32 годишен мъж със 17 годишно момиче.

• 16 321
  • 350
  •   1
Отговори
# 315
Невена бъзиках се, но съдейки по техническото си състояние публикуваш невярна информация.

# 316
  • София
Постът ми беше нещо като отговор на Пюър, където тя споменава 20+ години разлика с 20 годишни. Значи, за 40 г мъже, които 80 процента са плешиви. Вече за потентност, не знам.

# 317
  • Paris, France
Невена бъзиках се, но съдейки по техническото си състояние публикуваш невярна информация.

Кое не е вярно?

Този 32-годишен ако е плешив, мазничък, дебеличък и с проблеми с потентността, по-добре да вземе овреме мерки да се лекува, вместо да ходи с ученички.

Е, той ако е с проблеми с потентността няма да търси жени, освен за да се показва с тях. Има и млади, импотентни мъже. А дебел, мазен и плешив ученичките поглеждат само срещу банкноти.

# 318
  • София
Абе някоя ученичка, ако ще се хваща с някого 20 години над нейните, поне се надявам да е някой стегнат фитнесджия, че иначе вече съвсем не мога да си го обясня... изключая тея дето гонят порфейла, те са ясни.

# 319
  • София
За мен оплешивяването е въпрос най-вече на наследственост. Обаче е факт, че сякаш западноевропейските и американските мъже по-рядко са плешиви. Дали са живели здравословно, приемат препарати против алопеция или и двете - не мога да кажа. Може просто да съм виждала тук предимно такива, не знам.

# 320
  • София
Просто голяма част от американските и западноевропейските мъже се подлагат навреме на съответните процеду.
Все по-лесни и достъпни стават процедурите за пре/разсаждане на коса. Отнема 2-3 ч. и около 2500 лв., ако не се касае за някакво драстично оплешивяване. Дори за българските стандарти е съвсем достъпно.

# 321
В този случай 32 годишният не е плешив,дебеличък и грозничък ами е много симпатичен мъж,който може да мине и за 26- годишен,но не е и стегнат фитнесджия . Просто симпатяга

# 322
Спирала ,хапчета и каквото там лекар прецени за подходящо, че от много симпатичност не се знае знае ли се.Той няма да се затвори с бебе.А тя   е доникъде с образование ,професия ,самостоятелност.
И най-богатия  и  ларж  може да не  и харесва след време и е  доста вероятно.Да не се принуди да го търпи от няма накъде.
Не го знам що е  младежът, но  днес вечната любов трае три години вика един .

# 323
  • София
Успя ли да изпиеш хапчето за спешна контрацепция?
Че това е по-важно от това на колко изглежда.
Надали ще е във възторг да гледа бебе от дете, колкото и да намира детето за секси.

# 324
Вече писах по темата, ама пак не се сдържам. Вие у ред ли сте бе майна, аз на 38 съм много далече от плешив чичка със шкембе, като физика и издържливост също. А на 32 бях машина, и още съм, ама вече се усещат годинките най-вече заради работата и стресът.
Пак ще го напиша, един здрав и поддържан 32 годишен мъж, с опит, с уреден живот е много по-добра партия за една 17 годишна, от колкото неин пъпчив набор с който трябва да си броят джобните и да дебнат да се освободи терен и т.н.
Проблемите в такива отношения са други, многократно бяха обсъждани, да не се повтарям.

# 325
  • София
Да, виждали сме 40-годишни в чудесна форма, както и 30 и няколко годишни с визия на чичовци.
Съгласна съм, че 17-годишна ще клъвне на първия тип, не на втория.
Та не разбирам даваните крайни примери.
Девойката може да не е особено привлекателна и това да е шансът й да е като останалите. Младост не означава непременно привлекателност, особено в очите на връстниците.

# 326
  • София
Понеже гледам, че още си чешем езиците на тая тема, сетих се за един мой бивш състудент, по-късно и колега, който преди няколко години на 30 г. имаше връзка с 18-годишна. Споделяше с мен все едно съм му сестра. Никак не мой тип, както и аз - негов. Той си изглеждаше като 23 годишен, с мислене и на още по-малко (нито злобея, нито се подигравам, просто съм обективна). Беше си тръгнал от дългогодишна връзка, защото "не бил готов за дете". Та въпросната девойка беше на неговия акъл, използва го максимално, вкл и да я придружи и се погрижи за административните й въпроси във връзка със записването в западен университет. Месец по-късно батерията на девойката никога нямаше обхват, докато нашето "момче" не разбере, че е прелъстено, употребено и изоставено. А направо си беше влюбен и сигурен, че това е момичето! Така че дори с оглед близката "ментална възраст", момичето не остана с него. Друг случай в обратен вариант - моя близка приятелка приела да "обезчести" 20 год. младеж, син на нейна козметичка. Въпреки, че ми прехвали сексуалните му подвизи, извън всякаква обективност за нулевия му опит, вдигна си самочувствието за кратко, младежът ползва каката да се отрака и отхвърча с новия си опит към нови хоризонти. Та по мое скромно мнение над 10 г разлика във възрастта може да просъществува като връзка, но в по-зряла възраст, когато и двамата участници са над 30 или с по-умствено узряла жена на 25, каквито в днешно време се срещат все по-рядко.

# 327
  • София
Честно казано, както и да го гледам, аз от такива връзки с разлика, дълги връзки не мога да видя.
Малко аху-иху и после тихо.

# 328
  • София
Ауу, като каза за твоята приятелка, и си спомням едно време в гимназията, един съученик как се хвалеше, че е спал с приятелка на... майка си Joy

# 329
  • София
И младежите, и девойките явно "се отракват" с кака/батко. Ама после - всеки по пътя си и "дъртите" плачат, не младежите Wink

Общи условия

Активация на акаунт