32 годишен мъж със 17 годишно момиче.

• 16 499
  • 350
  •   1
Отговори
# 195
По-скоро загубената свобода Simple Smile

# 196
По-скоро загубената свобода Simple Smile
Свободата, Санчо..😂

# 197
мъжът вече  е осигурил  себе си за семейство и тогава се жени, естествено за млада жена
Душата ми напира да каже нещо, ама ще изчакам следващата пързалка на тема мъжът ни не ни гледа.

# 198
  • София
Селските моми (множество) в началото на 20- ти век са ги женели млади- млади да не “спукат стомната”, скоро след като проимат “пране”. Своеобразен крах на дома е било това деяние, публична смърт.
Градските девойки са учили, включително и домакинство в Париж, природни науки, медицина, доброволчествали са и е било нормално на 26-28 да си взимат по- млади мъже от тях, дори по- бедни, но на угодна служба.
Достъпна е историята, нашата.

# 199
мъжът вече  е осигурил  себе си за семейство и тогава се жени, естествено за млада жена
Душата ми напира да каже нещо, ама ще изчакам следващата пързалка на тема мъжът ни не ни гледа.
Това на баба сестра и (набор 1905)ми каза.Сега пак е така ,като се позамогнат,а и пораснат, ама и двата пола.
То по мое време се женехме млади, и родителите си доотглеждаха децата(някои  де, не моите)и от тогава е останало явно да отговарят за тях и да вземат решения вместо тях.
Сега порастват, но пак чакат да си ги доотглеждат, нещо генът се смени, счупи.

# 200
  • Paris, France
Градските девойки са учили, включително и домакинство в Париж, природни науки, медицина, доброволчествали са и е било нормално на 26-28 да си взимат по- млади мъже от тях, дори по- бедни, но на угодна служба.
Достъпна е историята, нашата.

С това за вземането на по-млади, най-вече и бедни не съм съвсем съгласна. Съществувало е, разбира се, но далече не е било масово. Съществувало е сред прогресивните, комунистите, заедно със съжителстват без брак и безгрижието, но на това не се е гледало с добро око. Дядо ми цъкаше с език и се радваше как можем да живеем с гаджета и да раждаме без брак, защото като бил ерген в края на 30те това е било немислимо.

Богатите жени по-често са се женели късно и за по-бедни мъже тогава. Бабата на приятелка, дъщеря на крупен старозагорски фабрикант се оженила на 41г за 43-44 годишен фармацевт и родила баща и на 42г. И двамата са учили из Швейцария, Австрия, Германия, Франция. Баба и свиреше на пиано, знаеше немски и френски като родни и беше една от най-начетените жени, които познавам.

А единственият брак на образована, от интелектуално семейство с беден и безработен селянин, за който се сещам от онова време е на д-р Мара Малеева с Тодор Живков. Те даже живеели без брак, но околните се възмущавали, та се венчали набързо. Той не е много по-млад от нея.

# 201
Ама забележи как се е развил бедния селянин Simple Smile хахаха

# 202
Неслучайно руснаците имат една приказка за генерала, генералшата и градинаря Simple Smile

# 203
Не е бил нито беден, нито безработен.

# 204
  • Paris, France
Не е бил нито беден, нито безработен.

............ след 9ти септември 1944г 😻.

Скъсал се е от работа човекът и си заработил прилични дворци в Бояна. Даже и горките си деца сложил на трудни, отговорни постове с много работа, та да си заработват мезонетите в центрото.

# 205
  • София
До "дъртия" мъж фен на млади девойки - всички обичат от естетична гледна точка нещо свежо и младо. И аз на 30 и нещо предпочитам да гледам тялото на някой стегнат младеж, вместо биреното коремче на някой набор. Но интелектуално с младежа нямам кой знае какво да си кажа и оттам - и сексът с него ми става безинтересен. Не виждам нищо лошо девойка, която се счита "узряла" да води сексуален живот, но с момче на нейната възраст или поне не с такава фрапираща разлика. Всеки трябва да си прави справка "ЕГН и актуално състояние", за да не става за резил. Иначе ще си давате всичките пари за бленуваната "младост", която вече нямате, а искате да откриете у жената, за да си вдигате самочувствието. Справка - небезизвестният Рачков, който зарязан от наборка, още не може да излекува нараненото си его и дава 25 бона на месец за 21-годишно в опити да мине за "вървежен" и сексуално привлекателен мъж. Патетично.

# 206
Не само финансова е болката да имаш 20 години по-младо гадже. Има разлика в лайфстайла на 17 и на 32, нищо че мъжете пораствали бавно.
Някой ме обвини индиректно, че смятам мъжете след 30 за сексуално разрушени, не бе, не са. Могат, и по три пъти на ден всеки ден могат, обаче в края на седмицата вземат да си измислят оправдания, та да си гледат мача с бирата на спокойствие, без секс прекъсвания. 😁
 Да ядеш пържоли всеки ден писва, особено ако си го правил през последните десетина години. А ако за пръв път влизаш в елитен ресторант, менюто определено ще погълне по-голямата част от вниманието ти.
 Дано съм се изяснила..😂

# 207
Не само финансова е болката да имаш 20 години по-младо гадже. Има разлика в лайфстайла на 17 и на 32, нищо че мъжете пораствали бавно.
Някой ме обвини индиректно, че смятам мъжете след 30 за сексуално разрушени, не бе, не са. Могат, и по три пъти на ден всеки ден могат, обаче в края на седмицата вземат да си измислят оправдания, та да си гледат мача с бирата на спокойствие, без секс прекъсвания. 😁
 Да ядеш пържоли всеки ден писва, особено ако си го правил през последните десетина години. А ако за пръв път влизаш в елитен ресторант, менюто определено ще погълне по-голямата част от вниманието ти.
 Дано съм се изяснила..😂
Ти остави това, ами да допуснем, че всичко е любов и рози. Я да ги погледнем само след 10 години съвместно съжителство: Той на 42, тя на 27....Не мога да не възкликна като Ал Пачино: Hoo-ah! (беше по-силно от мен, извинявам се!)Joy
Аз първото си дете го родих на 27 междувпрочем...от набор, та не знам.Wink

# 208
Пък вие, какви сте ,сега иска батко ,после ще се върни на младо, то или прохожда сега ,или не е родено.Това има за момента.

# 209
  • София
Пък вие, какви сте ,сега иска батко ,после ще се върни на младо
Е, то много жени са започнали с батко, но наистина такава разлика е прекалена

Общи условия

Активация на акаунт