WIZZ AIR - 40

• 44 279
  • 791
  •   1
Отговори
# 360
Флексът се добавя само по време на резервация.
Цената е различна взависимост от дестинацията.
Можете да правите промени до три часа преди полета.
Ако местите дати и новите са по-скъпи, ще заплатите разликата в тарифата (гледа се основната цена на билета без допълнителни услуги, а не крайната сума, която сте платили).
Ако новият билет е по-евтин, не връщат нищо.
Ако отмените резервацията, връщат само кредит (без сумата на флекса). Кредитът е със срок три месеца.

# 361
  • Пловдив
До Лисабон не сте попадали на евтини билети, нали?

# 362
  • София

В едната посока - да, но с обратния ти режат главата до кръста ( 100 + 700 ). Беше споменато за евтини полети, но за среднощни . Можете да видите в azair.eu вариантите с прекачване - за март примерно е пълно с оферти за малко над 60 евро двупосочен. Като, разбира се, имате предвид че билетите за двата полета във всяка посока са отделни и не ви е гарантирано прекачването или осигуряване на каквото и да е при изпускане на втория поради закъснение или промяна на часа на първия. На този сайт само си проверявате връзките - купуването си е директно от компаниите.

# 363
  • Пловдив
А, не, не...или сигурно или си стоя на ...мястото Simple Smile това дали ще ме качат и да търча за прекачване не е моето, мерси.

# 364
  • София
Ние си взехме преди седмица за средата на април. Отиване и връщане за около 140 лв

Последна редакция: чт, 17 фев 2022, 19:00 от Ивка

# 365
Ако си бг. гражданин и пътуваш към Бг. никой не може да те спре да се качиш на самолета без сертификат.  Какво следва при кацане виж в сайта на МВнР.
Това сигурно ли е? Мен също ме интересува, тъй като нямам сертификат. И имам пътуване до Хърватия. На отиване ще си направя тест предния ден някъде... или в същия ден на летището. Но на връщане искам да се кача без сертификат на самолета и като кацна тук, да ме сложат под карантина и да си направя теста. А дали ще ме пуснат на хърватското летище изобщо?

В едната посока - да, но с обратния ти режат главата до кръста ( 100 + 700 ). Беше споменато за евтини полети, но за среднощни . Можете да видите в azair.eu вариантите с прекачване
Само че има една подробност. Azair е търсачка предимно за лоукост компании. Примерно за София-Истанбул с чавка на "директен полет", не излизат Turkish Aırlınes.  Понеже въпросът беше за Лисабон, често Луфтханза имат промоции, аз лично летях до Лисабон с Луфтханза, като имаше прекачване в Мюнхен. Но на тази търсачка Луфтханза не излиза. За Истанбул-Баку не ми дава нито AZAL, нито Turkish Aırlınes.
Всъщност Azaır работи с 64 авиокомпании:

Последна редакция: сб, 19 фев 2022, 01:32 от diziler

# 366
Разни уикенд промоции:

# 367
Здравейте. Hug
03.2020 бях купила билети до Милано за м. април 2020, но дойде пандемията и полетите бяха канселирани. Избрах да получа парите като ваучер за бъдещи пътувания, който ако правилно си спомням е валиден 2 години и би трябвало да изтича сега.
Като вляза в акаунта си виждам, че имам налични 150 лв.,но не мога да се ориентирам до кога точно да ги използвам.

Има едно поле Deposits и там стои ето тази информация:

Не знам защо сумата е различна. И всъщност до 25.03.2022 г. трябва да купя билети или трябва да осъществя пътуването?
Благодаря предварително на отзовалите се. Hug

# 368
Това е валидността на кредита.
Датата на билетите, които ще купиш, няма значение.

# 369
Благодаря. Hug

# 370
# 371
  • София
Има ли полети, по принцип, от София до Будaпещa? Приятелка твърди, че е виждала в сайта, но в момента няма. На какво може да се дължи?

# 372
  • София
Така са решили.
Може да е имало, сега да няма, следващия сезон пак да има.
Не е задължително всички направления да се изпълняват с години.
Зависи от много неща - липса на машини, по-изгодни за компанията направления, намалени екипажи и много други неща.

# 373
Мисля, че само Раянеър лети до Будапеща.  Преди няколко месеца гледах варианти, заради връзка с Баку (прекачване в Буда), но Уизеър нямаха на сайта.

# 374
Мисля, че Уиз окончателно спряха линията до Будапеща, но може и да бъркам.
Последно летях с тях до там през 2018 г.

Общи условия

Активация на акаунт