Подготовка за малкия човек - тема 16

• 39 248
  • 752
  •   1
Отговори
# 405
Момичето каза, че иска анти колик, има ги онлайн във Вис Виталис, и в магазина най-вероятно ще ги има.
А и от Лекси съм купувала от обикновените. В някои аптеки онлайн също виждам, че ги има.
Никога не съм имала проблем, говоря за преди 7-8 месеца, след това не съм гледала.

# 406
Ще чакам и аз gigi91,  като получи одеялата  представени като мерино да сподели как са, дали наистина са такива за такава цена.

Получих памучните плетени одеяла от Вис виталис,  тънички, памучни, симпатични, но надценени. Може и без тях.
Понеже цялата поръчка е объркана, звънях им сега, утре я връщам.

Обадиха ми се за липсващ аспиратор и един десен от бархетните пелени при получаване на поръчката, казах Ок да смятат без тях.
Почти седмица по-късно получавам известие за пратка и плащам сума, която ми се калкулира при първоначална поръчка. Викам си,  намерили са липсващите наличности.
Отварям кашончето,  няма ги продуктите, където ми казаха, че са изчерпани, одеялата сметнат по редовна цена - без отстъпка както бяха. Пълна каша.
Тъкмо като върна ще си редуцирам ненужните покупки:)

За  плетено одеяло вече го реших, хващам ножищата и режа едно голямо от запасите ми от vivre,  когато и цените им бяха нормални и само трупах.

# 407
  • София
Благодаря ви, ще вземем на NUK най-вероятно, защото досега и таткото чете и му се сториха най-окей. А и залъгалки от ДМ виждам, че на тях има и са достъпни да се купят наблизо.
Иначе за Авент гледах, че в аптеките има биберони, затова го бях сложила като марка.

Какви стерелизатори препоръчвате и сте доволни, такъв за микровълнова или електрически?

# 408
Аз съм с електрически на Томи Типи и съм много доволна.
А за шишетата.. с първото дете бяхме с Авент, сега ще сме с Нук, защото приятели, които държат бебешки магазин, ни казаха, че Авент не доставят биберони за шишета и все по-трудно ще е да се откриват. А не ми се разправя с търсене на биберони.
Залъгалки взех на Frigg и на Авент, ще видим кои ще хареса.

# 409
  • София
Аз съм с Авент шишета и стерилизатор. На мен пък ми казаха, че преди е имало проблем с намиране на бибероните, сега не. И като обикалях за пазар на бебето навсякъде продаваха.

# 410
А има ли някой, който да е ползвал стерилизатор за микровълнова, да даде мнение за него или сравнение с другите, още по-добре? Аз засега смятам да пропусна тази покупка, тъй като се надявам да кърмя и да няма нужда от непрекъснато стерилизиране на шишета, но пък, ако се наложи, този вариант ми се струва по-практичен сякаш.

Аз поръчах плетено памучно одеало от Gush и много ми хареса. Мислех да взема и мерино, но цените там са ми в повече.. та ще изчакам и аз мнение за споменатото по-горе одеалце, още едно няма да бъде излишно.

# 411
В Амазон също има хубави столчета на добри цени.
Едното ни столче го поръчахме от немският амазон и с доставката чрез превозвач излезе около 500лв (Cybex).

В Амазон наистина има голям избор, но 500лв ми се струва прекалено много. Ние ползваме столче, което се прикрепя лесно за всякакъв стол и в в Амазон е 54 долара. Сигурно доставката в БГ вдига цената в пъти.
https://www.amazon.com/Fisher-Price-FFJ02-SpaceSaver-High-Chair/ … 1SKG127&psc=1

Последна редакция: вт, 11 яну 2022, 19:00 от Aminka

# 412
Не става въпрос за столче за хранене, а за столче за кола.

# 413
Не става въпрос за столче за хранене, а за столче за кола.
Явно не съм дочела. Благодаря. 😉

# 414
Ние взехме Primo Viaggio i-Size (peg perego),  в прима папа сега гледам, че с изофикс базата е намалено на 600лв, има 1.6 на adac тестовете (gut). Количката ни също е пег перего и само с едни адаптори може да се ползва и с шасито, което наистина ми помогна в избора, но съотношението цена/качество наистина е добре за тестван стол, с добри резултати и изофикс база(аз това търсех като критерии).

# 415
  • София
Качих снимки на одеалото и пелените, които поръчах от същия сайт - бархетни и тензухени на предишната страница. За мен са Ок.

# 416
Качих снимки на одеалото и пелените, които поръчах от същия сайт - бархетни и тензухени на предишната страница. За мен са Ок.

Изглеждат супер. И аз поръчах одеалцето и пелените. Цените са доста добри

# 417
Да не съм по-назад поръчах одеялото от мерино.
Добавих и размер за кошара, да видим
Скрит текст:

Разгледах им спалните комплекти, турски са, повтарям се за това vivre  - там има  от същите детски, цветни разнообразни, купувах есента от промоции.
Щом продават турски памук, който е хубав - cotton box, Victoria,  нищо чудно мериното  да е истинско от туркиш

# 418
А как успявате да изберете цвят? На мен и при одеалото, и при пелените не ми дсва възможност за избор на конкретен модел Rolling Eyes

# 419
Оставих им съобщение  към поръчката да се свържат с мен преди оформяне

Общи условия

Активация на акаунт