WIZZ AIR - 40

• 44 257
  • 791
  •   1
Отговори
# 390
аз си ги удължих като си *купих* с флекс билети за далечна дата за максимално близка сума на баланса, очаквайки да го анулират, както и стана, загубих съвсем малко Wink (търсих всякакви дестинации, а не такива, които мога да ползвам евентуално)

не мисля, че с анулиране от ваша страна ще се получи, мисля, че може само да променяте полет
но и това, което аз направих е рисковано, защото може пък и да не отменят/променят избрания полет...

# 391
Може да купите билет с флекс и да анулирате, губите цената на флекса. Но може и да купите за далечен полет и чакате да го отменят, то доста често става. Тогава ще ви върнат и сумата за флекса, но трябва да чакате те да отменят. Може даже да продават полети до Русия в момента, които няма да ги бъде...

# 392
При отмяна по вина на компанията със сигурност ще възстановят сумата, но при форсмажорни обстоятелства май не са длъжни или бъркам?

# 393
След като няма да се осъществи въпросният полет, парите се връщат. А по чия вина няма да се осъществява не е важно. То и ковид беше форсмажор, но за всички неосъществени полети си получих парите.

# 394
ако не се изпълняват полетите, платената сума се връща, разбира се
не се дължат допълнителни компенсации, ако не е по вина на компанията, което е съвсем различно нещо

# 395
Здравейте. Направих резервация за самолетни билети, но на моя билет по погрешка съм цъкнала пол мъж...
Пише че имам право на безплатна промяна на обръщението през сайта, но ми изписва, че това не може да стане за моя билет, защото е купен през wizz discount club.

Какво да правя

# 396
Звъннете им. Но и да остане така не би трябвало да е проблем.

# 397
Опитвам се да купя билет за мен и синът ми на 14. Роден е в края на 2007, но при изборът на година излизат годините от 2008 на горе????

# 398
  • София
Опитвам се да купя билет за мен и синът ми на 14. Роден е в края на 2007, но при изборът на година излизат годините от 2008 на горе????
След като вече е навършил 14 год., трябва да го отбележите като възрастен. Децата са под 14 години.

# 399
  • София
Здравейте. Направих резервация за самолетни билети, но на моя билет по погрешка съм цъкнала пол мъж...
Пише че имам право на безплатна промяна на обръщението през сайта, но ми изписва, че това не може да стане за моя билет, защото е купен през wizz discount club.

Какво да правя
Нищо не правете.
Още повече според новата мода, можете да се самоопределяте като всякакъв/ва/во.

# 400
Независимо от новата мода, полът посочен в резервацията трябва да отговаря на пола, посочен в личната карта или паспорта Wink

# 401
Здравейте! Коя компания има полети до Амстердам..,нещо не намирам или наняккави безумни цени и то с прекачване..

# 402
София-Амстердам: Bulgaria Air, Transavia (вторите временно са спрели, заради пандемията)
София-Айндховен: Ryanair, Wizzair. Оттам влак за 1 час до Амстердам (20 eвро на посока)
Бургас-Айндховен: Wizzair
Варна-Айндховен: Wizzair

# 403
2 часа.25 евро в посока.

# 404
  • София
Независимо от новата мода, полът посочен в резервацията трябва да отговаря на пола, посочен в личната карта или паспорта Wink
Което реално никой няма да погледне. Wink

Общи условия

Активация на акаунт