🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 12 (21.11 - 28.11) 🐄

• 95 808
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 1 320
  • на село

Овен, ама кофти е, че Мартина и тя овен Smile

# 1 321
Или си с едните, или с другия

Само един Сит е толкова категоричен...  Grinning

Губи ти се факта, че Живка говори и двата пъти в присъствието на другата страна, това не се вързва с идеята да угоди на всички, защото иначе би го направила насаме. Позицията й е последователна, просто трябва да се проследи по-внимателно. Предполагам просто ти се струваше, че трябва да постъпи като приятелка, но Живка и това уточни, че е загърбено тук още миналата седмица, вече всеки е сам за себе си.
Ванчето изглеждаше много добре на последния обяд, понякога нацелва правилно ваксата. Simple Smile

# 1 322
Баси при тия смотяняци и живот не можа да се роди.
Толкова негативизъм не е имало.... 😢

# 1 323
  • На морето!
Колко рев изревах за теленцето! Милата кравичка как го ближеше! Мъка!

Лошотията нищо не може да роди, прав беше Георги.

# 1 324
  • Велики Преслав
От цялата работа днес, следните изводи си извадих
Живка, много умна, още повече я харесвам.
Любо тъпак и самохвалко
Ваня, просто уникална

# 1 325
Мъртвороденото теленце беше разтърсваща част от епизода. Вероятно е крайно мнение, но това е тяхното наказание за цялата гадост и душевна грозота, които цял сезон бяха на пиедестал.

# 1 326
Ма кое е свършило? Само престоят ви във Фермата и на двамата, тъпаци

Много ми се иска Стефан да изкара Ивайло, но все си мисля, че Ивайло ще победи. И дано не стане фермер след това. 😁
Няма да победи Ивайло. Дори и да има някакъв мини шанс, огромното му его ще му попречи

# 1 327
Може ли малко резюме, че изтървах 2/3 от серията. Какво е казал пак киро и предложил? И какво е направила Ваня?

Много се радвам, че баш майстора, най-силния, най-великия Император на маймуните се е орезилил на терена Joy

# 1 328
  • София
Ох, това последното ме разби направо, буца ми заседна в гърлото.

Но Кирил пак философства, копаейки гроба, как не се смири за малко поне.

# 1 329
  • Велико Търново
Аз си го помислих абсолютно същото, Mysterious_Former.

# 1 330
От злоба са затворили пътя на живота, гадове долни. И както става обикновено, отдева го най - невинното- теленцето!
Мамичката им

# 1 331
Еее умориха козлето, изклаха животните, сега и теленцето ли... Frowning1 Изроди, с негативната си енергия пропиха цялата околност... И лошото, че хич няма да им дойде на акъла и разгеле верно да се пробудят и смирят..

# 1 332
Може би дори и най-светите земи и места са безсилни и се предават, когато човешката омраза, злоба и ненавист са наоколо.

# 1 333
Това се оказа фермата 7-те смъртни гряха. Само смърт и страсти. Аз незнам дали монасите като влязат няма да се поболеят и те.

# 1 334
  • Другата България
Или си с едните, или с другия

Само един Сит е толкова категоричен...  Grinning

Губи ти се факта, че Живка говори и двата пъти в присъствието на другата страна, това не се вързва с идеята да угоди на всички, защото иначе би го направила насаме. Позицията й е последователна, просто трябва да се проследи по-внимателно. Предполагам просто ти се струваше, че трябва да постъпи като приятелка, но Живка и това уточни, че е загърбено тук още миналата седмица, вече всеки е сам за себе си.
Ванчето изглеждаше много добре на последния обяд, понякога нацелва правилно ваксата. Simple Smile
Не, не, вероятно не мога да обясня точно какво искам да кажа, по-скоро какво мисля.
Продължавам да твърдя, че Живка НЕ говори пред всички това, което мисли, тя винаги е мълчала, когато нападат Ваня, никога не я защити публично, за сметка на хуленето на Кирил и Ивайло пред камерата, сама. Заради същата Ваня. Но не ги порицава публично, и пред Ваня, а винаги насаме пред оператора.
По същия начин дори и когато критикува Ваня, отново не го прави пред всички, а или я привиква насаме, или после казва, каквото има да казва - сега след ветото ѝ кога ѝ каза, че я подкрепя - когато "враговете" ги нямаше, направи го само в присъствието на Гошо и кой още беше - Коцето? Който отново се мазнеше като маргарин Калиакра. От друга страна, когато отиде да поздрави Кирил за "геройството му" отново го направи, когато Кирил беше сам, а не пред всички. Защо не се изправи и да го каже, когато треторазрядника се беше качил на дървото, наречено пън, и рецитираше?
Абсолютен пумпал, който гони само своята лична изгода, защото явно тя е единствената, която още от самото начало е сложила в сметките и фермерски, и зрителски вот. Така се играе играта, и вероятно Живка ще я спечели, ако стигне финал, но за мен това поведение не е ок.
Мнението ми за Ивайло и Кирил е ясно предполагам, в случая обаче и двамата /подчертавам, само за казуса/ според мен бяха прави.

Последна редакция: пт, 26 ное 2021, 00:17 от Merri_An

Общи условия

Активация на акаунт