WIZZ AIR - 40

• 43 797
  • 791
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Здравейте, някой сеща ли се миналата година кога бяха полетите София-Миконос и обратно - вторник и събота или сряда и събота? И кога горе-долу пускат лятното разписание?
Лятното разписание се пуска още зимата. Simple Smile
За да не гадаем, просто отваряме търсачката за цени в уиз.
Вторник/събота са дните за сезон'22 засега.

Да, аз видях сегашните дати, но имам спомен, че миналата година през април или май пуснаха още един ден. На мен ми трябва заради определена връзка с ферибот, затова попитах.

# 556
  • Милано
Кой купува билети от март за декември ??
Не е ли най-евтино горе долу месец преди полета?
Мноооого хора. Аз редовно купувам за 10 месеца напред. И за 2 лв съм купувал билет от февруари за октомври до Будапеща (1 евро на посока) Wink
@K.Lera, през април се очаква да се зареди зимното разписание на Уизеър, така че ще се появят полетите до края на март 2023
Благодаря сърдечно!

# 557
Здравейте!
Някой знае ли, дали на летището в Шарлероа има мобилна лаборатория за тестове за Ковид?
Здравейте,

Към 03 Февруари, тъй като тогава последно пътувах за натам има. Намира се в ляво преди въртящите врати за излизане към експресния паркинг. Където е новата "палатка". След 22 март мога да дам повече инфо.

Благодаря за отговора! Ако след 22 март имате възможност и за повече информация, ще бъде също полезно за мен.

# 558
# 559
Привет! Извинявам се ако се е коментирало вече, но не съм чела назад. Ще опитам да съм кратка.
Имах закупени билети за 2020. Заради ковид ми ги канселираха и изрично ме увериха, че парите ще си седят безсрочно, докато не реша да ги ползвам за закупуване на нови билети. На няколко пъти през годината съм влизала в профила си и си бяха там. А сега най-накрая  дойде време за пътуване и виждам, че не разполагам с тези 400лв. Sad
Никой нито ми е казал, нито мейл, нито нищо, че видиш ли трябва да ги използвам или че вече има срок или и аз не знам... Според вас има ли смисъл да им пиша и да си ги търся? На някои друг случвало ли му се е?
Криво ми е, че трябва да пия една студена вода заради тези пари, толкова се надявах след 2 години малко да отпусна душата.

# 560
  • Варна
Ако имаш доказателства (имейли, скрийншотове) за това изрично уведомяване за безсрочност, пиши им много ясно. Нищо не губиш!

# 561
Хмм, от 2020 мина доста време обаче. Първо точките и парите в Wizz акаунта стояха 1 година. Заради пандемията удължиха до 2 години, но сега може би пак са се върнали на първоначалния срок от 1 година. Аз също изгубих доста пари, които са натрупани в моя уиз акаунт, просто не ги проверявах, а времето е изтекло. Кликнете на "Details", за да видите подробности, кои пари кога на коя дата ви изтичат, кои на коя дата са вече изтекли (funds expired) и така ще добиете представа.
Влезте си с юзъра и паролата, кликнете си горе на името и после на Details/Подробности
Скрит текст:
После ще ви се отвори подробна справка от рода на тази
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 17 мар 2022, 22:31 от diziler

# 562
  • Варна
Аз пък се замислих сега следното нещо. Имам 10 евро кредит и онзи ден купих билет, като никъде не ми излезе опция да си приспадна кредита от цената на билета. Защо така?

# 563
Благодаря Ви!
Да, пише, че са изтекли през януари тази година. Яд ме е не толкова заради парите, а че се правят на ударени и поне един мейл да бяха писали.... Sad
А иначе не, нямам ги черно на бяло тези мейли, защото бях си писала с тях от служебната поща, която отдавна не съществува, защото излязох по майчинство и всичко ми затриха в офиса. Наливам си една студена вода, видяло се е Sad
Но и никъде в сайта не виждам да пише даден срок -
3. USAGE, USABILITY, EXPIRATION
3.1. You may use the WIZZ Credits received and uploaded to your WIZZ Account as per the
present Terms of Use.
3.2. Wizz Air is entitled to determine additional criteria or limitations on the WIZZ Credits and
their usage in the or during the communication related to the occasion, event or activity You
receive the Wizz Credits for, in a separate communication or otherwise, on its own discretion,
in this case the present Terms of Use and the respective separate communication shall be
applicable jointly. In case of any discrepancies, the present Terms of Use shall apply.
3.3. WIZZ Credits may be used for payment in case of purchase of flight tickets or other services
of Wizz Air. WIZZ Credits may be used for payments of reservations including no more, than 5
Passengers, where the WIZZ Account owner is one of the Passengers included in the
reservation. Wizz Credit may be used for modifications of existing reservations as well.
3.4. Wizz Air may determine the percentage or amount of WIZZ Credits, or the proportion of
WIZZ Credits and money allowed to be used in certain transactions at its own discretion or may
restrict the usage of WIZZ Credits for purchases of certain flights or services.
3.5. The currency of WIZZ Credits is the same as the Base currency of Your WIZZ Account.
3.6. The expiration date, so the usability of the WIZZ Credits may vary depending on the
occasion, event or activity based on which they have been provided to You, which shall be
indicated by Wizz Air in the respective communication related to the occasion, event or activity
due to which You received the WIZZ Credits
3.7. You may use the WIZZ Credits uploaded to your WIZZ Account in compliance with their
expiration date, following the chronological order of the expiration dates only. Wizz Air
reserves the right to prolong the validity of the WIZZ Credits anytime, depending on its own
discretion.
3.8. In case of a purchase of flight ticket(s) or other services of Wizz Air, you may use for
payment the WIZZ Credits in your WIZZ Account partially or pay the entire sum/price with WIZZ
Credits, in compliance with the present Clause 3. and depending on the exact terms of the
given purchase.
3.9. WIZZ Credits in the WIZZ Account are non-refundable and non-transferable. No conversion
of WIZZ Credit to money/cash can be requested, except if this is specifically determined or
allowed by Wizz Air.

# 564
При мен кредитът, който имам е разделен на 2. На единия пише, че не изтича никога, а другия е със срок до 25.03.2022 г. Не знам каква е причината да е така разделен. Вероятно този без срок е преди пандемията да се развихри, а другия след като вече беше дошла.
Не ми се рискува обаче и ще гледам до 25.03. да купя билети за накъде.

# 565
Напротив пише, даже ви показах нагледно със скрийншот от моя акаунт, пише ми коя сума ми изтича на 12 юни, коя на 16 юни, коя на 20 юни 2022 г и т.н. Друг е въпросът, че не съм обръщал грам внимание на това и съм губил пари и аз. Майната му..
Пак ви казвам, гледайте на DETAILS  и вижте коя сума кога ще ви изтече оттук нататък.  Иначе загубеното вече е загубено.

И ето една промоция от днес:

# 566
Напротив пише, даже ви показах нагледно със скрийншот от моя акаунт, пише ми коя сума ми изтича на 12 юни, коя на 16 юни, коя на 20 юни 2022 г и т.н. Друг е въпросът, че не съм обръщал грам внимание на това и съм губил пари и аз. Майната му..
Пак ви казвам, гледайте на DETAILS  и вижте коя сума кога ще ви изтече оттук нататък.  Иначе загубеното вече е загубено.

Аз имам само една сума, така че от тук нататък нямам вече друга за губене.
Да, при мен изглеждаше като вашия първи скрийншот, но така ли никога пък да не съм цъкала върху 'подробности', за да видя , че има срок... чак невероятно ми се струва. Аз и не случайно им бях писала мейл миналата година, за да питам до кога са. Нямам спомен да е имало опция да погледна до кога е срокът. Може и да бъркам. Но и никой тогава не ми посочи, че мога да цъкна там и да си проверявам. Цитираха ми текста от по-горе, който и аз посочих. Както и да е...две години не съм обедняла заради въпросната сума, но се дразня за това, че по никакъв начин не са напомнили, информирали или т.н. за тях.
А имате ли идея колко струва минутата сега за звънене на кол центъра? Имам спомен, че преди беше скъпо.

# 567
Здравейте отново! С неделя летим към България и в момента разпоредбите за влизане в страната не изискват от деца под 12г да представят тест/ваксина. Чудя се обаче - има ли вероятност Wizz да не ни допуснат на борда без тест на детето, което е на 11г? Четох техните правила - освен маска, друго, което да изискват не пише. Благодаря предварително ако някой сподели информация.

# 568
# 569
Здравейте отново! С неделя летим към България и в момента разпоредбите за влизане в страната не изискват от деца под 12г да представят тест/ваксина. Чудя се обаче - има ли вероятност Wizz да не ни допуснат на борда без тест на детето, което е на 11г? Четох техните правила - освен маска, друго, което да изискват не пише. Благодаря предварително ако някой сподели информация.

Спокойно де, гледат се правилата в дестинацията какви са. Ако случайно ви искат, кажете, че не трябва и си пригответе да покажете правилата, но след като целия полет е за България надали ще сте първите, които минават.

Общи условия

Активация на акаунт