ползване се изпаряват и е нормално да се сгъстяват с времето.

# 164
Тина, и аз съм пробвала да нанасям бързосъхнещ топ и между двата слоя лак. Наистина е ефикасно. Но обикновено не го правя, защото нямам проблеми със съхненето на повечето лакове с топ само отгоре (лягам да спя и няма чаршафи). А понякога и, за да не станат много пластове лак. Ако се лакирам и скоро след това ще излизам или правя нещо от което може да пострада лака, тогава слагам топ и между слоевете лак. 🙂

Общи условия

Активация на акаунт