32 годишен мъж със 17 годишно момиче.

• 16 324
  • 350
  •   1
Отговори
# 270
  • Paris, France
Ти би ли спал със 17 годишна? Не просто млада, хубава, стегната девойка, а 17 годишна?

Всеки мъжествен, здрав, нормален мъж   би преспал със 17 годишна ако му се отдаде възможност и не е заплашен от съд.

Остави какво ти говори мъжът ти. И аз питах моя и ми каза същото. Нашите мъже са родени и еволюирали в общества, където 50 годишен не смее да погледне 30 годишна и на мъжете, излизащо с млади момичета не се гледа с добро око.

За мъжете жените не сме на 17, 25, 35 или 56г, а точно млади, хубави, стегнати или стари, грозни и отпуснати. 17 годишната те я виждат точно като млада, хубава, стегната.

rf22 писа, че 17 годишните били пъпчиви. Една пъпка не ми е излязла в пубертета и на 17г си бях парче. Пъпки взеха да ми излизат на 43г и порите ми станаха като кратери. Е, оправиха се, де, ама възрастта напредва. А нормалната 17г, не дебела, крива или подобно и с 2 пъпки ще изглежда винаги по-апетитно от 27, 37, 47 и 57 годишната.

Смаяна съм, че се питате какво може да се говори със 17 годишна. Че на 17г дъщеря ми беше издържала матури
по 2 езика, физика, математика, кандидатстудентски изпити. Съученичките и отдавна са нормални хора от които научавам новости и с които имам интересни разговори, не по-малко интересни от тези с 27 и 37 годишни.

Fever Ray, вярно е, че с връстник вероятността да остарееш заедно е по-висока, обаче всеки случай е индивидуален. Голямата ми любов почина на 36г, а бабите му и дядовците му го надживяха. Баща му даже стана отново баща. Не бих се отказала от истинска любов заради възраст или някакви хипотетични вероятности, които никой не ги знае какви са.

# 271

Всеки мъжествен, здрав, нормален мъж   би преспал със 17 годишна ако му се отдаде възможност и не е заплашен от съд.

Не съм съгласна. Моят е на 30+, такива мъже ги смята за ненормални. В неговата компания от приятели имат един който до скоро все се хващаше с такива малки момиченца. Точно той е най-малко мъжественият от всички. Другите мъже го скъсваха от подигравки, чудеха се какво намира в "найските" и защо не си намери някоя няколко години по-голяма. Сега от 1-2 години ходи с една на 20+ и изглежда доста по-улегнал, не звучи толкова инфантилен като си говориш с него.

# 272
  • София
Мъжете ви ви говорят това, което искате да чуете. В действителност биха, и още как! Все пак, подчертавам, че по причини на закона, приемам, че става въпрос за 18-годишна. Та, да биха, и хич няма да се замислят, а вие си вярвайте, че не биха.

# 273
  • София
И аз си мисля, че повечето мъже биха спали със 17 годишна. Ако нещо ги спира да намират за секси такива момичета, са чисто психологически бариери. Иначе във вида на едно такова момиче обикновено няма нищо отблъскващо. Отблъскването би трябвало да е в обратната посока, спрямо "дъртия" кандидат, където вече линията на времето си личи.

# 274
Не ви ли е странно да наричате дърт лирическия герой, който е по-млад от вас? Thinking

# 275
  • София
На мен ми е има няма набор Satisfied Иначе от сегашната перспектива ми е добре... Помня на 17 обаче как виждах мъже на тези години, и да, дърт пасва идеално. Личат вече бръчици, тръгват бели коси, кожата вече не е така гладка и лъскава, стои някак потъмняла и изпечена от слънцето... Да не говорим липсата на физическа поддръжка до какво води. Разбира се, трениран мъж стои много по-добре, но пак си личи.

# 276
  • София
Значи на такива си попадала само. Мъж, който е с добри природни показатели и без особени усилия изглежда добре, защото например е с нормално телосложение и приятни черти.
В темата повече виждам женска ревност към по-младите момичета и усещане за остаряване, щом 30-годишни мъже биват наричани чичаци, чичковци и т.н.

# 277
  • София
Въпрос на перспектива, Анди... а тук гледаме перспективата на 17 годишно момиче. Аз примерно не бих се обидила, ако 17 годишно момче ме смята за дърта, ми то аз спрямо него нормално да съм такава, въпреки че доста младея. Но фактът, че много жени се хващат с години по-възрастни мъже говори, че това явно не е универсално възприятие. Та всеки според желанията и възможностите. Вече, ако някой се чувства некомфортно от чуждите възприятия за неговия избор, повредата е в неговия телевизор.

# 278
  • София
Учила си ги тези работи - поне половината жени по различни проучвания казват, че са имали като млади момичета връзка с мъж, който е доста по-горям от тях. Очевидно има нещо, което привлича 18-годишните момичетата към мъжете с такава разлика. Не е задължително да са дефицити.

# 279
Ти би ли спал със 17 годишна? Не просто млада, хубава, стегната девойка, а 17 годишна?

С просто млада хубава и стегната 17 годишна, честно казано не бих. По съображенията на мъжа ти. Това обаче не означава, че няма да ме привлича, което е съвсем нормално за да кажем почти всеки мъж.

# 280
Мъжете ви ви говорят това, което искате да чуете. В действителност биха, и още как! Все пак, подчертавам, че по причини на закона, приемам, че става въпрос за 18-годишна. Та, да биха, и хич няма да се замислят, а вие си вярвайте, че не биха.

Да, сигурна съм, че вие познавате нашите мъже по-добре от нас Simple Smile

# 281
  • София
Хайде, ти ако си на мястото на мъжа си как ще реагираш, ако жена ти те попита за някоя 18-годишна? Ако аз бях мъж веднага щях да отрека - о, аз никога, обичам само теб, не харесвам 18-годишни"! На такива въпроси никой нормален мъж няма да отговори нещо, което после ще му струва скандал и ревност.

Последна редакция: нд, 28 ное 2021, 09:38 от Andariel

# 282
Точно това си мисля - мъжът ми ме пита бих ли обърнала …хм…внимание на 20 години по-млад(от мен), че кскто са ми и в ръцете. Ама, как, аз да не съм някоя с дефицити?! 😂
За радост, не е толкова глупав, за да отвря подобни дискусии. Дами, що тъй се излагате - то не бе питах мъжа ми, не бе “просто 17 годишно”..,

# 283
Ние нямаме нужда да се лъжем. Никога не се е притеснявал да ми каже това което наистина мисли.

Последна редакция: нд, 28 ное 2021, 09:45 от Tessaria

# 284
  • София
Учила си ги тези работи - поне половината жени по различни проучвания казват, че са имали като млади момичета връзка с мъж, който е доста по-горям от тях. Очевидно има нещо, което привлича 18-годишните момичетата към мъжете с такава разлика. Не е задължително да са дефицити.

Ти Анди отде знаеш какво точно е включвало учението ми Satisfied Фактори за едно такова предпочитание много и разнообразни. Формирането на тези неща е комплексно и едва ли някой е намерил точна формула. Може да са дефицити, може да са социо-културни фактори, може да е семеен пример, може да е емоционално обусловено, може да е следствие от разликата в опита, може да е търсене на сигурност, стабилност, реализиран партньор, което пак може да е свързано с дефицити в собственото семейство на тези неща, може да е чисто първично. Изобщо, ако тръгнем да правим разбор, ще си изкараме сума фактори. Кой е валиден за конкретния случай, няма как да стане без по-задълбочен анализ на тази случай. Но ако човек се чувства добре с избора си, няма нужда да се оправдава. Аз примерно никога не мога да се почувстам некомфортно, че си харесвам набори Joy А не е като кандидат-свалячи да не са се опитвали да ми обясняват колко добре било мъж с разлика.

Общи условия

Активация на акаунт