Ревност към жена с която знам че нямам бъдеще а и не искам да имам

• 5 381
  • 122
  •   1
Отговори
# 105
Ами кажи го! Онова с О и ако и тя каже същото, давай. Ама си дръж на думата, след като си го казал.
знаеш ли преди излизах с момиче държах се много добре с нея търсих я постоянно и какво ли не но жените като видят такова нещо и според мислят че щом съм хлътнал по нея може да си ме върти на малкия пръст а когато си по гаден към тях те имат по голям интерес
Това от маносферата, ред пил и другите такива шитни ли го научи ?
Ти защо си се привързал към нея? ТРябва да има причина за това. Заради хубави секс ли ?
Не просто вече много свикнах със нея и не искам да я деля с никой пишат и постоянно разни мъже тя не отговаря пред мен изобщо обаче ми се струва че крие нещо ех тая ревност ще се побъркам ...

# 106
На колко сте години ?

# 107
Не мога да разбера какво сложно има , станете гаджета известно време, кажи й какво изпитваш и ако е съгласна. Пък ако е писано ще продължите или ще се разделите.

# 108
  • СИ
... Не просто вече много свикнах със нея и не искам да я деля с никой пишат и постоянно разни мъже тя не отговаря пред мен изобщо обаче ми се струва че крие нещо ех тая ревност ще се побъркам ...

Ти пък сега... Пишели ѝ други мъже? Сигурно си говорят за изкуство? Що ревнуваш?

# 109
  • Варна
Martin93, ако тя забременее какво следва?

# 110
  • София
Е, няма да е от него, ти пък!

# 111
  • Варна
Баджанаците ще се тестват.😁

# 112
  • СИ
Martin93, ако тя забременее какво следва?

Интересно. Сама жена с дете и ще забременява от някакъв, който ходи само на гости? Абе всъщност... То жени всякакви има. Знае ли човек?

# 113
  • Варна
Тествам мнението му, Sea Horse. Възможни са всякакви хипотези. Сексът крие изненади. 😄

# 114
  • София
Вярвай ми, сладка, такива мисли не е и помирисвал.

# 115
  • Варна
Това е идеята, да поощря мисълта.😁

Последна редакция: ср, 17 ное 2021, 18:24 от Viviana91

# 116
Абе Мартине бе, ти си се влюбил бе, човек.

Само дето тая кака се напива, това не ми харесва. Кой и гледа детето когато е пияна?

# 117
Е кво пък, пияна жена, весела къща Simple Smile

# 118
Как няма да се влюби, то чак толкова ниско паднала няма да намери.

# 119
  • Далечният изток
Как няма да се влюби, то чак толкова ниско паднала няма да намери.
Е, не така сега... Цели два дена са си писали, преди да опекат кекса...

Общи условия

Активация на акаунт