Ревност към жена с която знам че нямам бъдеще а и не искам да имам

• 5 335
  • 122
  •   1
Отговори
# 75
Обаче това не е предпоставка за стабилни, трайни отношения. В даден момент омръзва. Никой не може да живее добре във вечен стрес и напрежение, както сам виждаш - особено жена с дете би трябвало да се нуждае от сигурност, спокойствие, вяра в половинката.

# 76
Обаче това не е предпоставка за стабилни, трайни отношения. В даден момент омръзва. Никой не може да живее добре във вечен стрес и напрежение, както сам виждаш - особено жена с дете би трябвало да се нуждае от сигурност, спокойствие, вяра в половинката.
според теб възможно ли е жената да има сексуално увлечение към някой и примерно да е пияна и да са в една компания и да не направи нищо със него

# 77
Е*аси трола, заклевам се.

# 78
  • София
Вредна гад.

# 79
Човек, увлякъл си се по тази жена, ами  дай й някаква сигурност. С такива приказки, че тая ти пише, оная те кани, знаеш ли какво ще постигнеш? Точно това, от  което бягаш - тя ще реши,  че не може да разчита на теб и ще си потърси друг. Покажи, че си сериозен човек, че тя означава много за теб, че искаш да си с нея.

Това с напрежението го забрави, това са глупости. Трябва да й показваш колко я харесваш, а не, колко те харесва не знам си коя смотла.

# 80
  • София
Фройд ми проговори от отвъдното!
Имаш несигурна връзка с родителите си, която пренасяш в любовните си връзки. Вероятно майка ти никога не ти е казвала "Обичам те" и затова не знаеш какво е и как да използваш фразата.

# 81
Залагам на баща-бияч и женомразец. Не знам коя школа е това.

# 82
Залагам на баща-бияч и женомразец. Не знам коя школа е това.
не не глупости нямам проблем с родителите обаче съм спал с много жени които имат приятели и затова нямам доверие на нито една жена не съм имал и много дълга сериозна връзка всичко ми е било просто секс

# 83
според теб възможно ли е жената да има сексуално увлечение към някой и примерно да е пияна и да са в една компания и да не направи нищо със него

Да, напълно е възможно. Условията може да не го позволяват, а в крайна сметка, нали и от мъжа зависи? Виж, ако са сами и той също я харесва, шансовете нищо да не стане са малки.

# 84
не не глупости нямам проблем с родителите обаче съм спал с много жени които имат приятели и затова нямам доверие на нито една жена не съм имал и много дълга сериозна връзка всичко ми е било просто секс

Има достатъчно жени (и мъже) които са верни на половинките си, но тях не ги привличат такива като теб.

Е*аси трола, заклевам се.

И на мен така ми изглежда.

# 85
Звучи съвсем като средностатистическия мъж, само дето му е провървяло доста над средното за статистиката Wink По-нататък тая велика наука обаче учи, че шансът да се отървеш от ревност расте с отдалечаване от обекта на ревност, както и с пренасочване на вниманието към друг обект. Вземаш си едно хоби, примерно ремонтиране на стари коли и като се унесеш в него ще забнавиш не само за ревността, но и за жените като цяло Satisfied

# 86
  • Далечният изток
Жените са гадни кучки, изневеряват, въобще не може да им се има доверие никакво. Пробвай на другия бряг...

# 87
Звучи съвсем като средностатистическия мъж
Бог да пази кралиците при тази статистика Grinning

# 88
Ем нормални са такива опасения, щото на най големите е...ачи техните жени обикновено друг ги еве...
Пич, говори с нея, разкривай картите, пък каквото стане. Обаче имай предвид, особено при наличие на дете сериозните отношения не са като едното е...не.

# 89
  • София
Ако наистина искаш сериозна и ексклузивна връзка, сядаш и казваш, че го искаш. Нищо сложно няма. Сложното идва след това...

Общи условия

Активация на акаунт