Сватба - Булките на 2021-2022 |Тема 9|

• 48 883
  • 756
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Mokka, мислихме някъде около основното да е. Все пак вечерта да е напреднала и хората да са хапнали и пийнали, да са починали от ритуали, да са си поговорили и да е подходящо малко прекъсване.
Може да погледнете Вино Монтана също. Ходят на сватби, става много весело с тях. Обаче те не знам колко се вписват в това, което точно търсите.

Ние утре или други ден отиваме да си вземем халките от магазина. Готови са вече от 2 седмици, а ние с хиляда неща на главата не успяваме да си ги вземем. Тази седмица най-накрая ще пробвам да запазя църквата и да се уговорим с гримьорката за пробен грим, че и там е до кривата круша. Почти всички гости отговориха, та и кажи речи точна бройка ще имаме скоро и вече ще почваме да мислим разпределение по маси и да направим по-точно разпределение на бюджета.

# 571
Точно за Виво Монтана става въпрос, баща ми им е голям фен. Гледах им клипчета досега, определено са за по-напреднала вечер, не са за началото. (Като цяло духов оркестър изобщо не се вписва в моята концепция, но мисля, че хората ще се изкефят и съм склонна да се пречупя.)

# 572
  • София
Ние точно тях мислихме, защото ММ е свирил там (преди бая годинки) и с някои от по-старите още са приятели. Та нямаше много как да не ги покани и на самата сватба, а вече ставаше доста. Обаче като се отказахме от изненада отпаднаха и те като вариант. Иначе ние имаме доста гости от Северозапада и щяха да се накефят на това, но са си специфично забавление и за определен стил сватба и място, което пък не се вписва някак си при нас.

# 573
Здравейте, момичета!
Нашата сватба е през юли, но онзи ден си взех булчинската рокля  People Bride With Veil
Избрах я много бързо, пробвах 5 и тогава реших, коя ще е. Закупена е от Одрин към роклята имаше подарък воал и аксесоар за косата по избор. ДЖ, водеща, фотограф  и ресторант са капарирани, но остана да се разберем за украсата в ресторанта и за куверта, защото ни казаха, че ще е месец преди сватбата, защото цените се вдигат постоянно..
Вчера се записах и за грим, за прическа бях се записала преди няколко месеца. Поканите ще са хартиени за хората около нас, а електронни ще изпратим на гостите, които са извън страната. С моя мъж имахме малко разногласия, защото искаше с  куриер да пращаме покани в чужбина, но за мен това е излишен разход.
За букета съм решила да е от естествени цветя,а ще взема един  изкуствен за хвърляне.
Свекървата се занимава в момента  с направата на бутониерите, защото сама прояви инициатива, че иска да ги направи тя, а не да поръчаме готови.

Много усмивки за всички бъдещи булки!
По-малко стрес, защото аз нещо съм се панирала дали всичко ще мине както трябва Grin

# 574
Момичета, а някой да е поръчвал торта от Чочко. Били ли сте на сватба с торта от тях и вкусна ли беше ?

# 575
Здравейте, търся кутия за пликове, която да е прозрачна (стъкло или някакъв друг материал) и златни елементи. Честно казано за това нещо не искам да хвърлям 70-80-100 лв и ще се радвам, ако някоя от вас продава своята или може да ме ориентира къде да потърся по-евтина.
Относно торти чочко - до колкото си спомням сме поръчвали и ни харесаха. Също така са доста красиви спрямо снимките. Ние се спряхме на бримекс - дегустацията ни хареса и имаха много хубави отзиви от други булки. Също така цената им като за София е добра 😁.

# 576
Бримекс са супер торти, малко ги завишиха и тях в последните години де. Нашата дегустация на торта също мина, ще бъде местна от Велико Търново, но качеството е уникално. Пробвахме 4 вкуса, бих избрала всичките.

Иначе кутии продават много в групата за булки във facebook - Моята сватба препоръи от булки.

# 577
  • Wonderland
Били ли сте на сватба с духов оркестър? Къде се позиционира в програмата? Баща ми има голям мерак за такова нещо, но наистина не знам къде да го сложа. Няма да имаме крадене на булка, хора след вземането, нищо такова.
Единствено ми хрумва при влизането в ресторанта.

По принцип хич не си падам по такива неща, но и огромна част от роднините ми от двете страни са в най-различни ансамбли, обикалят света да танцуват. Аз мога само право хоро, но мисля, че ще се получи добре за настроението на всички. Реално няма да имаме нужда от ансамбъл изненада, те гостите ще си го направят.

Само ми дайте акъл къде да го позиционирам 🙄

Eeeeeх, че якооо!
Ние много искахме да имаме - баща ми е от Северозапада, на мен ми е много тържествена тая музика, но парите малко ни надвишаваха бюджета и се отказахме. Според мен мястото им ще да е след вечеря като някакво въведение към вече по-парти частта от сватбата. Simple Smile

Bookish, аз съм от булките с Бримекс торта, няма да съжалявате! Много комплименти отнесохме, а за щастие остана и почти един цял етаж торта за прибиране на следващия ден, яли сме я няколко дни. Grinning

# 578
Много се радвам, че получавам още добри отзиви за бримекс.
А относно групата във фейсбук - тези кутии вървят като топъл хляб 😂. Докато някоя пусне и вече е купена 😒

# 579
А относно групата във фейсбук - тези кутии вървят като топъл хляб 😂. Докато някоя пусне и вече е купена 😒

Тази дали ще ти свърши работа? https://plesio.bg/podaratsi-c-69981602/sentio-staklena-kutiya-li … ple-p-330725.html Отгоре може да се сложи нещо върху този надпис. Стикер с имената ви например.

# 580

Тази дали ще ти свърши работа? https://plesio.bg/podaratsi-c-69981602/sentio-staklena-kutiya-li … ple-p-330725.html Отгоре може да се сложи нещо върху този надпис. Стикер с имената ви например.

Преди няколко месеца от Jysk бях купила кутия за бижута, която много прилича на тази, но без надписа отгоре. Беше около 20 лева, ако помня правилно, но не мога да се сетя как да я търся сега. Провери - може да я намериш и после ще можеш да си я ползваш.

# 581
Аз искам да попитам има ли в Бургас агенция, която отдава под наем калъфи и пандели за столовете, покривки за масите, арка и подобни 🙄 ? Украсата ще си правим сами и изобщо цялата организация около сватбата и нямам нужда от сватбени агенти.

# 582
Онзи ден мернах такива прозрачни кутии със златисто в Пепко, май за бижута ги водеха. Имаха някакви разделители вътре обаче, може и да може да се махнат.

# 583
Благодаря ви, на тези кутии може би ще бъдат малки 😐 не съм убедена, че ще съберат около 40-50 пликчета. В краен случай ще взема комплекта от jusk, поне ще използвам по-малката за халките.

# 584
Благодаря ви, на тези кутии може би ще бъдат малки 😐 не съм убедена, че ще съберат около 40-50 пликчета. В краен случай ще взема комплекта от jusk, поне ще използвам по-малката за халките.

Тази от Плесио е значително по-голяма от Jysk голямата. (20х8х15 срещу 12х8х5).

Общи условия

Активация на акаунт