32 годишен мъж със 17 годишно момиче.

• 16 320
  • 350
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Ауу, като каза за твоята приятелка, и си спомням едно време в гимназията, един съученик как се хвалеше, че е спал с приятелка на... майка си Joy
Ами след като самият Крисчън Грей го е правил, кои сме ние да критикуваме млад, красив милионер

# 331
Крисчън много обърка акъла на девойките. Много взеха да си въобразяват, че ще са като Анастейжа Simple Smile

# 332
  • France
Крисчън е измислен герой Joy в реалния свят ще запали всички червени лампи.

# 333
Крисчън е милионер, другото е без значение.
Може да си представят другото да води до милиони, знам ли.Отзад напред да станат нещата.
Крисчън се появи в темата(Куку май  го доведе)като опитал приятелката на мама, ама точно тя му докарала дефицитите.
Та да внимават майките какви приятелки имат.

# 334
А бащите (с млади жени) - какви зетьове взимат.
Опасности дебнат отвсякъде - като на пътя, бе, ко да напрайм ся.

# 335
Вече не се притесняам за човешките отношения. Ако не върви - не върви. Може пък другаде да потръгне.

# 336
Невена бъзиках се, но съдейки по техническото си състояние публикуваш невярна информация.
Невена знае какво пише и никой няма причина да се съмнява в думите й.

# 337
Невена бъзиках се, но съдейки по техническото си състояние публикуваш невярна информация.
Невена знае какво пише и никой няма причина да се съмнява в думите й.
Да, да!

# 338
Щом се харесват и се обичат да се взимат. Едно време и на 17 са се женили. Таб какво точно те притеснява?

Могат ли да просъществуват такива отношения?  Какво може да търси и да намери един мъж на 32 в толкова младо момиче,освен секс? Същият твърди ,че е влюбен и обича .

# 339
  • София
Дмитри, авторката е момичето от връзката. Това я притеснява.

# 340
Мъж с инфантилен характер и недоразвито его, който "не може да се справи" с голяма и зряла жена. В търсене на невинността, забранената любов и най-вече наивността, за да може да манипулира и използва девойката. Тя е на неговата ментална възраст и само тя може да "му върже".

А баш! Бившият ми приятел преди мен е имал тригодишна връзка с такава мома. 18 години разлика. И това, което му харесвало най-много, освен секса с младото момиче, било, че винаги е съгласна, мълчи, не смее да изкаже мнение и не се протовопоставя. Докато накрая се освестила, че си губи времето и си събрала багажа.
Лошото е, че после аз попаднах на него. А аз не си мълча по принцип, камо ли, когато ме обиждат и провокират.

# 341
  • София
Мъж с инфантилен характер и недоразвито его, който "не може да се справи" с голяма и зряла жена. В търсене на невинността, забранената любов и най-вече наивността, за да може да манипулира и използва девойката. Тя е на неговата ментална възраст и само тя може да "му върже".

А баш! Бившият ми приятел преди мен е имал тригодишна връзка с такава мома. 18 години разлика. И това, което му харесвало най-много, освен секса с младото момиче, било, че винаги е съгласна, мълчи, не смее да изкаже мнение и не се протовопоставя. Докато накрая се освестила, че си губи времето и си събрала багажа.
Лошото е, че после аз попаднах на него. А аз не си мълча по принцип, камо ли, когато ме обиждат и провокират.
Така е ама мъжете не си го признават! Ако повечето бяха по-умни от наборките си, нямаше все да се оплакват от жените си как те ги манипулирали и им се качвали на главите. С децата може всеки, нали? Simple Smile)

# 342
  • София
Това по-скоро е въпрос на темперамент, не на възраст.
Не знам къде ги виждате тези 17-18 годишни дето са все много кротки, тихи и съгласяващи се.
Тези около мен са пожар.

# 343
Щом й е по вкуса нека действа. Тя си знае.
Въпреки че ако ми беше дъщеря и ми каже 32 годишен щеше да ми се изправят косите Laughing
Но ако аз бях 32 годишния щах да си кажа уау супер егати кефа с младо гадже Sunglasses

Дмитри, авторката е момичето от връзката. Това я притеснява.

# 344
  • Paris, France

Така е ама мъжете не си го признават! Ако повечето бяха по-умни от наборките си, нямаше все да се оплакват от жените си как те ги манипулирали и им се качвали на главите. С децата може всеки, нали? Simple Smile)

Е, конкретните, ако бяха много умни нямаше да са с наборки, които им се качват по главите 🤩.

Общи условия

Активация на акаунт