Всеки мъжествен, здрав, нормален мъж би преспал със 17 годишна ако му се отдаде възможност и не е заплашен от съд.
Остави какво ти говори мъжът ти. И аз питах моя и ми каза същото. Нашите мъже са родени и еволюирали в общества, където 50 годишен не смее да погледне 30 годишна и на мъжете, излизащо с млади момичета не се гледа с добро око.
За мъжете жените не сме на 17, 25, 35 или 56г, а точно млади, хубави, стегнати или стари, грозни и отпуснати. 17 годишната те я виждат точно като млада, хубава, стегната.
rf22 писа, че 17 годишните били пъпчиви. Една пъпка не ми е излязла в пубертета и на 17г си бях парче. Пъпки взеха да ми излизат на 43г и порите ми станаха като кратери. Е, оправиха се, де, ама възрастта напредва. А нормалната 17г, не дебела, крива или подобно и с 2 пъпки ще изглежда винаги по-апетитно от 27, 37, 47 и 57 годишната.
Смаяна съм, че се питате какво може да се говори със 17 годишна. Че на 17г дъщеря ми беше издържала матури
по 2 езика, физика, математика, кандидатстудентски изпити. Съученичките и отдавна са нормални хора от които научавам новости и с които имам интересни разговори, не по-малко интересни от тези с 27 и 37 годишни.
Fever Ray, вярно е, че с връстник вероятността да остарееш заедно е по-висока, обаче всеки случай е индивидуален. Голямата ми любов почина на 36г, а бабите му и дядовците му го надживяха. Баща му даже стана отново баща. Не бих се отказала от истинска любов заради възраст или някакви хипотетични вероятности, които никой не ги знае какви са.