🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 12 (21.11 - 28.11) 🐄

• 95 750
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 1 305
Ма я пак?! Кой се самоуби?! 🤯🤪😂

# 1 306
Не се върти Живка. Тя не приема много от маниера на управление на Ваня.

# 1 307
  • Другата България
И ето в този момент Живка за мен отиде на дъното.
Като човек, а защо не и като играч.
Защото това СЕГА се гледа, от финалистите, но и от тези, които ще гласуват.
Фермери, зрители.....
Ненавиждам лицемери и лъжци, направо.....

# 1 308
  • София
Не е в противоречие Живка. Тя просто казва, че както подчиненият има право на правилно организиран и аргументиран протест, така и властимащият има право да наложи вето.

# 1 309
  • София
Ма кое е свършило? Само престоят ви във Фермата и на двамата, тъпаци

Много ми се иска Стефан да изкара Ивайло, но все си мисля, че Ивайло ще победи. И дано не стане фермер след това. 😁

# 1 310
  • на село
Ехаааа, Ваня я признах!
Не разбирам обаче игрите на Живка и Жоро.
Аз не гледам в момента, но Жоро и Живка си играят играта самосиндикално, наградата е за един и те си следват тяхната стратегия.
Харесват ми и двамата, особено Живка, нали е моята зодия Grinning

# 1 311
Ма кое е свършило? Само престоят ви във Фермата и на двамата, тъпаци

Много ми се иска Стефан да изкара Ивайло, но все си мисля, че Ивайло ще победи. И дано не стане фермер след това. 😁
Пу,пу пепел ти… 😂 Няма да стане,той е много прост сиган

# 1 312
  • Наоколо
Оффф Любо Херкулеса ...

Тапира Smiley

# 1 313
  • Другата България
Не е в противоречие Живка. Тя просто казва, че както подчиненият има право на правилно организиран и аргументиран протест, така и властимащият има право да наложи вето.
Напротив, за мен е не в противоречие, а в желание за....угодия на всеки един там, всеки, който може да ѝ е на нея от някаква полза. Разбира Кирил, подкрепя позицията му и решението му, постъпката му, отива да го поздрави, и в същото време е и зад Ваня, подкрепяйки и нея с ветото.
Е, какъв е смисъла - както каза Ивайло, да има някакво желание на част от работниците за промяна, "началника" да не уважи това желание, защото той "коли и беси" и властта е в ръцете му, а ти да си съгласен и с работниците, и с началника? Или си с едните, или с другия, или си за промяна, или за диктатура, средното положение е това, което виждаме в момента.

# 1 314
Както и преди писах - Живка си гледа играта и казва директно и в очите на всички, каквото мисли. Така е от самото начало. Ваня  има страшно самообладание, за което евала, но отива в една много неприятна крайност - мели захаросани позитивизми до припадък и наистина диша на всички във врата.

# 1 315
  • на село
Аз искам на финал Живка, Ваня, Стефан и Жоро, но едва ли ще ме огрее.
Някой от " готините" все ще се промъкне, особено сивия кардинал- Мартина, толкова ми е безлична, все мълчи, сигурно до миналия месец не знаех и коя от всичките е, но ето станала е тяхната Джоки.

# 1 316
Продукцията се опитва да се измъкне от ситуацията. Уж всички не одобряват нещо във Ваня. Уж, ама нормален човек не може да харесва такива като Треторазрядния, Урко, Теодора, Ивайло и другите, които забравихме. Колкото и да му е мъчно на Иван, хората никога няма да изпитат симпатия към жена му. Такова неприятно чувство остави в мен.

# 1 317
  • Наоколо
Ехаааа, Ваня я признах!
Не разбирам обаче игрите на Живка и Жоро.
Аз не гледам в момента, но Жоро и Живка си играят играта самосиндикално, наградата е за един и те си следват тяхната стратегия.
Харесват ми и двамата, особено Живка, нали е моята зодия Grinning

Коя зодия е Живка? Simple Smile

# 1 318
На мен не ми хареса поведението на Живка. Въртя се като пумпал тази вечер.

# 1 319
Не Мери. Живка не подкрепя решението на Ваня. Тя каза, че тя би постъпила така. Но. Тя не одобрява маниера на действие на Ваня. И не за първи път.

Общи условия

Активация на акаунт