32 годишен мъж със 17 годишно момиче.

• 16 335
  • 350
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Само дето има един тънък психологически момент. В тийнейджърска възраст често се казва по-голямата цифра. С цел самовалидиране в обществото.
Та може и на 16 г. и 8 мес. да е даже. Wink
На 17 и 8 още не съм срещала тийн да не твърди, че е на 18. Simple Smile

# 301
  • София
Моята след 30 дни става на 17.

Ако ги пренесем в друга възраст, 15 г разлика не са чак толкова фатални.

# 302
  • France
Позволявам си да цитирам единствения мъж в темата:
С просто млада хубава и стегната 17 годишна, честно казано не бих. По съображенията на мъжа ти. Това обаче не означава, че няма да ме привлича, което е съвсем нормално за да кажем почти всеки мъж.

Между другото, без да знае кога точно приключва пубертета при жените, ММ даде като долна граница 21 години. Явно чисто емпирично усещат кога момичетата узряват.
Между 17 и 21 годините се броят като при кучетата Stuck Out Tongue Winking Eye - една е равна на 7.

На 17 бях отличник, но това не пречеше нищо да не познавам от живота

https://youtu.be/OEkJ45ZXK-o

# 303
На 26 като си търсих момиче се целих в диапазона от 22 до 27. Даже жена ми малко излизаше от тази граница, щото беше на 21. Просто наблюдения, под тези години не ми се занимаваше с детски истории, но пък чисто физически си стават момичетата. Въпрос на очаквания към евентуални отношения.

# 304
  • France
Нагримирана и в плейбой стойка може и да предизвика повишен кръвопоток you know where, ама си знаеш, че за връзка си остава дечко.

# 305
  • София
"Писа ми, не ми писа, лайкна ми сторито, а сега само сийн, няма да му сийнвам...."-
само като я слушам и се уморявам 😆

# 306
  • Сф
Аха, сега от темата разбирам ,че има някаква специална граница на съзряване и у двата пола ( между 17 и 21) и след това всичко е позволено! Даже и с разлика 20+.Хайде на купонааа!  Справка - Студентски град 🤣

# 307
  • София
Плешив чичи няма да посмее да влезе даже по заведенията в Студентски.
И като казах плешив - абе защо българските мъже така бързо си губят косата?

# 308
  • София
Има една законова граница, след която пълнолетният носи сам последиците от избора си.
За справка темата с нежелаещите бременност. Авторката вече е там с притеснения и съвети за спешна контрацепция, защото баткото не я пази качествено. Толкова за това колко му пука и го е грижа.

# 309
  • Сф
Хаха , ама какви чичаци познавате вие бре??? Те тия дето се целят в младички си имат и бради и гребенчета! Другите само точат лиги и мечтаят  ..

# 310
Дъщеря ми имаше връзка с младеж на 31, когато беше 17годишна. Момъкът беше свестен, нямах против връзката им. Изкараха заедно една година и се разделиха с облекчение. Всяка седмица ми се оплакваше от неща, които аз намирам за напълно нормални, само че аз не съм на 17.
ММ също е имал връзка с много по-млада жена, той на 45, тя студентка. Отново облекчение е думата, която използва за раздялата им, макар че, естествено, не съм присъствала, че да гарантирам.

Да, чичаци са след 30, приоритет им е вечерята да е навреме и да не пропускат сънят за красота.😂

# 311
Защото карат бързо. Има ли някой с коса в бързи и яростни?
И защото са пълни с тестостерон.

# 312
За 30 незнам, аз бях горе-долу с акъл на тинейджър тогава (но и доста млад изглеждащ ). Виж за след 45-50 с голяма вероятност имаме чичаци със съответната физика и мислене.
Да добавя един пример в обратната посока - 15 годишен (по-точно м/у 8 и 9 клас, може и на 14 да е бил ) със 51 годишна, сега незнам дали още движат, но мадамата вече трябва да е на 53.

# 313
  • Paris, France
Защото карат бързо. Има ли някой с коса в бързи и яростни?
И защото са пълни с тестостерон.

Ми, не, не са пълни с тестостерон, а точно обратното. Не случайно оплешивяването се свързва с напредване на възрастта, когато нивата на тестостерон падат. Плешивите мъже често имат и заоблено, мекичко коремче, а понякога са направо мазни и дебели. Мъжкото оплешивяване е свързано с повишен риск от сърдечносъдови заболявания, проблеми с простатата, не си е работа!

https://www.healthline.com/health/hair-loss-and-testosterone#other-conditions

Единственото добро е, че имат значително по-ниска оплодителна способност.

https://www.medicircle.in/medicircle-in-is-there-a-link-between- … -loss-infertility

Rockstar, живеех в Студентски град като ученичка и по заведенията имаше плешиви, обикновено български или арабски студенти или специализанти, бляк. Е, имаше и нормални.

# 314
  • София
Този 32-годишен ако е плешив, мазничък, дебеличък и с проблеми с потентността, по-добре да вземе овреме мерки да се лекува, вместо да ходи с ученички. Излезе, че на 32 са някакви ужасяващи деденца. Не знам на 42 същите мъже изобщо живи ли ще са при тези прогнози. Да не говорим за 52, 62, не смея да напиша 72.

Общи условия

Активация на акаунт