🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 12 (21.11 - 28.11) 🐄

• 96 000
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 525
Моля вижте последния пост на Фермата във ФБ... Кучетата си лаят, керванът си върви... Звучи ми като един голям среден пръст за всички зрители, които се бунтуват срещу продуцентските любимци...И сложили малкото куче с голямата маймуна, барем се разчустваме от умиление ли, що ли?

# 526
  • Велики Преслав
Само като го погледна се отвръщавам. Ванчето вчера с какво заслужи отножението на онея изроди. Толкова мило им говореше. Важното е че личи колко ги боли за Тодора, много ми е хубаво, че са огорчени. Дано Ваня го осъзнае, поне няма ще знае, защо се държат така с нея. Сега искам Ивайло да се махне от там. На никого не  е нужен. Маймуните навън.

# 527
  • earth
Стефан нямаше нужда да се включва по начин, който води до ескалация. Можеше просто да се обърне към Ваня и да и каже: “Няма смисъл да им се обясняваш. Не си направила нищо лошо. Ако имаш нужда от помощ в обора или някъде другаде, аз, Георги и Живка сме насреща.”

Вместо това, той отиде да се обяснява с имбецилите. Кел файда? Затова, пак казвам, за мен Стефан е “intellectual yet idiot.”

# 528
Хора, „колежка” е създала тема за спойлери, може да я намерите в раздела. Хайде всички, които имат спойлери, юруш натам Grinning

# 529
  • Велики Преслав
Моля те дай линк към тази тема.

# 530
# 531
  • София
Пуснах и аз жалба към СЕМ, чудя се довечера дали да гледам, много негативни емоции ми носи предаването.

# 532
Аз определено няма да гледам! Не, че И&А ще пуснат някоя сълза от този факт, но не желая да си нарушавам душевния комфорт с тази помия. То само като чета и ме избива на агресия, какво остава да гледам.

# 533
  • Велики Преслав
Пуснах и аз жалба към СЕМ, чудя се довечера дали да гледам, много негативни емоции ми носи предаването.
Може ли подробности. Аз също ще пусна жалба.

# 534
И аз написах жалба до СЕМ. Изрично споменах страничния коментар на Иван и Андрей като голям проблем, защото не искам СЕМ да си измият ръцете с това, че предаването вече е било заснето и няма какво да направят.

В най-добрия случай очаквам СЕМ да принуди Иван и Андрей да излязат с позиция по време на предаването , за да осъдят вербален тормоз и агресия над жени. Ще бъде фалшиво, но поне ще е нещо...а като шумът отмине, отново двамата малоумници ще влизат в тиради как феминистките ги принудили да се извинят Grinning за тях жени да защитят достойнството си винаги трябва да е, само защото са луди и вманиачени феминистки.

# 535
И БТВ са виновни, че допускат това да се излъчва. Не е на живо. Имат начини за контрол.

# 536
  • София
Може ли подробности. Аз също ще пусна жалба.

Заповядай - https://www.cem.bg/jalbi.php

# 537
  • earth
morisay, излишен сарказъм! Е, като му дойде времето, ще се разбере, к'во толкова...
Това беше професионална закачка с психолога. Той би трябвало да я разбере Simple Smile

# 538
  • Велики Преслав
Може ли да попитам, някой знае ли в калко часа се излъчи обидата към Ваня на дуела и вчера на масата.

# 539
  • Другата България
Карнобатското актьорче сигур чете тук - Кире, да ти кажа, чадо - крехката ти актьорска кариерка, можеш да й кажеш чао. Един човек на изкуството му трябва хорската любов, а ти вече си толкоз далеч от нея, че цял живот няма да ти е достатъчен да я стигнеш. За другият "будител" - лондонското барманче, с редкото бретонче -  Ивко, прегърни я таз чужбина, че тук, в земята като една човешка длан, ще ти е баш толкова тясно. Все някога ще го научиш тоя пуст английски...
Злобни и дребни хорица се оказахте, заедно с ревливата булка и недоразумението, набедено за кралицата на фермата. Жал ми е за вас.

Общи условия

Активация на акаунт