WIZZ AIR - 40

• 43 777
  • 791
  •   1
Отговори
# 645
# 646
  • Sofia
Здравейте,
Предстои ми полет София-Бари на 02.04. Направих чекирането и изтеглих бордните карти. На тях пише "Това не е бордна карта". Прилагам снимка. Това нормално ли е? На чек ин гишето на Wizz на летището, като ни проверят PLF формуляра и Covid теста ли ще ни дадът бордните карти?

На връщане на летището на Бари не трябва да минаваме през чек-ин, защото сме само с ръчен багаж, но да попитам може ли да минем само с електронни бордни карти на телефона или трябва бордните карти да са разпечатани?

# 647
Нормално е, обсъждано е няколко пъти. Разпечатвате или показвате това електронно, лична карта + ковид документ (сертификат или отрицателен тест) и ще ви издадат бордна карта на гише.

# 648
Здравейте,
Предстои ми полет София-Бари на 02.04. Направих чекирането и изтеглих бордните карти. На тях пише "Това не е бордна карта". Прилагам снимка. Това нормално ли е? На чек ин гишето на Wizz на летището, като ни проверят PLF формуляра и Covid теста ли ще ни дадът бордните карти?

Именно това пише и така ще стане, тоест нормално е. За бордните карти, може и по двата начина - разпечатани и на телефона

# 649
Здравейте,
бих искал да Ви попитам, може дори да е глупаво, но ме вълнува:

В случай, че се прибираме към България от Хърватия и приятелката ми е без сертификат /като пътуваме извън бг ще си направи тест/, ще и трябва ли сертификат да се качи на самолета за България или след пристигане ще може се тества тук?

# 650
  • Стрелбище-в пряк и преносен см
Здравейте,
бих искал да Ви попитам, може дори да е глупаво, но ме вълнува:

В случай, че се прибираме към България от Хърватия и приятелката ми е без сертификат /като пътуваме извън бг ще си направи тест/, ще и трябва ли сертификат да се качи на самолета за България или след пристигане ще може се тества тук?
Може да се тества тук, но едва след 72 часа от пристигането. Дотогава почива в къщи.

# 651
  • Вестерос
Да дам обратна връзка- на 28.03 кацнахме на Фиумичино, нямаше никой друг освен нашият полет в 21:45. Никой нищо не ни гледа, освен личните карти на граничния контрол.

# 652
# 653
Извинявам се, че питам нещо, което вяроятно е обяснявано, но не ми остава много време за подготовка и търсене. Платих си допълнителен багаж 10 кг, но май това, което си мислех, че е, сега е само за приорити. Може ли да ме ориентирате какъв е размерът? 40×30×20 ли? Колкото на още една раница?
Скрит текст:

Ааа, май разбрах. Това е чекиран багаж, за който размерите са доста по-големи, но просто трябва да е 10кг.

# 654
Ако сте платили за чекиран, не се гледат размерите. Ама това не е приорити.

# 655
Не е приорити, точно така. Мерси за потвърждението!

# 656
Само с ръчен багаж съм. Може ли да има гримове в него?
За Лондон приключиха ли с чек ин на гише за бордни карти като за Италия?

# 657
  • Somewhere far away
Само с ръчен багаж съм. Може ли да има гримове в него?
може, стига да са в пликче.

# 658
  • Варна
Само спиралата слагам в пликче, но се е случвало да я забравя в общия багаж и не са ми правили проблем. За 7 мл гелообразна течност... Grinning

# 659
  • Somewhere far away
И аз така. правилата са написани прекалено строго, но всъщност за малките неща не правят проблем, а много често дори не ги забелязват на проверките.

Общи условия

Активация на акаунт