🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 12 (21.11 - 28.11) 🐄

• 95 992
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Впиши часовия диапазон на предаването, после трябва да потвърдиш жалбата чрез линк в мейла си.

Може ли да попитам, някой знае ли в калко часа се излъчи обидата към Ваня на дуела и вчера на масата.

# 541
  • Асеновград
Голям резил ....срам и отвращение. Ваня и тя ме ядоса , трябва да спре да е бяла и добра с тези  убитаци. Цял сезон ги обиждат , унижават подиграват а тя отново с хубавото към тях. Трябваше като фермер малко по сериозно да подходи. Всичко сте изписали за насилниците,  няма да ги коментирам. Живка , Любо и останалите мишки , освен зад гърбовете да коментират нищо друго не могат. Браво на Ралица , защити приятел. Много грозен и тъп епизод...Днес ще има и продължение.

# 542
Грозно, много грозно беше. Не бях гледала фермата от седмица и точно вчера я пуснахме - е съжалих направо. Не знам Ваня как се сдържа, според мен тя започна да си мисли, че проблемът е в нея, толкова време мачкане , нямам думи! Киро беше доста пиян, гледаше едва едва, мухльо.  И онзи там шута и той Ивчо, лелеле направо плужеци. Гледам обаче хейтват и на стената на жената на Киро, хах, с неговите камъни по неговата глава. Не знам дали ще гледам скоро пак, то ке се издържа.
Дано Ваня се оправи, като види че има подкрепата на хиляди.

# 543

И аз съм от тези които трудно да заспали..... Подейства ми много зле този епизод.Толкова, толкова много злоба и жлъч......Та това са хора,които са само три месеца заедно.Не е необходимо да обикнеш някого и да станеш пръв приятел.Защо е тази злоба.....Не го разбирам . Иван и Андрей ТРЯБВА да понесат отговорност за това което се случи.Прекалено е !

# 544
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Знаех си,че този сезон е пълна пародия,но такова чудо не бях очаквала.
И си спомням много добре първите епизоди,които гледах с едно око,когато дори тук в темата бях споделила,че ми е най-приятен "онзи човек в края на масата".. Какво падение човешко.
Предпочитам да си гледам нагласените игри в ИВ,отколкото това агресивно,вербално и системно изтезание над жени.

# 545
  • Стара Загора
Аз пуснах следния текст в жалбата:

Здравейте,
тази вечер беше излъчено явно вербално и емоционално насилие над жена. Бяха употребени провокативни  и нецензурни изрази, които ме разстроиха много. Предвид зачестили случаи на насилие над жени, не намирам за уместно да се толерира такова поведение. Социалните медии избухнаха в недоволство. Неморално е да се показват такива сцени. Предаването се гледа от подрастващи. Моля, вземете най-строгите мерки и санкционирайте продукцията.

Не съм наясно кого може да санкционира СЕМ, но за мен няма значение, важното е да се реагира.
След подаването отивате в имейла си и потвърждавате жалбата от дадения ви линк. Писмото им го търсете в спама, най-често отива там.
   И аз си направих труда да подам жалба, а не само да се възмущавам и да не предприемам нищо.
   Много ценна информация : Писмото отговор, съдържащ линка за потвърждение на жалбата, да се търси в спама

# 546
Никой не заслужава да е финалист! Всички стояха, слушаха и мълчаха! Мишки до един!Не смеят да заемат позиция, или от страх или защото нямат такава.
Иначе предната вечер наобиколили Коцито и отговарят вместо него колко бил заслужил.
Ай, сиктир!
Другарски съд за тая гавра снощи, кога ще има, Иванчо и Андрейчо?!

# 547
Снощи написах коментар, който е бил изтрит.

Защо?
Кое не им хареса?
Прекалено много истини за Иван, Андрей и Мирон ли казах?

# 548
И БТВ са виновни, че допускат това да се излъчва. Не е на живо. Имат начини за контрол.
Е, те точно търсят, да има реакции, коментари, отзиви. Може ли са да контролират, но не са искали...

# 549
Аз определено няма да гледам! Не, че И&А ще пуснат някоя сълза от този факт, но не желая да си нарушавам душевния комфорт с тази помия. То само като чета и ме избива на агресия, какво остава да гледам.
+1

# 550
  • Велики Преслав
И мен ме избива на агресия ама ще го гледам. Искам да видя хубаво колко са прости част от тях. С нетърпение чакам битката с Ивайло за да видя как го изритват.

# 551
  • София
Дяволе, много е симпатично, че умоляваш публиката да даде нов шанс на сезона догодина.
Аз, обаче, дадох шанс на този сезон. Миналата година спрях да гледам, защото смятах, че това, което показва самозабравилата се Надежда, е отвратително и натоварващо, че няма какво да науча от участниците.
Дадох шанс- започнах да гледам 7-ми сезон. Снощи ми се плачеше. Защо да се причинявам това? Иван и Андрей изпростяват все повече и повече- всяка следваща година. Те не просто са заложили разделението и оскотяването, което ни излъчват с избора си на участниците, но и подклаждат и толерират агресията и простащината, а имат достатъчно механизми, с които да ги потушат. Но не искат. Това, което те създават като телевизионен продукт, е гадно за гледане. И става по-гадно всеки следващ сезон. Няма да им давам никакви шансове.

Това предаване се излъчва в прайм тайма, гледат го семейства с децата си. Това ли трябва да виждат? Това ли е поведението, отношението, които децата трябва да попиват и да възприемат? Оядоха се тези двамата и се самозабравиха. Парите и популярността им се отразяват много зле. Няма да съм тази, която ще им дава шансове.

Ще чета тук. И -да е жива и здрава Мари Мар- ще гледам епизодите през нейните линкове, ако видя от коментарите, че нещата отиват на по-добро.

Последна редакция: вт, 23 ное 2021, 08:53 от Vivi

# 552
  • Бургас
Какъв е тоя двоен аршин от продуцентите - Ивайло и Кирил  си ръсят от началото на предаването всякакви епитети и откровени обиди по адрес на кой ли не, а за пиянските брътвежи на Георги чак съвет ще ми правят?! Иван и Андрей, излагате се! Давате толеранс на подобно поведение от самото начало и това ескалира в епизода от снощи! Защо не беше Ваня някоя по-отракана и устата /да, знам тогава нямаше да я захапят/или как не се намери един да им го рекне, особено на Кирил, ама така със спокоен тон: "Актьорчето, на какво толкова си гневен? Че твоето фермерство доведе до изгонването на Теодора; че Лорчето не стана новия "опитен" фермер или принципно, си сърдит на целия свят, задето залязващата ти кариерка те е довела чак до фермата, та да търпиш да "те управляват"? "

# 553
Ох не знам,не знам… имам 4 месечно бебче,ами не бих желала да среща такива хора… злобни,противни..мъже със семейства,с деца.Като гледа Кирчо дъщеря му и жена му дали са горди с него?!? Или пък издигналия се до барман( представете си) Ивайло…тотален срам и позор.Гледам първи сезон от Фермата и  май ще е последен…Как освен Стефан,след като приключи всичко един мъж не стана да каже,че не е ок това.Браво на Ралица,попиля ги!

# 554
И мен ме избива на агресия ама ще го гледам. Искам да видя хубаво колко са прости част от тях. С нетърпение чакам битката с Ивайло за да видя как го изритват.

Е, че то се видя вече достатъчно колко са прости Joy И&А явно се отъждествяват с Киро и Иво и за това нищо не им казват. Явно тези двамата казват нещата, които продуцентитИ искат да кажат, ама се възпират.

Общи условия

Активация на акаунт