🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 12 (21.11 - 28.11) 🐄

• 95 743
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 1 335
  • София
Краят ме разплака. Но то наистина няма как да се роди нищо хубаво там, в тази злоба и лошотия, прав е Георги.  Оскверниха святото място с низките си страсти. Отвратителни, отровни хора!

# 1 336
  • Наоколо

Овен, ама кофти е, че Мартина и тя овен Smile

Аууу, ами, то и аз съм тази зодия, ама съм забелязала, че всички овни сме различни. Wink

# 1 337
Злобата ,грозните душевно Ивайло и Киро съсипаха това място!

# 1 338
Тия, които най-много парадираха за каузата пробуждане до тука сътвориха отвратителна, ужасна гротеска. Мисията е забравена, да живее егото, нищо възвишено, такава мизерия. Срам ме е да гледам на моменти, не мога да си представя до къде могат да стигнат някои хора. Сигурно, че са затворени там ги променя или пък вади наяве какви са всъщност?!

# 1 339
Тази ФЕРМА е ПРОКЪЛНАТА. Колкото и тъпо да звучи. Нищо не вирее  сред толкова негативизъм.

# 1 340
На свято място даже се мълчи камо ли да сееш словесни диарии!

# 1 341
Ее, Живка и Георги как се извъртяха само. Абсолютни фурнаджийски лопати. Направо ми е жал за Ваня. Като лешояди я накацаха всички. Гнусляри...

# 1 342
За мен Живка си е напълно последователна и дори обективна. Има неща, които не харесва в управлението на Ваня - каза и го, не е съгласна с подхода на дуото Скандал и на тях им го каза.
Обаче подкрепя правото на някого да оспори властта, ако го направи по правилата, т.е. няма против идеята да се гласува, но в същото време, ако тя е фермер, ще наложи вето, защото е човек, който първо гледа собствения си интерес в играта. А той е там, където е фермерския стол, т.е. беше искрена и към Ваня. Честно казано мисля почти по същия начин като Живка и все още я подкрепям. Може и да е от зодията.😂🐏🐏

Жалко за теленцето.🙁

# 1 343
Може би самата идея да вкарат бременна крава и да я обгрижват неопитни хора насред снимачна площадка не е била добра. Не мисля, че отговорност може да се търси в енергията на хората, които не харесвате. А ако сериозно го мислите, кравата не е влязла в този обор сама, вкарали са я същите, които го излъчиха целия този ужас.

# 1 344
Естествено, че го мисля сериозно това за кравата и енергията. Да, всички са виновни, от продуцентите до участниците. Има прекалено лоши и злобни хора вътре и това няма нищо общо с факта дали ги харесвам или не..

# 1 345
Не мога да се примирят с психическия тормоз, на който е подложена Ваня и как се допуска подобно безобразие от продукцията. Онези "наказани" за неспазване на йерархията и правилата, обаче вот на недоверие организират баш когато трябва да са в 9-та глуха и да им е ограничен достъпа до жертвата на тяхната агресия. Срамота. Приключвам с тоя формат.

# 1 346
За мен Живка си е напълно последователна и дори обективна. Има неща, които не харесва в управлението на Ваня - каза и го, не е съгласна с подхода на дуото Скандал и на тях им го каза.
Обаче подкрепя правото на някого да оспори властта, ако го направи по правилата, т.е. няма против идеята да се гласува, но в същото време, ако тя е фермер, ще наложи вето, защото е човек, който първо гледа собствения си интерес в играта. А той е там, където е фермерския стол, т.е. беше искрена и към Ваня. Честно казано мисля почти по същия начин като Живка и все още я подкрепям. Може и да е от зодията.😂🐏🐏

Жалко за теленцето.🙁
Не е от зодията. Аз не съм овен, но мисля ката теб.

# 1 347
На нас ни е мъчно за кравата и теленцето през екрана, но съм убедена, че на абсолютно всички там на живо им е било много по-тежко.

# 1 348
Много уроци донесе днешния епизод, който иска ще ги види.

# 1 349
  • Наоколо
Тази ФЕРМА е ПРОКЪЛНАТА. Колкото и тъпо да звучи. Нищо не вирее  сред толкова негативизъм.

Много отрицателна енергия се наслои там просто! Много! От телевизорите ни взе да тече черна река! И аз си поплаках за края на тазвечерния епизод. Но пък не ви ли беше ясно, да си го кажем откровено аз по време на рекламите бях със свито сърце!

Общи условия

Активация на акаунт