Сватба - Булките на 2021-2022 |Тема 9|

• 48 878
  • 756
  •   1
Отговори
# 600
MarinaTs, за фото ние сме с Борис Христов, който ни препоръча Станислав Темелков за видео. Цените са прилични, като Борис работи с цена на час и после се договаряте за колко часа става дума. Така поне на нас ни се стори по-добре, защото не смятам, че при нас има какво да се снима за 10ч, както са много от пакетите. Ние няма да имаме взимане на булка, кумове и останалите неща, така че няма с какво  да го запълним това време.
Знам, че има и за по-малки часове, но някак по-гъвкавият вариант ми хареса повече.

# 601
MarinaTs, за фото ние сме с Борис Христов, който ни препоръча Станислав Темелков за видео. Цените са прилични, като Борис работи с цена на час и после се договаряте за колко часа става дума. Така поне на нас ни се стори по-добре, защото не смятам, че при нас има какво да се снима за 10ч, както са много от пакетите. Ние няма да имаме взимане на булка, кумове и останалите неща, така че няма с какво  да го запълним това време.
Знам, че има и за по-малки часове, но някак по-гъвкавият вариант ми хареса повече.

Благодаря Ви за споделянето. Ще прегледам и двамата.

# 602
Може да проверите и Cinematic. Би трябвало да са в рамките на вашия бюджет.

# 603
  • Wonderland
Тандема Жоро Манолов и Илиян Георгиев за фото и видео! Simple Smile

Точно на една от предишните страници обсъждахме темата за водещ и DJ - повечето сме на мнение, че е ненужно да са две отделни лица.

# 604
  • София
Минах да изговорим с фризьорката кога ще правим пробна прическа. Ще направим и балеаж на косата края на май, за да стане още по-ефектно. Тогава ще направим и пробната. Някъде тогава и пробния грим и корекциите по роклята.
Гостите имаме само още няколко, от които очакваме отговор. Халките са взети.
От големите неща остават църква и костюм и обувки за ММ (сега април ще ги свършим тези неща). Останалото е разпределението по масите, дегустация на менюто, и вече някакви детайли тип конкретни песни за някои танци, плащането в общината и изследванията. Другото е за агенцията. Една идея по-завършено изглежда и вече искам да идва деня.

# 605
Аз като питах за пробна прическа, моята фризьорка ми каза, че не прави такива. Каза, че няма как да направи една и съща прическа два пъти и за нея това са излишно взети пари. Малко ме учуди честно казано, но пък при нея ходя от много години и ѝ имам доверие. Не ми се рискува при някой друг само за сватбата.

Иначе ние сега пак сме на вълна пръстени, нещо не намираме нашите.

# 606
Аз миналата седмица направих пробна прическа и ми беше полезно, защото косата ми е много трудна за обработка - много е дълга и не може да се накъдри хубаво. Аз категорично отказвам вързана коса и се радвам, че имах тази проба. Изключително доволна съм, защото къдриците се задържаха 2 дни и вече нямам притеснения за деня.

# 607
  • София
Не бих рискувала да не се видя предварително с прическата. Искам да знам и как точно действа самата фризьорка (точно при тази ходи майки ми, но аз никога не съм). Освен това е хубаво да се изговори какво е подходящо за бижуто в косата, за самата рокля като стил, за формата на лицето, да се тестват различни вариации, а и тя да се запознае с косата ми, как се държи и какви продукти са подходящи.

Аз се чудих дали да е пусната или на някакъв небрежен кок. Избрах все пак второто. Никога не съм била с такъв стил прическа и беше супер дори на 2-3 да покаже нещо. На самата пробна вече ще видим 1 към 1 почти как ще е.

# 608
Аз също не бих рискувала никога без пробна прическа. В случая ходя от години при една и съща фризьорка и ще повторим кок, който ми е правила и друг път и много се харесвам. На пробната само ще видим как да сложим бижуто за косата и воала. Но според мен, ако никога не и се виждал с дадена прическа си е голям риск.

# 609
  • Германия
Когато отидох за моята пробна прическа, имах определена представа как искам да изглежда. Е да де, ама се оказа, че моята коса не е достатъчно дълга, за да изглежда желаната прическа добре. С фризьорката опитахме още два варианта и чак третият ми хареса наистина. Ако всичко това беше станало на сватбата, щях да съм още по-голямо кълбо от нерви, отколкото и без това най-вероятно ще бъда.
Моята препоръка също е да се направи пробна прическа. Дори и на сватбата да не стане 100% същата, поне ще си се виждала с конкретната прическа и ще знаеш, че ти стои добре и ти харесва.

# 610
Имате ли някакви контакти на фотографи, при които обаче ценообразуването е на час. Предвид, че сватбата ще е малка, си представям 2-3 часа прекосили и съответно 300-400 лв най-много. Отправих запитване към този, когото си ползвам по принцип за семейни фотосесии но не знае дали ще е в града тогава, защото точно по това време всяка година е отпуска извън БГ даже. Самият той ми каза да потърся и друг, за да имам опции.

# 611
Фотографката на моята сватба работи на час, но в Бургас и района, ако те устройва.

# 612
Нашият фотограф май работи на час също, но той прави нестандартни фотосесии и сигурно ще откаже, ако поискате нормална фотосесия.

# 613
Имате ли някакви контакти на фотографи, при които обаче ценообразуването е на час. Предвид, че сватбата ще е малка, си представям 2-3 часа прекосили и съответно 300-400 лв най-много. Отправих запитване към този, когото си ползвам по принцип за семейни фотосесии но не знае дали ще е в града тогава, защото точно по това време всяка година е отпуска извън БГ даже. Самият той ми каза да потърся и друг, за да имам опции.
Нашият сватбен фотограф е Маргарита Ангелова - Фото студио Марго. Ще ползваме стандартният пакет за 10ч., но видях, че има възможност и за индивидуални оферти.

# 614
Забравих да спомена, че търся такъв фотограф за гр. София…

Общи условия

Активация на акаунт