Подготовка за малкия човек - тема 16

• 39 239
  • 752
  •   1
Отговори
# 420
Ooo, и на двете деца спалните комплекти са на  cotton box -  уникално качество, нищо не е мръднало!

# 421
  • София
А как успявате да изберете цвят? На мен и при одеалото, и при пелените не ми дсва възможност за избор на конкретен модел Rolling Eyes

На мен ми звъннаха да потвърдя поръчката и да кажа какъв цвят и дали искам до адрес или офис на Спиди.

# 422
А как успявате да изберете цвят? На мен и при одеалото, и при пелените не ми дсва възможност за избор на конкретен модел Rolling Eyes

Няма опция за избор, доколкото видях. Ще се свържат с нас по телефона за допълнителното уточнение и потвърждение.

# 423
Аз попитах по телефона за мериното, казаха че е истинско и ги правят за тях специално, в Сливен. Дали е истина можем само да гадаем за сега 🤪

# 424
Здравейте! Скоро приятелка има имен ден и понеже е бременна вече се оглеждат за нещица. Харесах този повивалник, какво ще кажете?

https://primapapa.com/bg/khigiena/361-flat-povivalnikt-kojto-moz … va-navsyakde.html

# 425
Здравейте! Скоро приятелка има имен ден и понеже е бременна вече се оглеждат за нещица. Харесах този повивалник, какво ще кажете?

https://primapapa.com/bg/khigiena/361-flat-povivalnikt-kojto-moz … va-navsyakde.html

Аз като бременна ще кажа, че предпочитам преди бебето да се яви подаръците да са за мен... не за бебето Simple Smile . Разбира се може и за нея и за бебето,  ако имате такава възможност. Обаче това си е нейн празник все пак. Аз имах на Архангел Михаил и един шал примерно или ръкавици са чудесен подарък. Simple Smile

# 426
Според мен този повивалник е безумно скъп, а и не се знае дали ще й е по вкуса. Аз лично си взех обикновен повивалник, който стои върху скрин, като всичко необходимо за бебето ми е в него. Не виждам защо е необходимо да се разнася из цялата къща, особено пък в банята, както е показано на снимка.
За тези пари по-добре някой шезлонг/активна гимнастика, ей такива неща.
Съгласна съм, че това е личен празник и може би е по-добре подаръкът да е личен - за бебето може да подарите, ако има baby shower или след раждането.

# 427
  • София
И аз като бях бременна, та и сега предпочитам подаръците да са за мен. Бебето и аз сме различни хора, съответно празниците ни са индивидуални.

# 428
Аз попитах по телефона за мериното, казаха че е истинско и ги правят за тях специално, в Сливен. Дали е истина можем само да гадаем за сега 🤪

Може ли координати?

# 429
Попринцип е така, но когато я питах какво иска тя ми каза ,,нещо за малката, че бюджета е малък, а имаме много неща😁”

И аз съм така, затова мислех да подаря нещо и на двете. На нея съм измислила много хубав козметичен комплект. Изчистен от аромати, лек и приятен. Хем е супер за бременна, хем може и после да го ползва.

И аз се учудих, защо е толкова скъп, но ми изглеждаше готин. Аз също съм с обикновен повивалник. Ще помисля за нешо друго което да варира около 100лв😊

# 430
Според мен вана със стойка е много по - добър избор за подарък. Този повивалник ми се струва непрактичен, обемен и неоправдано скъп. Друг полезен подарък за първите 6 месеца е слинг.

# 431
  • София
Слинг без проба не се подарява. След това обичайно има “подариха ми, ама не се справям”.

Като искат нещо за бебето - ваучер за определената сума в някой магазин от типа на Вис Виталис, Хиполенд и приключва въпроса.

# 432
Какво значи “полезен”?
Полезен е за някои хора! А, ако бъдещата майка няма намерение да бебеноси? Тогава какво? Още нещо излишно, което ще се чуди какво да прави…
Или я питайте какво точно иска или ваучер за магазин!

# 433
Явно аз съм малцинство, но не искам пари и ваучери, предпочитам подарък 🙂 Единствено бабите и дядовците включих в пазаруването, защото купуваха неща като количка и кошара, които исках аз да си избера.
Но щом семейството има финансови затруднения, може би наистина ще е най-добрия вариант. Може да купите нещо дребно, а останалата сума да е в брой или ваучер.
При това положение, повивалник ми се струва още по-неподходящ, защото за 150лв може да купите обикновен, плюс още доста неща, които да им влязат в употреба, така много повече ще им помогнете.

# 434
  • София
Ако ще е подарък, добре е да е съгласуван изрично с майката.
Никога не съм ползвала нито слинг, нито повивалник, нито вана със стойка, нищо от тези неща. Пък стигнах до № 5.
На мен всички модерни бебешки неща ме изнервят, изморяват и накрая се оказва, че през цялото време се моря да обслужвам вещи. За всяко следващо бебе откривах, че все по-малко неща са реално нужни или искат повече физически усилия да ги ползваш, отколкото без тях.

Общи условия

Активация на акаунт